Lenneke Wispelwey voor Present Time

rabarbercake, by zilverblauw.nl

Er was vandaag heel wat te vieren: Wolf scoorde zijn eerste penalty, de operatie aan mijn tweede oog is goed gegaan en er waren momenten waarop het niet regende. Ik bakte deze cake echter gewoon omdat ik me verveelde. Ik hang een beetje rond, doe een dutje, doe mijn best om niet teveel naar mijn iPhone, laptop en camera te kijken (moeilijk!) en dat ben ik inmiddels een beetje zat. Vandaar de cake dus. Op een prachtig taartplateau van Lenneke Wispelwey, wat ik mezelf cadeau deed omdat ik vond dat ik dat wel verdiend had.

De collectie van Lenneke Wispelwey voor Present Time is nog mooier dan ik dacht, van schitterend keramiek (terwijl ik op de een of andere manier melamine had verwacht, dat vond ik wel bij Present Time passen). Het kopje waar de lepeltjes in staan is van dezelfde collectie.

rabarbercake, by zilverblauw.nl

De cake is een beetje uit de losse pols gemaakt: een basisrecept voor cake, met daardoorheen ongeveer 150 gram kleingesneden rabarber. Van nog eens 250 gram rabarber maakte ik met een beetje geleisuiker en water een sausje, wat verrassend lekker bleek. Over de cake zit ook nog een zakje glazuur. Fijn weekend!

rabarbercake, by zilverblauw.nl

I’m still recovering from the surgery at my eyes and I’m pretty bored. I’m not allowed to look at my phone, laptop screen or camera too much, which totally sucks, so I decided to bake a cake although there wasn’t much to celebrate. (Wolf scored his first penalty shot during soccer, that’s worth a cake don’t you think?) I bought the cake stand as a present for myself, it’s from Dutch designer Lenneke Wispelwey for Present Time. I love the entire collection. Enjoy the weekend!

, ,

10 Responses to Lenneke Wispelwey voor Present Time

 1. gerhilde maakt 11 april 2015 at 22:10 #

  Ziet er lekker uit! Blij dat ook de tweede operatie goed gelukt is.

 2. Geertje Bouma-Posthuma 11 april 2015 at 22:27 #

  Looks nice!!

 3. Anna 12 april 2015 at 03:53 #

  Wat fijn dat de operatie goed gegaan is! De cake ziet er prachtig uit en hm, rabarber is zo lekker!

 4. alet venhuizen 12 april 2015 at 07:15 #

  Je rabarber cake ziet er erg lekker uit. Gelukkig is de tweede operatie ook goed gelukt.
  En ja, een eerste penalty scoren is ook zeker een feestje waard. Hij zal trots geweest zijn.

 5. Madam Elisa 12 april 2015 at 10:49 #

  Oh wat ziet dit er lekker uit, en gelukkig is de operatie goed gegaan 🙂

 6. Carla Vaesen 12 april 2015 at 11:07 #

  Mooi gepresenteerd die cake!En ik vind het hier zalig om bij te lezen…fijn dat je operatie goed gelukt is.Tof voor je zoon van die penalty!En geniet maar van de dingen die je wel kan doen.

 7. Carla 12 april 2015 at 12:15 #

  Dat ziet er lekker uit. En mooi gedaan met die Magrietjes. Ik hoop van harte dat je snel weer opknapt. Kan me heel goed voorstellen dat je het nu wel zat bent. Heel veel sterkte!

 8. Petra 12 april 2015 at 13:25 #

  Gefeliciteerd! Dat is zeker een taartje waard!

 9. Marloes Thuis 12 april 2015 at 14:45 #

  Die Lenneke kan er wat van! Fijn om te lezen dat jouw tweede oog operatie ook voorspoedig is verlopen! Beterschap en voor nu genieten van jouw heerlijke cake 🙂

 10. Els04 12 april 2015 at 15:24 #

  Met rabarber, mmm!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.