Sissy Boy Eindhoven

a familytrip to Sissy Boy Eindhoven, by zilverblauw.nl

a familytrip to Sissy Boy Eindhoven, by zilverblauw.nl

Toen ik laatst, voor het maken van de jaaroverzichten, door mijn blogarchief ging, besefte ik me dat ik de posts over ons dagelijks leven een beetje mis. Een deel van die plaatjes is verhuisd naar Instagram, omdat een iPhone nu eenmaal handiger en compacter is dan een spiegelreflexcamera. Daarbij kwam dat ik mijn lichtere spiegelreflexcamera (een D90) had uitgeleend aan een vriendin en ik dus steeds met mijn mega-camera sleepte. Niet erg, maar wel minder praktisch. Voor mijn post over Maastricht vroeg ik de D90 terug en afgelopen weekend nam ik dus ouderwets mijn camera mee toen we met de trein naar Eindhoven gingen. Ik legde ik wat simpel familiegeluk vast: Mus in de trein en een lunch bij Sissy Boy Eindhoven. Fijn weekend alvast!

a familytrip to Sissy Boy Eindhoven, by zilverblauw.nl

a familytrip to Sissy Boy Eindhoven, by zilverblauw.nl

When I was browsing through the archives of my blog for the reviews of 2014, I realized how much I missed the posts about our normal, daily life. They sort of moved to Instagram, because an Iphone is so much easier to carry along than a heavy DSLR. I lent my lighter DSLR (a D90, my back-up camera) to a friend, so it was my iPhone, or the heavy D800E. For my post about Maastricht I asked if I could get the D90 back and so I was able to take it along on a family trip to Eindhoven last weekend. So, here are some simple, happy pictures of our family: Mus on the train (he loved it) and a lunch at Sissy Boy Eindhoven. Happy weekend!

a familytrip to Sissy Boy Eindhoven, by zilverblauw.nl

a familytrip to Sissy Boy Eindhoven, by zilverblauw.nl

, ,

13 Responses to Sissy Boy Eindhoven

 1. Barbara 9 januari 2015 at 11:40 #

  Blogs met foto’s over het normale leven zijn de beste!
  Mooie plaatjes Anki!

 2. Cindy 9 januari 2015 at 12:05 #

  Wat een heerlijke plaatjes! Fijne momenten samen met je kind!
  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

 3. Maaike van MengelenMoes 9 januari 2015 at 12:55 #

  mus wordt al een hele MUS! Mooi vastgelegd. Leuke uitjes zijn dat hè? De 1 op 1 met je kinderen. Met recht quality time!

 4. Heidi 9 januari 2015 at 13:25 #

  Hé, wat grappig, die flesjes cola en citroenlimonade verkopen wij ook op De Ulebelt in Deventer waar ik werk! Verder heb ik ze nog nooit ergens gezien. Wat is Mus toch een leuk mannetje…

 5. Eline 9 januari 2015 at 13:48 #

  Mooie foto’s! Daar ga ik ook eens heen…

 6. Marloes Thuis 9 januari 2015 at 18:13 #

  Wat een prachtige foto’s van jullie Mus! En wat een leuk kereltje! Vandaag heb ik toevallig iets geschreven over Sissy-Boy Nijmegen! In Nijmegen hebben wij lang niet zo’n grote winkel dan in Eindhoven, ook geen gelegenheid om te lunchen maar wel een plekje om mooie producten te scoren!

 7. Elsbet | La Vie Pure 9 januari 2015 at 19:30 #

  Prachtige foto’s! Daar wil ik echt naartoe, jammer dat het zo ver is!

 8. Zoutepopcorn 9 januari 2015 at 19:38 #

  Fijn, lekker lunchen met je mannen!
  Dingen die het dagelijkse leven net even wat leuker maken dan thuis een boterham eten.

  Fijn weekend!

 9. Stephanie 11 januari 2015 at 14:31 #

  Fijne foto’s! Ik ben er nog niet geweest, wil binnenkort eens gaan kijken!

 10. Barbara 12 januari 2015 at 02:16 #

  Yes, I hear you when you say your daily life is taking with phone more than a camera. I also miss that, I kind also forgot to carry camera with me.

  Boys are so grown up, so cute 🙂

 11. Mariet 12 januari 2015 at 22:22 #

  Mooie foto’s! En dit is mijn favouriete plek voor koffie en lunch in hartje Eindhoven….geweldige sfeer en heerlijk food!

 12. nurse martens 14 januari 2015 at 11:12 #

  Wat is Mus een heerlijk -groot- joch aan het worden.

 13. Elisa 16 januari 2015 at 10:08 #

  Wat een mooie foto’s 🙂 Ik kende dat plekje nog niet. Dankjewel

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.