Vrijdag & give-away

zilverblauw.nl

Afgelopen woensdag was mijn verjaardag en dus ook de zesde verjaardag van Zilverblauw. Ik begon ooit met dit bericht. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat en wat er in die zes jaar allemaal gebeurd is.

Wednesday was my birthday and also Zilverblauw’s birthday. Six years ago this was my first blogpost. Incredible how time flies. Casper worked on the new ‘Caravanity vakantie notitieboek‘, a new book in het Caravanity-series. To celebrate the launch of this book, we’re giving away a copy. It’s in Dutch, but the design is pretty nice so if you don’t mind the Dutch words you’re welcome to join us for the give-away. Simply leave a comment, that’s all. Happy weekend!

Caravanity vakantie notitieboek

Casper werkte de afgelopen maanden aan het Caravanity vakantie notitieboek, alweer het vierde boek in de Caravanity-reeks die wij als Zilverblauw vormgeven. Milou, die ook de handlettering voor Shoot! verzorgde, maakte de omslagtekening en de six-word-stories voor het boek. Het Caravanity vakantie notitieboek komt uit op 14 juni. Om dat te vieren, geven we een boek weg. Het enige dat je hoeft te doen, is onder dit bericht een reactie achter te laten. We maken de winnaar volgende week bekend en zorgen ervoor dat het boek de 14e bij je in de brievenbus zit. Succes!

Over het Caravanity vakantie notitieboek: Femke Creemers komt met een speciaal Caravanity vakantie notitieboek voor je hele vakantie. Voordat je op vakantie gaat kun je er je eigen ideeën én tips van anderen noteren. Tijdens je vakantie kun je allerlei fijne lijstjes invullen, zoals je lievelingsrestaurant, de boeken die je leest en de lekkerste wijnen uit de streek. In het notieboek vind je ook six-word-stories: inspirerende verhaaltjes van precies zes woorden. Het notieboek is prachtig vormgegeven maar je kunt het zelf nóg mooier maken: de omslag heeft een uitsparing voor eigen foto’s of tekeningen en aan de binnenkant is er natuurlijk meer dan genoeg ruimte om lekker te schrijven, tekenen en te plakken.

interieurinspiratie, zilverblauw.nl

pink smeg fridge, by zilverblauw.nl

, , ,

99 Responses to Vrijdag & give-away

 1. Jacqui 3 juni 2016 at 19:38 #

  Oh, Weber zo’n leuk vormgegeven boek. Als ik win, is het boek voor lieve vriendin die dit jaar voor het eerst met de caravan op vakantie gaat

 2. Sjouke 3 juni 2016 at 21:29 #

  Hip hip hooray….zes jaar mooie en vrolijke kiekjes en berichtjes!
  Het boek is met zijn mooie kaft al een aanwinst, laat staan dat daar al onze mooie vakantieherinneringen in komen te staan.
  Greets….

 3. Marije 3 juni 2016 at 21:48 #

  Zou een super gaaf cadeau zijn voor mijn lieve vriendin die in juli een jaar naar Aruba gaat! Hier kan ze al haar ervaringen en inspiring hotspots in kwijt! Groetjes, Marije Mink

 4. Marije 3 juni 2016 at 22:01 #

  Dit zou een super gaaf cadeau zijn voor mijn vriendin die in juli voor een jaar naar Aruba gaat! In dit boekje kan ze al haar belevenissen schrijven en de leukste inspiring hotspots!!

 5. Hanneke 3 juni 2016 at 22:51 #

  Gefeliciteerd!! Dat is een taartje waard! Als ik het notitieboek zou winnen, dan geef ik het aan mijn moeder- voor de vakanties in hun minicaravan!

 6. loesje 3 juni 2016 at 23:40 #

  Alsnog proficiat.
  Een verhaaltje in 6 woorden … dat wekt m’n nieuwsgierigheid want zo kort kan ik het niet.

 7. Barbara 4 juni 2016 at 03:35 #

  oooh, dat klinkt wel heel leuk!! ik ben ook nieuwsgierig hoor, amai!! ik doe dus graag mee! en ik blijf jouw kat zooooo geweldig vinden!!

 8. Barbara 4 juni 2016 at 03:35 #

  oh zeg, en zo egoïstisch van mij, vergeet ik jou gewoon een gelukkige verjaardag èn blogverjaardag te wensen! sorry!! bij deze dus: gefeliciteerd!! ik hoop dat er nog héél veel jaartjes mogen volgen!!

 9. Susanne 4 juni 2016 at 06:12 #

  Nog van harte gefeliciteerd Anki!

 10. Mops 4 juni 2016 at 08:09 #

  Wij zijn sinds kort met z’n vijfjes, en kijken vol enthousiasme (en ook een beetje spanning :)) uit naar onze zomervakantie met 4-jarige, 3-jarige en 4-maandertje… Schrijfsels genoeg denk ik 😉

 11. Marijke 4 juni 2016 at 09:06 #

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Anki. Ik hoop dat je het gezellig hebt gevierd. Ik doe graag mee met de give away, want het kookboek van Carvanity vinden ze hier thuis ook zo’n succes.
  Groetjes, Marijke

 12. annelies 4 juni 2016 at 10:52 #

  gelukkige verjaardag 🙂
  En oooh wat zou zo’n prachtig notitieboekje fijn zijn… voor deze zomervakantie
  Veel plannen, die ff gewoon helemaal anders dan anders zijn 🙂

 13. Ruth 4 juni 2016 at 15:08 #

  Van harte Anki! Met je verjaardag en met het zesjarig bestaan van Zilverblauw! Ik volg je al vele jaren met heel veel plezier. En het prachtige boek dat je weggeeft… Daar zou ik graag eens induiken 😉

  Groet Ruth

 14. Anne-Francesca 4 juni 2016 at 15:27 #

  Hoi Anki, gelukkige verjaardag!!
  Wel grappig, ik was bij je workshop in Utrecht en ben ondertussen een 50mm lens, reflectiescherm en statief, rijker en heb al hopen foto’s gemaakt. Was echt een leuke workshop, een aanrader voor iedereen!
  Wat nog leuker is, is dat ik ook jarig ben, nml morgen! Het zou wel een leuk cadeautje zijn het boek het boek te winnen…
  Wie geeft ze trouwens uit? Zou ze wel op StudioZomooi.nl willen verkopen…

  PS. leuke mobiel hangt er trouwens op de 3de foto.

  Prettig weekend!
  Groetjes Anne-Francesca

 15. Judith 4 juni 2016 at 16:25 #

  Van harte! Hoop dat er nog veel inspirerende jaren zullen volgen. Het is in ieder geval heerlijk je mooie foto’s te bekijken en blog te lezen. Ik hoop het boek te kunnen gebruiken tijdens onze vakantie over een paar weekjes naar Italië. Voor het eerst met 2 kindjes op vakantie vereist voldoende voorbereiding en hopelijk ook veel mooie herinneringen!

 16. Riet 4 juni 2016 at 17:25 #

  wij houden een staycation dit jaar, maar zijn al volop aan het plannen wat daar allemaal in te doen. Heel welkom dus, zo’n boek…

 17. Tamara Deschamps 4 juni 2016 at 19:38 #

  Hiep hiep hoera! Proficiat met je verjaardag!

 18. Lottes Anekdotes 4 juni 2016 at 21:54 #

  Ik ga dit jaar meerdere keren op reis (en heb al 1 citytripje achter de rug), dus dat boek zou zeker welkom zijn. Leuke give away!

 19. Federica 5 juni 2016 at 09:22 #

  Buon compleanno (happy birthday) Anki!

 20. pernette49 5 juni 2016 at 10:21 #

  Hai Anki,

  (Nog) van harte gefeliciteerd! En wat een leuke give-away. Een reisverslag bijhouden is een mooi boek. Eindelijk een plek voor alle bonnetjes, folders, foto’s, tekstjes en tekeningen. Een leuke bezigheid tijdens de vakantie en na de vakantie is de vakantieherinnering al klaar!
  Nu ik toch aan het tikken ben wil ik ook nog zeggen dat ik je mooie blog al een tijdje volg. Waardoor ik je in eerste instantie ging volgen waren de mooie foto’s die bijna te perfect zijn, maar door je persoonlijke verhaal en het soms ook delen van onzekerheden, zijn de mooie foto’s ineens binnen bereik.

 21. leen 5 juni 2016 at 10:30 #

  oooo zo leuk, deze wil ik ook wel graag.
  Proficiat nog en nog veel succes verder

 22. pernette68 5 juni 2016 at 10:33 #

  Hai Anki,

  (Nog) van harte gefeliciteerd! En wat een leuke give-away. Een reisverslag bijhouden is een mooi boek. Eindelijk een plek voor alle bonnetjes, folders, foto’s, tekstjes en tekeningen. Een leuke bezigheid tijdens de vakantie en na de vakantie
  is de vakantieherinnering al klaar!
  Nu ik toch aan het tikken ben wil ik ook nog zeggen dat ik je mooie blog al een tijdje volg. Waardoor ik je in eerste instantie ging volgen waren de mooie foto’s die bijna te perfect zijn, maar door je persoonlijke verhaal en het soms
  ook delen van onzekerheden, zijn de mooie foto’s ineens binnen bereik
  (ps. dit is de 3e keer dat ik mijn reactie achterlaat, omdat het ergens fout gaat. Hoop niet dat ik er nu 3 dezelfde reacties komen te staan en dat het hebberig overkomt…;-)

 23. Mirjam van der Meijs-Renique 5 juni 2016 at 10:42 #

  Gefeliciteerd!!! En kei leuk!!

 24. pernette68 5 juni 2016 at 11:53 #

  Hai Anki,

  (Nog) van harte gefeliciteerd! En wat een leuke give-away. Een reisverslag bijhouden is een mooi boek. Eindelijk een plek voor alle bonnetjes, folders, foto’s, tekstjes en tekeningen. Een leuke bezigheid tijdens de vakantie en na de vakantie
  is de vakantieherinnering al klaar!
  Nu ik toch aan het tikken ben wil ik ook nog zeggen dat ik je mooie blog al een tijdje volg. Waardoor ik je in eerste instantie ging volgen waren de mooie foto’s die bijna te perfect zijn, maar door je persoonlijke verhaal en het soms
  ook delen van onzekerheden, zijn de mooie foto’s ineens binnen bereik
  (ik heb al meerdere posigingen gedaan om een reactie te geven, dus misschien staan er straks meerdere, niet uit hebberigheid!

 25. Michella Kuijkhoven 5 juni 2016 at 19:34 #

  Gefeliciteerd met je verjaardag en die van Zilverblauw! Iets te laat, maar niet minder gemeend.

  Als ik het boek zou winnen zou ik het meenemen op de droomreis die ik in september maak: bijna drie weken reizen we dan rond in prachtig groen Ierland. Het lijkt me fantastisch om daar – naast alle herinneringen en foto’s – zo’n mooi boek aan over te houden, zeker omdat het een reis is waar ik echt al jaren van heb gedroomd.

 26. Annelies 5 juni 2016 at 19:55 #

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Ik maak graag kans op dit prachtige notitieboek.

 27. Hanne 5 juni 2016 at 20:00 #

  Zo’n leuke boeken heb je.
  Ik ben mega benieuwd om dit boek tijdens de vakantie te gebruiken, en mijn tips voor een keer eens netjes bij elkaar te schrijven ipv op verschillende achterkantjes en bierviltjes mijn vakantie te plannen.

 28. Anita H. 6 juni 2016 at 02:12 #

  Bij dezen. ik loot graag mee.

 29. Iris 6 juni 2016 at 12:39 #

  Proficiat alvast! Wij doen ook graag mee.

 30. Nicolet 6 juni 2016 at 13:34 #

  Leuk ik doe mee!

 31. Kelly 6 juni 2016 at 15:24 #

  Een hele dikke proficiat! 6 jaar is al heel wat in de blogwereld! Ook al gaan we dit jaar wellicht niet op vakantie (er komt een baby aan), voor een volgend reisje zou dit boekje mooi meegenomen zijn, dus ik loot graag mee!

 32. Elva 6 juni 2016 at 15:59 #

  Digitaal tijdperk of niet, wij houden van notitie-boekjes die zo bovengehaald zijn om de heerlijkste kleine dingen in te noteren.

 33. Ciska 6 juni 2016 at 19:29 #

  Gefeliciteerd met je verjaardag en je blogverjaardag!!Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen. een kadootje om zo’n leuk boek te mogen vormgeven denk ik. Ik loot graag mee.

 34. Marie Devos 6 juni 2016 at 23:27 #

  ooh waw! Binnen 4 weken vertrek ik naar Florida en volgend jaar ga ik naar Cambodja om kinderen met hun gezinnen te helpen die op de vuilnisbelten wonen! Dit boekje zou echt super goed van pas komen om alle verhalen in neer te pennen!

 35. Kaat 7 juni 2016 at 08:12 #

  hoihoihoi! Ik doe mee, Een ideaal cadeautje voor deze reisfamilie!

 36. an laenen 7 juni 2016 at 08:58 #

  hiphiphoera!!! Proficiat met je verjaardag en met 6 jaar een vaste bron voor inspiratie te zijn!
  En dat boek … voor de cover alleen al doe ik heel graag mee! x

 37. Viola 7 juni 2016 at 09:59 #

  Hoi Anki,

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik volg je blog al sinds je zwanger was van Mus (en ik ook zwanger was van mijn jongste). Nog nooit een reactie durven posten, maar dit leuke boek lokt me toch echt uit de tent!

  Groetjes, Viola

 38. Luna van Gils 7 juni 2016 at 10:30 #

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee 🙂

 39. Vanessa Braekeveld 7 juni 2016 at 11:23 #

  Hiep Hiep! Net deze blog ontdekt en ik kan al onmiddellijk meedoen aan een give-away 🙂
  Ik hou alvast mijn pen in de aanslag voor onze tussen-uit deze zomer!

 40. Sarah 7 juni 2016 at 11:29 #

  Oh wat is dit leuk!! Prachtig boek, ik waag een gokje!????????

 41. Janneke 7 juni 2016 at 14:53 #

  Ziet er tof uit! Ik doe graag mee! 🙂

 42. marjolein 7 juni 2016 at 15:16 #

  Wat leuk, ik waag graag een kansje! en gefeliciteerd met zes jaar bloggen.

 43. Alice 8 juni 2016 at 09:27 #

  Gefeliciteerd met je (blog)verjaardag! Superleuke blog, die ik toch al 4 van de 6 jaar volg 🙂
  En…ik hartje de caravanity boeken!

 44. Nienke 8 juni 2016 at 17:25 #

  Wauw, gefeliciteerd met de verjaardag van je mooie blog! Dit mooie boekje zou ik natuurlijk ook graag willen hebben :)! Liefs!

 45. Suus 8 juni 2016 at 18:36 #

  Een notitie-boek om belevenissen in te schrijven…wij gaan kamperen met onze dochter van zes jaar, wat gaat zij beleven? Dat kan ik voor haar en ons dan schrijven in dit notitie-boek! Ik zou het super vinden om jullie boek daarvoor te gebruiken!

 46. Arianne 8 juni 2016 at 21:20 #

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Deze boekenwurm komt ook graag in aanmerking 😉

 47. kim h 10 juni 2016 at 22:35 #

  Gefeliii

 48. Myra 11 juni 2016 at 20:27 #

  Van harte! Dat boek klinkt hartstikke leuk, ik zou er graag 1 winnen 🙂

 49. Myra 11 juni 2016 at 20:29 #

  Van harte! Ik zou graag zo’n leuk boek winnen 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.