Serax cactus vaas

Serax cactus vaas, by zilverblauw.nl

Het is carnavalsvakantie hier in het zuiden. Meestal is dat voor ons reden om een paar dagen weg te gaan, (vorig jaar waren we op het prachtige Texel) maar omdat ik nog niet helemaal beter ben, blijven we dit jaar thuis. Gisteren ging ik even met Mus met de trein naar Eindhoven. Mus vindt reizen met de trein fantastisch, het is echt een uitje voor hem. Ik had nog een cadeaubon van de Bijenkorf te besteden, dus het was een win-win situatie. Onderweg naar het restaurant voor frozen yoghurt, zag ik deze Cactus-vaas staan en het was liefde op het eerste gezicht.

De laatste tijd gebruikte eigenlijk alleen nog deze glazen vaas, wat eigenlijk een windlicht van Action is. (ja echt, ik heb de lettertjes eraf gekrabt met een mesje. Zo ziet hij er origineel uit.) Ik zat in een soort vazen-vacuüm, als dat bestaat. Met Iris de vazenkoningin als beste vriendin, ben ik blij dat dat vacuüm doorbroken is.

Ik vond de Serax cactus vaas ook online, voor de geïnteresseerden. Fijne nieuwe week allemaal!

I bought myself a new vase. It’s the Serax cactus vase and I love it. I went on a little train-trip with Mus yesterday to get some frozen yoghurt and spend a gift voucher and it was love at first sight when I saw it at a big Dutch retailer. I found the vase online here. Happy new week!

, ,

17 Responses to Serax cactus vaas

 1. Anne | Inspire Styling 16 februari 2015 at 11:18 #

  Ooooh, die is zo leuk!! Ik zag hem op de woonbeurs afgelopen jaar.. zucht.. is het al bijna weer kerst?

 2. Marijke 16 februari 2015 at 11:32 #

  Ja, zo mooi die vaas! Ik heb de kleinere versie vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen :).

 3. Tamara 16 februari 2015 at 11:52 #

  Wat een supergave vaas die cactus. En geweldige tip ook van die andere vaas, ik had ook nog zo’n afschuwelijk winddicht van de action staan (ooit eens gekregen maar echt totaal mijn smaak niet!) inmiddels ben ik al met een mesje in de weer geweest 🙂

 4. Elze 16 februari 2015 at 12:42 #

  Wat een geweldige vaas vind ik dat! Ik heb er ook al regelmatig verliefd naar staan kijken in diezelfde Bijenkorf. Top aankoop!

 5. Elsbet | La Vie Pure 16 februari 2015 at 13:05 #

  Oh wauw, dit is zo ongelooflijk cool!

 6. Caroline 16 februari 2015 at 13:30 #

  Ja die Action vaas is wel veel mooier nu dan hoe ze was oorspronkelijk 😀

 7. LNNK 16 februari 2015 at 14:28 #

  Dat was echt een win-win situatie voor jou dan. Toffe vaas heb je gekocht, origineel. Altijd fijn wat bloemen in huis kunnen doen! Geniet van de vakantie, ik hoop dat je, je snel weet de oude voelt.

 8. an 16 februari 2015 at 16:05 #

  ik denk dat ik eens langs den Action ga 🙂 ooo, en die cactusvaas heb ik al zo vaak vastgehad … misschien moet ik ze toch maar eens in huis halen …

 9. Dina 16 februari 2015 at 17:18 #

  Ik vind ‘m zo tof! <3

 10. Suzanne 17 februari 2015 at 19:40 #

  Ha, wat een geweldig grappige vaas!
  Beterschap nog Anki voor het laatste restje.

 11. Woon-Geluk 18 februari 2015 at 09:16 #

  Dat is een prachtige vaas! Super leuk!

  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

 12. Nina 18 februari 2015 at 10:01 #

  Fantastisch, die cactusvaas! Maar ik ben ook wel onder de indruk van je Action-hack, zo zie je maar wat er allemaal onder die lettertjes ‘home’ vandaan kan komen ;-).

 13. Janneke 19 februari 2015 at 21:13 #

  Ik heb trouwens destijds nog gekeken in een aantal Actions nav je tip maar helaas, ze hadden hem niet meer. Blijf het briljant vinden 😉

 14. Souraya | Binti Home Blog 24 februari 2015 at 10:55 #

  hihi geweldig van die action vaas ;).. Deze staat ook prachtig, lekker contrast!

 15. Rianne 31 januari 2016 at 19:00 #

  Ben de laatste tijd een prikkelbare zwangere vrouw, hihi. Zo’n vaas is heel passend!

 16. Mamoesjka 12 februari 2016 at 18:27 #

  Prachtig! Ik zie hem nu overal voorbij komen en normaal kleef ik niet zo snel aan maar met deze vaas….wauw!

Trackbacks/Pingbacks

 1. SERAX CACTUS VAAS | Jouw Droom Interieur - 17 maart 2016

  […] 3: Zilverblauw […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.