Give away: Pocket Herbarium

pocket herbarium, by zilverblauw.nl

Ik heb hier denk ik nog wel 10 boeken en magazines liggen waar ik graag over zou willen bloggen. Wat zijn er de afgelopen maanden toch weer veel mooie en goede dingen gemaakt. Het Pocket Herbarium van uitgeverij Snor is er daar één van. Vandaag maakte ik een korte wandeling om te testen hoe mijn ogen het buiten in de zon deden (goed gelukkig!) en plukte ik wat bloemen die ik onderweg tegen kwam.

Today we’re giving away one of the new books by uitgeverij Snor, the ‘Pocket Herbarium‘. It’s a pretty, small book with beautiful illustrations, made to keep and dry flowers en leafs. I’m really impressed by all the beautiful and interesting new books and magazines that has been released in the last couple of months, I could blog about one every week. (maybe I’ll do that.) Today was a warm and sunny day in the Netherlands so it felt like a good day for the Pocket Herbarium.

pocket herbarium, by zilverblauw.nl

Het Pocket Herbarium is een prachtig geïllustreerd en vormgegeven boekje. Je kunt er bloemen en blaadjes inplakken die je onderweg tegenkomt. Het boekje vormt een mooie bewaarplek voor je vondsten en je bloemetjes en blaadjes worden mooi gedroogd tussen de bladzijdes. Je kunt hier een interview lezen met illustratrice Maartje van den Noort en hier met ruimtelijk vormgeefster Saskia de Valk, die dit boekje samen maakten. Speciaal voor Sissy-Boy is er een Herbarium Kaartenboekje gemaakt, met 12 prachtige kaarten om op te hangen, in te lijsten of op te sturen.

pocket herbarium, by zilverblauw.nl

Wil je het Pocket Herbarium én een Herbarium Kaartenboekje winnen? Laat hieronder een reactie achter. Als je wilt en je hebt het nog niet gedaan kun je onze Facebookpagina en de Facebookpagina van uitgeverij Snor liken, maar als je geen Facebook hebt of niet wil ‘liken’ kun je ook gewoon meedoen. Ik maak de winnaar volgende week dinsdag, 21 april, bekend. Succes en een fijne avond!

You can win the Pocket Herbarium and a booklet with 12 beautifully illustrated cards by simply leaving a comment below. If you haven’t done it yet, we would really appreciate if you like our Facebookpage and Uitgeverij Snors Facebookpage, but if you don’t have an account or don’t feel like ‘liking’, don’t worry, you can join anyway. The winner will be announced on Tuesday, April 21. The give away is open to readers worldwide.

pocket herbarium, by zilverblauw.nl

,

179 Responses to Give away: Pocket Herbarium

 1. BohèmeCircus 17 april 2015 at 16:06 #

  ooOOOOOooh this book seems so beautiful !!!!!!!!!!!!! Each flower is a muse for me !

 2. Carmen Heesen 17 april 2015 at 18:40 #

  Superleuk! Doe graag mee.

 3. Kim Dekker 17 april 2015 at 19:24 #

  Jaaaaa, hier word ik heeeeel blij van!!!!

 4. Judith Slagter 17 april 2015 at 19:39 #

  Oh ja die zou ik heel graag willen winnen. Prachtige plaatjes en bloemen. En als bloemist ben ik daar natuurlijk heel gek op.
  X

 5. Isabelle Dierckx 17 april 2015 at 23:05 #

  Ik volg Maartje van den Noort al even op instagram en was al snel fan van haar werk. Zelf werk ik ook graag met planten en bloemen in mijn eigen fotografische beelden. Op dit moment ben ik voor mijn masterproject ook aan het werken rond een herbarium. Haar pocket herbarium en kaartenboekje zouden een mooie aanvulling zijn in mijn boekencollectie. En natuurlijk ook een grote inspiratiebron!

 6. Heleen Schamp 18 april 2015 at 11:51 #

  Mooi! Ik waag ook graag mijn kans!

 7. Anuschka 18 april 2015 at 13:35 #

  Als ‘Urban Jungle Blogger’ zou ik dit boekje heel graag willen winnen! Ik zou er veel inspiratie uit kunnen halen!

 8. Sarah 18 april 2015 at 15:41 #

  Oooh love it! Count me in!

 9. Sarah 18 april 2015 at 15:43 #

  Count me in!

 10. Merette 19 april 2015 at 13:15 #

  Heel mooi boekje! Ik doe mee!

 11. neleflor 19 april 2015 at 23:23 #

  dat deed ik vroeger als kind ook, tussen papier en dat dan tussen 2 houten vierkanten vastgezet met 4 vijzen..voor de nostalgie doe ik mee 🙂

 12. L 20 april 2015 at 08:43 #

  Ik probeer het ook nog even last minute, dank voor ‘t delen & de giveaway Anki & Uitgeverij Snor ^^

 13. Merel 20 april 2015 at 08:54 #

  Mijn moeder heeft een mooie tuin met allerlei veldbloemen…dit zou het perfecte Moederdag cadeau zijn! Dus ik doe graag voor mijn mama mee 🙂

 14. Suzanne 20 april 2015 at 10:58 #

  Bloemen maken blij en boekjes ook, ik doe mee!

 15. Anne-France 20 april 2015 at 17:27 #

  Quel joli cadeau qui fleure bon le printemps… je tente ma chance !!

 16. Neza 20 april 2015 at 20:52 #

  Flowers in a book – my most favorite things!

 17. Tine 20 april 2015 at 20:56 #

  ik doe graag mee, ziet er een heel mooi boekje uit!

 18. MUS 20 april 2015 at 23:13 #

  het werk van saskia de valk volg ik al een tijdje met bewondering. wat heerlijk dat ze een boekje maakte …en laat t nu een boek te zijn waar ik zeker van weet dat de hele bende het geweldig zou vinden (en hoe leuk vind ik dit ;-))
  dus ik doe gewoon mee 🙂 x

 19. Kathy o 21 april 2015 at 12:24 #

  Nou ik hoop dat het tot en met 21 april deelname is.
  Ziet er supertof uit. Ik kan momenteel mijn tuinbloemsels niet in huis zetten wegens verbouwingen,
  De schoonheid bewaren voor later lijkt me een ideaal alternatief!

 20. Yvonne 21 april 2015 at 13:02 #

  Ik hou van bloemen ( wie niet ) doe graag mee voor dit mooie boekje !

 21. Kirsten Ginckels 21 april 2015 at 13:03 #

  Zeg het met bloemen (en een kaartje) krijgt hiermee een nieuwe dimensie. Wat zou ik mijn schoonmoeder blij maken met dit geschenk!

 22. Stella 21 april 2015 at 13:18 #

  Wauw gaaf!
  Ik vond net nog een prachtige bloemenpers bij de plaatselijke kringloop hier 🙂
  En toen zag ik je foto op Instagram voorbij komen en dacht… even toch nog een kansje wagen!
  Mijn moeder was zo lief om met biologie hard mee te zoeken en te speuren voor het herbarium werkstuk. Een super simpel album van de HEMA hadden we gekocht, maar wel 100 planten soorten en bloemen erin verwerkt! Ik kreeg dan ook een dikke 10, met dank aan mijn moeder.
  Als ik dit boek zou winnen dan zou ik het zeker maar al te vaak uitlenen aan haar. Ze is net als ik (of ik net als haar) fan van natuur, bloemen, vogels, het bos… Ik ben benieuwd!

 23. Yura Boerma 21 april 2015 at 13:38 #

  Wauw, wat een prachtig boekje voor een winactie! En echt iets voor mij! Afgelopen zondag tijdens het wandelen heb ik nog mooie bloemen geplukt op de Duivelsberg bij Berg en Dal. Had ik deze Pocket Herbarium gehad, dan had ik ze daar in kunnen meenemen en bewaren. Nu heb ik het achterin mijn vogelboekje gedaan en eenmaal thuis heel voorzichtig overgeheveld in mijn inspiratieboekje waar ik al mijn fijne belevingen, ervaringen en vindsels in schrijf & plak. Het zou heerlijk zijn om bloemen direct op een mooie plek te bewaren. Dus dit is helemaal mijn ding!!!

 24. Joke 21 april 2015 at 14:12 #

  Een prachtig boek over bloemen, super leuk voor de dochter van de bloemenwinkel. Graag doe ik mee aan deze give-away.

 25. Vanessa 21 april 2015 at 14:29 #

  Ooooh, die zou ik graag willen!!!. Ben nu met de jongste zover dat ze komt vragen of ze bloemen mag plukken en we de zorgvuldig geselecteerde bloempjes ook drogen in een fijne pers. Nu nog dit mooie boekje om op te zoeken welke bloem t dan is…..

 26. Anouk 21 april 2015 at 14:47 #

  Dit is nu echt iets voor mij!

 27. Katrien 21 april 2015 at 15:22 #

  Bloemen verwelken, plantjes vergaan, maar dit boekje wil ik voor eeuwig in mn kast hebben staan 🙂 love it!

 28. Jolijn z 21 april 2015 at 21:20 #

  Oei! Ja! Wat mooi wat mooi. Om de lente helemaal te omarmen en er nog meer van te genieten. Straks in m’n meivakantie en dan kaartjes sturen aan wie me lief is.

 29. Nele 21 april 2015 at 22:35 #

  Zo mooi en zo leuk om samen met de kinderen te genieten van de kleine (mooie) dingen in het leven!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.