Vrijdag

zilverblauw's home

Deze foto maakte ik vandaag met een van mijn oudere camera’s, om te gebruiken in mijn boek bij de uitleg van verschillende lenzen. We hebben eigenlijk vakantie, maar ik ben de hele week al zoveel mogelijk aan het schrijven. Een boek maken is (tot nu toe) erg leuk, maar het voelt heel gek om na bijna vijf jaar ineens even niet bijna fulltime met dit blog bezig te zijn. Mijn hoofd zit vol met ‘boek’ in plaats van blog. Goed voor een keer, verfrissend en anders. Het doet me denken aan deze spreuk die Hanke op haar site heeft staan:

“Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving.”

I made this picture today, with one of my old camera’s. It’s for my book. The kids are having a vacation but I’m trying to work as much as I can. Making a book is a great thing to do, but it’s feels like I’m temporarily neglecting my blog. After five years of posting really often, the distance feels both right and wrong at the same time. Right, because it gives me space in my head to create the book, wrong because this place feels so good to me and I want to be here. Reminds me of the Terry Pratchett quote above, as found at sweet Hanke‘s site. Hanke posted some extra pictures of our familyshoot, you can take a look at them here. Happy weekend!

Mochten jullie het leuk vinden: Hanke heeft nog wat extra foto’s van onze familyshoot gedeeld, je kunt ze hier bekijken. Fijn weekend!

, ,

16 Responses to Vrijdag

 1. Deborah 20 februari 2015 at 15:05 #

  Heel veel succes met je boek! En wat een prachtige foto’s. Het is liefde in het kwadraat door een lens. Wauw!

 2. Suzanne 20 februari 2015 at 15:41 #

  Ik zat me juist te verbazen dat je nog zo regelmatig een blog kon schrijven. Boek, gezin, ziek….tussendoor nog de mooiste foto’s schieten. Knap!

  Owja en ik weet dat ik het niet mag zeggen, maar dan ook nog zo’n opgeruimd huis!

  * I know, dat is niet altijd en de troep ligt achter de camera*

  Maar toch, als ik dit allemaal zou doen zou je denk ik niet meer kunnen lopen. En als je dan heeeeel goed zou zoeken zou je mij als een oud kunstenaars vrouwtje gaar achter de laptop kunnen zien zitten 🙂

  Anyway, ik kan niet wachten op je boek! Gaan we dan sushi eten? 🙂

  X

 3. an 20 februari 2015 at 15:48 #

  dat wordt een hit dat boek, zeker weten! fijn weekend!

 4. Stephanie Koster 20 februari 2015 at 15:49 #

  Ziet er netjes bij je uit Anki, zeker voor een vakantie huis… Hier lukt dat echt niet met de mannen.
  De foto’ s van jullie shoot zijn echt super!

  Groetjes en succes nog verder met je boek.

  Stephanie / Coos-je

 5. Sarah - Tasting Lifestyle 20 februari 2015 at 16:20 #

  Prachtige foto en wat een leuk interieur! Zo opgewekt en origineel! x

 6. Carla Vaesen 20 februari 2015 at 16:29 #

  Jullie huis is zo vrolijk in gericht.Vind het mooi maar woon totaal anders…Fijn dat je nog tijd maakt om ons te laten mee genieten van alles wat je doet.Ben benieuwd naar je boek.

 7. Elze 20 februari 2015 at 16:39 #

  Zelden zulke mooi (lieve!) foto’s gezien, jullie zijn ook zo fotogeniek met z’n alle! Prachtig!

 8. Woon-Geluk 20 februari 2015 at 17:19 #

  Heerlijke foto! Succes verder met je boek! Ik ben erg benieuwd!!

  Groetjes Cindy

 9. Seline Steba 20 februari 2015 at 20:31 #

  Ook al kom je minder toe aan je blog, ik lees het altijd met heel veel plezier! En ik ben heel benieuwd naar je boek, maar dat het mooi wordt kan niet missen!

  Groetjes, Seline

 10. Elsbet | La Vie Pure 20 februari 2015 at 22:13 #

  Dat interieur van jullie geeft echt zo’n positieve boost!

 11. Pascalle 20 februari 2015 at 23:46 #

  Wat zijn jullie toch een prachtig koppel en een geweldig gezin!

 12. Danique | OAK & FIR 21 februari 2015 at 09:47 #

  Ja jullie foto’s bij Hanke zijn echt zo mooi geworden! En ik ben superbenieuwd naar je boek, heel veel succes nog even 🙂

 13. Judith 21 februari 2015 at 13:32 #

  De foto’s zijn erg mooi en hebben een fijne sfeer zeg. Het plaatje klopt gewoon bij elkaar.
  Ik koop eigenlijk niet vaak boeken van bloggers, maar jouw boek moét ik echt hebben. Succes nog even! X, Judith

 14. Eigenhandig 21 februari 2015 at 20:39 #

  Ik ben super nieuwsgierig naar je boek! Heel veel succes en geniet er vooral van 🙂

 15. Marloes Thuis 22 februari 2015 at 09:13 #

  Is toch heel menselijk dat je hoofd vol is met wat je bezighoud 😉 Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!
  Suc6 met alles Xxx

 16. Monique | WritingMonique 22 februari 2015 at 09:17 #

  Heel veel succes met je boek! Geniet ervan :). Ik vind je foto’s altijd prachtig, word er zo vrolijk van!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.