Our new bedroom & a Leen Bakker give-away

slaapkamer zilverblauw.nl

slaapkamer zilverblauw.nl

Toen Blogtoday ons benaderde voor een samenwerking met Leen Bakker, waren we in de eerste instantie wat terughoudend. Ik geloof dat ik voor de laatste keer bij Leen Bakker ben geweest in mijn studententijd. Ik kocht stoelen met zebrastof, die ik echt geweldig vond. (Deze waren het. Oh, het sentiment.) Toen Casper en ik gingen samenwonen, pasten de stoelen niet meer bij onze inrichting. Ik moet bekennen dat ik sinds die tijd niet meer bij Leen Bakker geweest was.

slaapkamer zilverblauw.nl

slaapkamer zilverblauw.nl

Omdat Casper en ik al langere tijd van plan waren de slaapkamer een update te geven, gingen we toch eens op de Leen Bakker-site kijken. We waren allebei gecharmeerd van de 101 Woonideeën-collectie. Deze collectie is in samenwerking met 101 Woonideeën uitgebracht en aangezien dat één van mijn favoriete tijdschriften is, besloten we de uitdaging aan te gaan.

slaapkamer zilverblauw.nl

Casper voorzag de kamer van nieuw behang (zilverblauw-behang, uiteraard) en wat frisse witte verf. Op ons bed kwam een fris wit dekbedovertrek en een plaid uit de 101-collectie. Bankje Jurre is mijn persoonlijke favoriet, ik vind de vorm mooi en het is een uitstekend accessoire om mee te stylen. De grote en de kleine koperen mand zijn ideaal voor het opbergen van dekens en ander textiel. Het kaartenrekje vervangt ons witte kaartenrek, wat door de zon helemaal verkleurd was. De twee witte krukjes (een van de 101-collectie en de andere uit de reguliere collectie van Leen Bakker) staan voor de foto even op een andere plek, maar gaan we gebruiken als nachtkastjes.

slaapkamer zilverblauw.nl

Aan één van mijn lezers mag ik een Leen Bakker-waardebon van 50 euro weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is in een reactie hieronder aan te geven wat jouw favoriete product is uit Leen Bakker’s collectie. (check meteen het frisse, nieuwe roze logo) Volgende week maandag maak ik een winnaar bekend. Succes!

Casper & I gave our bedroom a make-over in collaboration with the Dutch store Leen Bakker. We’re giving away a 50,- gift voucher. Please leave a comment and tell us what your favorite Leen Bakker product is. We’ll pick a winner next monday. Good luck! 

FYI: de bordjes die aan onze slaapkamermuur hangen, komen van Buiten de Lijntjes. De lamp is van Snowpuppe. Het roze behang is nieuw in onze shop, zie hier. Deze blogpost is in samenwerking met Blogtoday, ik schreef hier meer over hoe we omgaan met commerciële projecten. Samenwerkingen als deze maken Zilverblauw mede mogelijk, bedankt voor jullie begrip & support.

, , ,

258 Responses to Our new bedroom & a Leen Bakker give-away

  1. Pien 17 november 2014 at 10:37 #

    Wat is het een mooie slaapkamer geworden!
    Ik heb veel favorieten maar zou nù kiezen voor wat bijzettafeltjes en krukjes om onze salontafel te vervangen. Dat zou mooier zijn bij de onlangs gekochte hoekbank van….Leen Bakker!!

  2. PSnim 17 november 2014 at 10:38 #

    Wat een te gekke slaapkamer, en practig vastgelegd ook met de foto’s!! Echt helemaal mijn smaak, i love pink! Ik kom wel vrij regelmatig bij Leen Bakker, zo nu en dan hebben ze echt hele leuke dingen. Ik doe dan ook graag mee aan de win actie, mijn favoriet is ook altijd de 101 collectie, super gaaf spul elke keer weer!

  3. Jennifer 17 november 2014 at 10:41 #

    Wauw supermooi en wat een verschil met eerst! Ik zou dolblij zijn met de grote metalen mand 🙂

  4. marijke 17 november 2014 at 10:42 #

    Wat een heerlijk frisse slaapkamer. Leen Bakker is inderdaaad een leuke winkel met de 101 woonideeen.
    Mijn favourite zijn de krukjes, geweldig.
    Groetjes, Marijke

  5. Anita 17 november 2014 at 10:42 #

    Mooie kamer geworden zo! Ja leenbakker heeft leuke spullen tegenwoordig. Mijn favoriet zijn ook de koperen mandjes. Leuk dat je een waardebon mag weggeven.

  6. Nelleke 17 november 2014 at 10:45 #

    Het is een prachtige kamer geworden! Geniet ervan! Ik vindt de manden super gaaf!

  7. Sanne 17 november 2014 at 10:45 #

    Wat grappig om te ontdekken dat Leenbakker toch wel heel mooie producten verkoopt. Daar moet ik binnenkort maar eens een bezoekje aan gaan brengen. Hopelijk met die waardebon! 🙂

  8. Maaike 17 november 2014 at 10:46 #

    Bankje Jurre, without a doubt. En ik heb nog plek genoeg in huis om dat bankje te kunnen stallen!

  9. Annemarie 17 november 2014 at 10:46 #

    Wat is het mooi geworden! Wij gaan verhuizen en denken er over na om jullie behang te gebruiken 🙂 En dan met Jurre erbij wordt ons huisje vast heel leuk 🙂

  10. Marije 17 november 2014 at 10:46 #

    Niet erg origineel, lees ik, maar de koperen draadmanden zijn ook mijn favoriet! Mijn man is een supergave wandkast van oude materialen aan het maken voor in mijn atelier. De manden zouden prachtig staan achter de oude deur met glas. Dan gebruik ik ze voor al mijn lappen stof en vilt.

    Ik was trwns ook jaren niet bij Leen Bakker geweest tot aan paar jaar geleden. Ze hebben veel leuke (goedkope) dingen die weer naar eigen idee zijn aan te passen. Kussens, lampenkappen, stolpen, haakjes, plaids… Even n ander kleurtje erop of een mooie gehaakte bloem en ze zij helemaal tof!

    Jullie kamer ziet er super uit! Opgeruimd, kleurrijk en gezellig, onwijs leuk gedaan! Slaap lekker!

  11. karin 17 november 2014 at 10:46 #

    Mooi zeg. En ik vind de witte Jurre ook het mooist!

  12. Kristel 17 november 2014 at 10:49 #

    Wauw super plaatje zo!!! Hier ligt ook de slaapkamer in de planning!! Fris wit met wat fluor accenten….. Dus bankje jurre zou prachtig staan!!!

  13. Kim 17 november 2014 at 10:50 #

    Prachtige kamer!

  14. Readkapke 17 november 2014 at 10:51 #

    Wat grappig, ik zoek een vloerlamp, maar had een hele andere stijl in gedachten totdat ik die van de 101 op de site zag!

  15. Jeanette Renting 17 november 2014 at 10:53 #

    Prachtig is het geworden.
    Bankje Jurre is ook wel mijn favoriet,
    alhoewel er nog meer leuks is.
    Fijne dag en een lieve groet.

  16. Marcha 17 november 2014 at 10:54 #

    Ik was er laatst nog omdat ik besloten had dat ik de koperkleurige dixon look a like theelichthouders van mijzelf mocht kopen…. Maar helaas zijn er nu alleen zilveren en gouden varianten. 🙂 Toch is er nog genoeg leuks te vinden, vooral bij de 101 collectie. De draadmanden vind ik erg tof.

    Btw; hoe heb je die bordjes opgehangen?

  17. KellyJade 17 november 2014 at 10:55 #

    Oh die manden zijn leuk! En ook de krukjes vind ik fijn! En uiteraard jullie prachtige behangpapier! Wat een heerlijk rustgevende, lichte slaapkamer hebben jullie! Dat zal wel genieten zijn! Ik meld me graag aan voor de gie-away! We kunnen nog wel wat accesoires voor de babykamer gebruiken, nu we ze eindelijk gaan kunnen inrichten!

  18. Marloes Thuis 17 november 2014 at 10:58 #

    Wat is Leen Bakker toch positief veranderd en wat passen hun nieuwe producten goed in jullie interieur! Leuk dat jullie een bon weg mogen geven! Het krukje Glasgow vinden wij supermooi en zou hier ook niet misstaan 🙂

  19. Irene 17 november 2014 at 11:03 #

    Ik ben ook helemaal fan van Leen Bakker door de 101 wonen collectie 🙂 We hebben een nieuw huis gekocht en ik ben met vvv bonnen van mn werk al een beetje los gegaan, de buit was een kandelaar, draadmandje in koper en het kussen met koperkleur. Maar ook van Leen bakker zelf heb ik een gaaf wit kussen gescoord. Nu zou ik heel graag nog de grote ronde draadmand willen voor plaids/kussens in te doen. Ik moet het qua inrichting doen met bonnen dys doe graag mee! Als ik echt een favoriet moet kiezen zijn het de koperen draadmanden denk ik!

  20. Sarah 17 november 2014 at 11:07 #

    ohhh die witte krukjes! Ik hou van krukjes! daar zou ik mijn €50 aan uitgeven!

  21. eleen 17 november 2014 at 11:07 #

    Ik wist – net zoals jullie – niet wat ik van Leen Bakker moest verwachten omdat ik daar al lange tijd niet meer binnen ben gestapt. Maar als ik zo eens op hun website snuister vind ik een pak leuke dingen terug!
    Onze leefruimte is wit, met enkele (fluo)oranje accenten. Wat vooral nog ontbreekt (recent gebouwd en verhuisd) is de huiselijke gezelligheid. Daarvoor zijn accessoires wel leuk. Dit bijvoorbeeld zou leuk zijn om op tafel of in de keuken te plaatsen: http://m.leenbakker.nl/nl/71314464/theelichthouder_jolie/.
    En dit: http://m.leenbakker.nl/nl/10990024/dienblad_butler/ is echt iets voor mij. Met een baby in huis slaag ik er vaak in de leuning van de zetel vol melk te hangen, zo zou dat niet meer kunnen gebeuren.
    Ik hoop maar dat ik ooit zo een gezellige kamers kan maken zoals die van jullie!

  22. CHARLOTTE 17 november 2014 at 11:10 #

    Mijn favoriet is de stolp van Leen Bakker.
    http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/decoratie/71410488/stolp_tess

    Leuk om allerlei mooie en grappige dingen onder tentoon te spreiden.

    Sinds Leen Bakker de 101 collectie heeft loop ik weer wat vaker binnen.

  23. Wendy 17 november 2014 at 11:16 #

    Mijn favoriet is die mooie zwarte kandelaar!

  24. Marieke 17 november 2014 at 11:18 #

    Wat is jullie slaapkamer mooi geworden zeg! Ik doe graag mee en ook bij mij zijn de koperen manden en kandelaar favoriet!

  25. Ariane 17 november 2014 at 11:23 #

    Mooi! Mijn favoriet: bijzettafel Rotterdam!

  26. Monique | WritingMonique 17 november 2014 at 11:24 #

    Fantastische kamer! Zo vrolijk en creatief!
    Ik vind de opbergdoos lars wel heel geweldig!

  27. Monique | WritingMonique 17 november 2014 at 11:25 #

    – van leen bakker bedoel ik 😉

  28. Dana 17 november 2014 at 11:27 #

    Owwww, wat een fijne inspiratie!!
    Vanochtend hadden mn vriend en ik het erover… Hoe gaan we de *tatadaa* babykamer uitrichten?!! Na zoveel jaar mogen wij eindelijk ons ook hiermee bezig houden♡♡
    Jullie behang had ik al eerder gezien!! De roze mag op de beebkamer op de muur ♡meisjee♡.
    Maar daar maken we nu geen kans op 😉
    Mijn favoriet is ook absoluut het Jurre bankje!! Wat een dotje met zn fijne vormen. Die gaat op het kamertje een heel mooi plaatsje krijgen 🙂
    Nu houden wij onze vingers crossed ♧
    Liefs!

  29. Silke 17 november 2014 at 11:30 #

    De wandlamp 101 vind ik supersupermooi en zou perfect staan in onze living!
    Hopelijk ook toegankelijk voor Belgische lezers? (dat vond ik niet meteen terug in je blogpost…)
    Bedankt!

  30. Lisanne 17 november 2014 at 11:33 #

    Wat een fijne giveaway! Mijn favoriet is de leren poef van 101. Maar die koperen mandjes zouden ook een leuke aanvulling zijn aan de nieuwe koper-verslaving hier in huis.

  31. Elma 17 november 2014 at 11:39 #

    Wat leuk zeg! Ik doen graag mee. De bankje jurre is ook wel mijn favoriet. Ik ga zeker vaker bij de leen bakker langs. groetjes!

  32. Jolijn Design 17 november 2014 at 11:44 #

    Wow! Wat is het weer prachtig geworden, wat een heerlijk frisse slaapkamer!
    Ik vind de collectie van 101 woonideeen van Leen Bakker inderdaad geweldig, de draadmanden en de krukjes zijn mijn favorieten!

    Groetjes,
    Jolijn

  33. Lianne 17 november 2014 at 11:45 #

    Wauw! Zij hebben zoveel mooie accessoires! Moeilijk om te kiezen. Vind vooral de kaarsenhouders erg mooi. Favoriet zijn deze:

    http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/kandelaars_en_kaarsen/71314478/theelichthouder_101
    http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/kandelaars_en_kaarsen/71314480/kandelaar_101

  34. Anne 17 november 2014 at 11:47 #

    Wat een heerlijk frisse en gezellige slaapkamer hebben jullie gekregen! Ik maak graag kans op de waardebon, want mijn slaapkamer ondergaat momenteel ook een metamorfose. Mijn favoriete product uit de Leen Bakker collectie is de wandlamp 101. Meestal vind ik wandlampen verschrikkelijk, maar deze is prachtig!

  35. Arjanne Boven 17 november 2014 at 11:50 #

    Leuk zeg, jullie nieuwe slaapkamer! En heel mooi behang! Ik doe graag mee met jullie leuke give away! Leukste product? Moeilijk! Maar dan ga ik denk ik voor het mooie houten krukje Semarang!

  36. Anke dijk 17 november 2014 at 11:55 #

    Super leuk ingericht!! Ps leen bakker is echt een goede hippe kant aan t inslaan… Ben ook helemaal fan!

  37. Karin 17 november 2014 at 11:55 #

    Wat een prachtige slaapkamer is het zo geworden.
    Ik loop regelmatig binnen bij Leen Bakker. (kijken, kijken, kijken….;) ) Het wordt steeds leuker!
    Mijn favoriet van het moment is het bankje maar mocht ik de bon winnen dan gaat die heel verstandig naar een rol- of vouwgordijn voor de woonkamer…..

  38. kleurendurf 17 november 2014 at 11:56 #

    Wow, wat een mooie slaapkamer! Ik zou graag zoveel ruimte over willen hebben om het zo luchtig en fris te kunnen houden. Jullie eigen behang maakt het helemaal af.

    Mijn lievelingsproduct bij Leen Bakker? Tja, zo veel moois. Ik ben er ook nog nooit geweest. Beter ook vooral voor mijn portemonnaie als ik dat zo zie. 😉 Als ik zou moeten kiezen dan wordt het een Bank Berlijn 2-zits in aubergine. Een fatsoenlijke maar mooie bank staat namelijk al lang op mijn verlanglijstje.

  39. Loes D. 17 november 2014 at 11:57 #

    Het kaartenrekje en de koperen manden vind ik heel gaaf ♡♡♡

  40. Christel 17 november 2014 at 11:58 #

    Ik vind het nog moeilijk kiezen, is er is zoveel keus! De bijzettafel Istanboel spreekt mij wel aan!

  41. Marianne 17 november 2014 at 12:04 #

    Leuke actie! Wat vind ik die koperkleurige hanglamp gaaf!!!

  42. Laura 17 november 2014 at 12:06 #

    Ik kom sinds kort ook weer eens bij Leen Bakker. Mijn favorieten zijn de dip dye krukjes, de leuke houten dress boy en de schattige vetplantjes in het glas!

  43. Charlotte 17 november 2014 at 12:07 #

    Leuk!!
    Ik vind de draadmanden te gek en de kaartenrekjes ook!
    Veel leuks dus 🙂

    Groet,
    Charlotte

  44. Anske Jespers 17 november 2014 at 12:09 #

    Ontzettend mooi! De strakke bedovertrek is exact wat we nodig hebben dus die staat zeker op ons te kopen lijstje! Krukje vind ik ook echt super!

  45. Dianne 17 november 2014 at 12:16 #

    koperen manden zijn mijn favoriet!!

  46. Angelique 17 november 2014 at 12:23 #

    Mooi!!! Ik denk dat ik zelf voor de krukjes Glasgow zou gaan. Ik vind ze mooi en klasse hebben in hun eenvoud.
    Het ziet er echt super uit, deze kamer, en de kleurstelling geeft een heel fijn gevoel vind ik zelf!

    Groetje Angelique

  47. Lianne 17 november 2014 at 12:28 #

    Ik had de nieuwe collectie van Leen Bakker toevallig laatst al online voorbij zien komen. Ook ik ben er lang niet meer geweest, maar moet er nu toch maar weer eens gaan kijken. Want ik zie zeker een paar hele leuke spullen voor niet al teveel geld. Dit kleed: http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/plaids/36100326/plaid_gebreid_101 zou als eerste in mijn winkelmandje gaan. Heerlijk voor een echte koukleum als ik!

  48. Elze 17 november 2014 at 12:46 #

    Wat is het gaaf geworden! Helemaal ‘jullie’! Mijn favoriet was het leren kussen van de 101 collectie, maar die kon ik natuurlijk weer niet laten liggen. Nu staat het bankje (Jurre) bovenaan mijn lijstje!

  49. Judith 17 november 2014 at 12:50 #

    Wat is jullie slaapkamer mooi geworden! Nu kan ik niet zo voor de geest halen hoe het er eerst uit zag, maar nu ben ik er zeker van overtuigd dat jullie behang heel gaaf zou staan in de babykamer!

    Leen Bakker heeft inderdaad leuke producten in hun collectie en de 101 lijn is erg goed ontworpen.
    Mijn favoriet uit het hele assortiment is het zadelzit krukje Levi; die staat al even op mijn wensenlijstje en zal erg goed in de badkamer van pas komen.

    X, Judith

  50. Sanne 17 november 2014 at 12:50 #

    Wat is het mooi geworden!! Helemaal mijn smaak:) Zelf vind ik het bankje JURRE echt super leuk! Die zou ik dan ook aanschaffen met de bon van 50 euro

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.