vtwonen meet the blogger award

vtwonen meet the blogger award

“Artists are people driven by the tension between the desire to communicate and the desire to hide.” ― D.W. Winnicott

Al eerder schreef ik over mijn haat-liefde verhouding met awards. De stress die het me oplevert versus de trots op wat we hier al meer dan vijf jaar maken en de deuren die zo’n prijs opent in de commerciële wereld, die nog steeds niet zo goed weet hoe om te gaan met creatieve bloggers. De ondernemer (kuch) versus de kunstenaar (kuch) in mij: het blijft ingewikkeld.

Ik ga dus geen mooi verkooppraatje houden over hoe jullie allemaal op me moeten stemmen voor de vtwonen meet the blogger award (hoewel ik het fantastisch vond dat jullie dat de vorige keer zo massaal deden – voel je de controverse?) maar mocht je willen stemmen, dan kan dat via de banner aan de rechterkant of door hier te klikken. Je hoeft geen mailadres achter te laten en wordt niet gespamd met allerlei reclame, alleen klikken is voldoende. Mocht je niet willen stemmen omdat je dat stom vindt of er gewoon geen zin in hebt, voel je niet bezwaard. Dat je hier bent is al genoeg. Zoals ik in het dankwoord van mijn boek schrijf: zonder bloglezers geen Zilverblauw. Dankjewel!

dankwoord boek

Zilverblauw is nominated for a vtwonen meet the blogger award in the category advanced. Of course that’s a great honor, but to be honest these award-things always make me kinda nervous. You can vote for me here, if you like. I still love you as a reader if you don’t vote, or vote for a blog you like better. Just do what makes you feel good. Thanks!

p.s. Wellicht ten overvloede, maar de bovenste foto is natuurlijk een grapje.

, , ,

11 Responses to vtwonen meet the blogger award

 1. gerhilde maakt 10 september 2015 at 09:23 #

  Wel een grappige eerste foto, ik heb gestemd. Succes, vooral voor de extra deuren die het kan openen dan.

 2. Tess 10 september 2015 at 11:15 #

  Maar natùùrlijk stemmen we! Als er iemand is die het verdient… 🙂

 3. Geertruurzaam 10 september 2015 at 11:53 #

  Gestemd 🙂

 4. an 10 september 2015 at 11:55 #

  jawel hoor! dit blijft nog steeds mijn lievelingsblog nummer 1! voor de kleur, voor alles wat mooi is, voor heel veel inspiratie, … ! x

 5. Carla 10 september 2015 at 15:15 #

  Voor mij een kleine moeite om te stemmen en wie weet krijg je binnenkort een extra deur die zomaar voor je open gaat!Ik duim in elk geval ervoor.

 6. Marie 10 september 2015 at 16:42 #

  Met veel plezier!
  Funny lichtbak 😉

 7. Monique | WritingMonique 10 september 2015 at 16:52 #

  Gaaf, gaaf! Ik ga natuurlijk stemmen!

 8. Alet 10 september 2015 at 20:06 #

  Ik begrijp het wel die tegenstrijdigheid.
  Maar jullie hebben het dik verdiend.
  Ik heb daarom ook op jullie gestemd.
  X

 9. Anki 10 september 2015 at 22:43 #

  Dankjulliewel, allemaal!

 10. Yvonne 11 september 2015 at 10:11 #

  Zo fijn om, na de vakantie, alle posts terug te lezen! Even weer ondergedompeld worden in de mooie en lieve Zilverblauw-wereld 😉
  Weer een stem erbij 🙂

 11. Chantal 12 september 2015 at 16:25 #

  Natuurlijk gewoon op jou gestemd!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.