Our new bedroom & a Leen Bakker give-away

slaapkamer zilverblauw.nl

slaapkamer zilverblauw.nl

Toen Blogtoday ons benaderde voor een samenwerking met Leen Bakker, waren we in de eerste instantie wat terughoudend. Ik geloof dat ik voor de laatste keer bij Leen Bakker ben geweest in mijn studententijd. Ik kocht stoelen met zebrastof, die ik echt geweldig vond. (Deze waren het. Oh, het sentiment.) Toen Casper en ik gingen samenwonen, pasten de stoelen niet meer bij onze inrichting. Ik moet bekennen dat ik sinds die tijd niet meer bij Leen Bakker geweest was.

slaapkamer zilverblauw.nl

slaapkamer zilverblauw.nl

Omdat Casper en ik al langere tijd van plan waren de slaapkamer een update te geven, gingen we toch eens op de Leen Bakker-site kijken. We waren allebei gecharmeerd van de 101 Woonideeën-collectie. Deze collectie is in samenwerking met 101 Woonideeën uitgebracht en aangezien dat één van mijn favoriete tijdschriften is, besloten we de uitdaging aan te gaan.

slaapkamer zilverblauw.nl

Casper voorzag de kamer van nieuw behang (zilverblauw-behang, uiteraard) en wat frisse witte verf. Op ons bed kwam een fris wit dekbedovertrek en een plaid uit de 101-collectie. Bankje Jurre is mijn persoonlijke favoriet, ik vind de vorm mooi en het is een uitstekend accessoire om mee te stylen. De grote en de kleine koperen mand zijn ideaal voor het opbergen van dekens en ander textiel. Het kaartenrekje vervangt ons witte kaartenrek, wat door de zon helemaal verkleurd was. De twee witte krukjes (een van de 101-collectie en de andere uit de reguliere collectie van Leen Bakker) staan voor de foto even op een andere plek, maar gaan we gebruiken als nachtkastjes.

slaapkamer zilverblauw.nl

Aan één van mijn lezers mag ik een Leen Bakker-waardebon van 50 euro weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is in een reactie hieronder aan te geven wat jouw favoriete product is uit Leen Bakker’s collectie. (check meteen het frisse, nieuwe roze logo) Volgende week maandag maak ik een winnaar bekend. Succes!

Casper & I gave our bedroom a make-over in collaboration with the Dutch store Leen Bakker. We’re giving away a 50,- gift voucher. Please leave a comment and tell us what your favorite Leen Bakker product is. We’ll pick a winner next monday. Good luck! 

FYI: de bordjes die aan onze slaapkamermuur hangen, komen van Buiten de Lijntjes. De lamp is van Snowpuppe. Het roze behang is nieuw in onze shop, zie hier. Deze blogpost is in samenwerking met Blogtoday, ik schreef hier meer over hoe we omgaan met commerciële projecten. Samenwerkingen als deze maken Zilverblauw mede mogelijk, bedankt voor jullie begrip & support.

, , ,

258 Responses to Our new bedroom & a Leen Bakker give-away

  1. Suzana Stancova 17 november 2014 at 12:51 #

    Jullie slaapkamer is prachtig! De borden van Donna Wilson zijn wonder mooi in jullie slaapkamer!
    Mijn favoriet is Bank Berlijn 2-zit in petrol kleur, heel mooie bank…

    Groetje,
    Suzana

  2. alet 17 november 2014 at 12:51 #

    Ik vind het bankje erg mooi…….
    Jullie slaapkamer is ook mooi geworden trouwens

  3. donebymyself 17 november 2014 at 12:52 #

    Wat een leuke giveaway! Ik kom sinds kort regelmatig bij de Leenbakker, wat een goeie transformatie hebben ze ondergaan! Genoeg favorieten maar ik ga voor de 101 hanglamp gezien ik echt een nieuwe lamp boven de eettafel wil. Ik ben onze huidige zát!

    Liefs, Marrit

  4. Sara 17 november 2014 at 12:56 #

    Wat een fijne inspiratie! Ik heb binnenkort een nieuw huisje en ik dacht aan een zwart-wit inrichting, maar door deze foto’s begin ik héél sterk te twijfelen of ik niet ook zulke fijne zonnige kleuren moet gaan gebruiken in mijn huis!

    Ik vind véél van Leen Bakker geweldig (mijn verlanglijstje groeit met de dag), maar ik vind de 101-woonideëen-serie echt geweldig. Als ik daaruit een keuze moet maken zou ik (misschien standaard) voor het ‘ansichtkaartenrek’ gaan. Elk vakje een andere foto, zodat het meer een herinneringen-rek wordt welke een mooi plekje verdient in mijn huisje.

    Liefs,
    Sara

  5. Janneke 17 november 2014 at 13:00 #

    Mooi Anki! Gesponsord of niet, je maakt het áltijd des Zilverblauws! En daar gaat het om. Ik vind het wit geschilderde bankje ook zo prachtig! Daar weet ik hier wel een mooi plekje voor 🙂

  6. Jessie 17 november 2014 at 13:06 #

    Wauw, heel mooi geworden! Ik vind de 101 kruk echt te gek maar zo’n kaartenrekje blijft ook altijd leuk. Ik zou het erg leuk vinden om te winnen, aangezien ik vanaf 1 januari een nieuwe woning heb en ik meer plek zal hebben voor mooie spullen 🙂

  7. Liza 17 november 2014 at 13:11 #

    Wat een leuke giveaway! Ik loop graag bij de Leen Bakker naar binnen en vind dat ze steeds leuker spul hebben staan. En vaak ook fijn geprijsd. Ik zou de bon besteden aan kussens of beddengoed. Wij hebben net twee nieuwe matrassen..nu de rest nog 🙂

  8. Puck patist 17 november 2014 at 13:23 #

    Hallo anki!
    Ik krijg de zolder van mn papa en mama, en dan is er ruimte
    Voor een 2 persoonsbed en leuke nieuwe accessoires nodig heb 🙂 fijne week!
    Liefs Puck

    Ps. Wat is jullie slaapkamer mooi geworden!

  9. Ils.e 17 november 2014 at 13:23 #

    Leuke slaapkamer! Ik doe graag mee aan de give away. Ik kom zelf niet veel bij Leen Bakker maar nu ik die collectie van 101 woonideeën heb gezien moet ik er toch maar eens binnenspringen!
    Ik vind die kaarthouder heel leuk, zoiets wil ik al een tijdje. Maar ook die metalen mandjes vind ik de max!

  10. Martje 17 november 2014 at 13:27 #

    Helemaal eens de 101 woonideeen collectie is erg leuk. Ik vind vooral de draadbanden en de 101 krukjes ook erg leuk. Ook het dreunde Lieke van leenbakker is erg tof voor de kids.

  11. Lieke 17 november 2014 at 13:28 #

    Het 101 krukje zou goed op de nieuwe kinderkamer passen! ( dag baby kamer.. )

    Groeten

  12. Daphne 17 november 2014 at 13:31 #

    Wat ziet de kamer er prachtig uit! Ik ben dol op de 101 woonideeën collectie van Leen Bakker. Eén van de leuke krukjes hebben we al, maar een extra krukje komt altijd van pas!

  13. anne 17 november 2014 at 13:38 #

    Ziet er mooi uit. Ik kies klemspot harry. Heb ik eindelijk licht bij mijn bureau. En dan paar mooie metellic kussens. En omdat het veel voor weinig is ook nog een kaartenrekje.

  14. Fête des Gamins 17 november 2014 at 13:40 #

    Waw, seg! Lekker fris en mooi! Hoewel ik vaker eerder donker kies, zou ik nu wel zo de jouwe kiezen 😉 Ik vond Leen Bakker vroeger ook maar niks maar daar komt nu precies verandering in … Alles gaat mooi met hun koperen details. Moeilijk kiezen 😉 Fijne dag, Dina

  15. Gina Van Damme 17 november 2014 at 13:53 #

    Wow, komen jullie ook op verplaatsing stylen ???? Tot in Belgie dan wel ? Heet mooi gedaan, ik wil zo komen logeren !

  16. Iris 17 november 2014 at 13:53 #

    Wandkapstok Dex!

  17. Kim 17 november 2014 at 13:54 #

    Ik heb onlangs mijn oog laten vallen op Bijzettafel Hannover die evt. samen met de 101 kruk of een leuke boomstam mijn logge salontafel kunnen gaan vervangen. Maar heel eerlijk zou ik bankje Jurre ook graag willen (al weet ik nog niet precies waar ik hem kwijt moet).

  18. Corine 17 november 2014 at 13:58 #

    Wat heerlijk fris en licht ziet jullie slaapkamer eruit. Ik ben twee jaar geleden in mijn huisje getrokken met mijn spruitjes en heb vooral aandacht besteed aan hun kamers en de woonkamer. De krukjes die jullie willen gebruiken als nachtkastjes vind ik zelf persoonlijk ook heel mooi en ook met hetzelfde doel aangezien ik een ieniemienie slaapkamertje heb. Deze zouden net aan elke kant van het bed passen.
    Er is niks mis mee om ook commercieel te denken. Jullie doen het op een eerlijke en zuivere manier met jullie eigen inbreng. Blijf vertrouwen hebben in jullie eigen kracht en jullie keuzes. Heel veel mensen genieten van wat jullie doen. dikke kus en liefs

  19. sara 17 november 2014 at 14:08 #

    Waaw, hier word ik blij van, wat een leuke lichte kamer, klein en knus maar toch zoveel leuke dingetjes om naar te kijken!
    Bij Leen Bakker kan je af en toe echt wel toppertjes vinden, maar met de 101-woonideeën spullen gaat het helemaal de goede richting uit. De 101-hanglamp koper zou perfect passen boven mijn eettafel, dus dit staat boveneen mijn wishlist. My fingers are crossed voor deze toffe give-away!

  20. Liset 17 november 2014 at 14:14 #

    Hele mooie kamer. Jammer dat ik geen roze bij mijn man er in krijg, want ik vind dit echt heel erg sfeervol.
    Ook vind ik dat Leen Bakker de laatste jaren erg vooruit is gegaan qua producten die ze verkopen. Ik loop regelmatig even binnen en kom dan ook iets te vaak met weer iets thuis. Leuke tafeltjes en manden die qua kleren helemaal in mijn ‘thuis’ passen!

  21. Ageeth 17 november 2014 at 14:15 #

    Mooie slaapkamer! Maar dat kan ook niet anders.
    Ik ben al een paar keer op jacht geweest naar de koperen lamp van de 101-collectie voor boven de keukentafel.

  22. Karen 17 november 2014 at 14:15 #

    de koperen mandjes zijn mijn favoriet en daarom ding ik ook graag mee naar de bon! 🙂

  23. Anne 17 november 2014 at 14:20 #

    Lekker vrolijk en fris geworden!
    Tjee ja wat kan mijn interieur nog gebruiken van Leen Bakker? Euh veel! De dagen zijn ineens zo kort, het wordt guur buiten en de feestdagen komen er aan…. Ik loop erg achter met het winterproof maken van mijn interieur: een vloerkleed, betere verlichting en een heerlijk warme deken voor ‘s avonds op de bank zijn erg welkom.
    Mijn keus zal dan vallen op Karpet Reflex, Plaid gebreid 101 en de plafondspots uit de Robot collectie. Laat de winter maar komen!

  24. Afke 17 november 2014 at 14:25 #

    Ik wil nog een keer een koperen mand in huis, ik vindt de groene vaas van de 101 wonen collectie erg mooi en bankje Jurre vindt ik erg mooi voor in onze hal. Jullie slaapkamer is erg mooi geworden..vrolijk en fris!

  25. Vanessa 17 november 2014 at 14:28 #

    Ben verslaafd aan alle vormen van krukjes: om op vlak voor de haard te zitten, als bijzettafeltjes, etc, etc, etc….

  26. Willeke 17 november 2014 at 14:33 #

    Wat een geweldige styling hebben jullie toch! Ik volg jullie al een tijdje en ben vooral dol op de vrolijke kinderkamers! Maar deze slaapkamer looks also fantastic!! Hou van jullie behang btw! En ja het moet gezegd worden, Leenbakker doet ook weer mee hoor als het gaat om hippe meubeltjes!

  27. blancouleur 17 november 2014 at 14:33 #

    Wat een geslaagde opfrissing! (ben zot van jullie behangetjes)
    Ik doe graag mee aan de gave-away. We kunnen hier wel enkele krukjes gebruiken (Harm en Glasgow lijken me wel wat).

  28. Esther 17 november 2014 at 14:47 #

    Wow…eindelijk wat foto´s van jullie nieuwe slaapkamer, wat een plaatje! Het is echt vet geworden! Mijn favoriet is absoluut het krukje! Eenvoudig, maar zo mooi! En je kunt ze voor heel veel dingen gebruiken, als echt krukje, bijzettafel of zoals bij jullie als nachtkastje.

  29. Carmen 17 november 2014 at 14:49 #

    het kaartenrek en de koperkleurige en zwarte mandjes zijn erg leuk! Die passen overal in huis.
    Zou dus leuk zijn om de bon te winnen

  30. effiemaakt 17 november 2014 at 14:53 #

    Mooi geworden. Ik ben ook fan van bankje Jurre

  31. marielle 17 november 2014 at 15:11 #

    actief volger van je prachtige blog, maar nog nooit gereageerd: mijn favoriete leenbakker-artikel: de zwarte staande lamp uit de nieuwe 101woonideeën-collectie (geen nieuwe lamp nodig, maar zooo mooi…)

  32. Chilo Harkes 17 november 2014 at 15:27 #

    Goedemiddag,

    Leenbakker….ik had er hetzelfde gevoel bij totdat ze de samenwerking 101 woonideeen aangingen. Die lijn vind ik helemaal fantastisch. Op mijn Sinterklaaslijstje staan 2 favorieten, nl mand 101 rechthoek (metaal) en het plateau 101 wit/grijs. Oei, met een kadobon zou ik ze allebei kunnen kopen en dan zou ik nog meer kunnen uitzoeken. Gauw verder kijken naar die fantastische collectie.

    En by the way, fantastische plaatjes en styling weer! Heel inspirerend.

  33. Xandra 17 november 2014 at 15:28 #

    Zopwel het dip dye krukje, als de draadmanden als de lectuurbak op wielen uit de 101-collectie vind ik helemaal leuk!

  34. tamara 17 november 2014 at 15:43 #

    geen rieten harten?! nee alle gekheid op een stokje, ik ben ook erg gecharmeerd van leen bakker de laatste tijd. in dat soort winkels is gewoon voor ieder wat wils, mooie krukjes en dat tafeltjekrukje van jullie, maar ook voor andere smaken wordt gedacht en dat vind ik fijn aan dat soort winkels. de mandjes wil ik, voor boven op de kapstok voor alle sjaals en mutsen enzo. enne… eh.. geen idee. ik vind vast wel wat haha

  35. Maren 17 november 2014 at 15:54 #

    Oeh, ik vind bureau Bonn erg leuk.

  36. Mireille 17 november 2014 at 16:01 #

    Oh, wat een leuke giveaway. Ik heb sinds een tijdje de Leenbakker ook herontdekt. Een tijdje terug kocht ik er een blauwe draadmand, erg leuk ! Ik zag toen een mooie witte stoere lamp voor onze slaapkamer, om ‘s-avonds lekker in mijn warme bed een boek te kunnen lezen. Ik zou dus heel graag meedoen. 🙂

  37. Makien Verkroost 17 november 2014 at 16:25 #

    Wat een fijne samenwerking! Prachtige plaatjes 😀
    Ik heb een XXL vaas gezien uit de 101woonideeën serie bij Leen Bakker die Ijn wel graag zou willen… En die draadmanden zijn ook geweldig!!!

  38. janneke 17 november 2014 at 16:54 #

    Kunnen we een nachtje ruilen van slaapkamer… Wat is ie gaaf geworden!!!! helemaal leuk… lijkt me zo fijn een man die het roze omarmt ipv één die bromt.. moet dat nou 😉

    Wat ik me nou afvraag..zouden die draadmandjes ervoor zorgen dat mijn 101 woonideeën op 1 plekje blijven liggen ipv door het hele huis? ik kan een poging wagen…. want ik vind die draadmandjes zo gaaf!!!

  39. Babette 17 november 2014 at 16:58 #

    Wow wat is het mooi geworden! Niet verwacht dat leenbakker zo leuk zou combineren, binnenkort maar is ff kijken in de winkel naar de 101collectie want dit ziet er super uit. Ik denk dat ik het bankje het leukst vindt, maar de draadmandjes blijven ook leuk 😉

  40. Marieke 17 november 2014 at 17:06 #

    Ik ben erg gecharmeerd van de draadmandjes, zeker met een leuke grasplant of een set vetplantjes en die gekke geometrische 101-vaasjes er in.

  41. Isa 17 november 2014 at 17:14 #

    Mijn favoriet: het tijdschriftenrekje!! Ik zou echt heel graag die bon willen winnen! Dat lijkt me echt geweldig en helemaal mooi, aangezien ik binnenkort ga verhuizen! Het zou dus een perfecte timing zijn!! X

  42. Robin 17 november 2014 at 17:20 #

    Jullie slaapkamer is echt fantastisch! Lichtroze en koper staat zo mooi bij elkaar 🙂 En de bordjes vind ik ook prachtig.

    Bij 101/Leen Bakker vind ik de glazen geometrische theelichtjes en vazen geweldig.

  43. manon 17 november 2014 at 17:34 #

    Wow! Heel mooi! Dank je wel voor alle prachtige en inspirende foto’s die je deelt.
    Ik ben echt fan van bankje Jurre.

  44. Sandra 17 november 2014 at 17:35 #

    Supergaaf gedaan zeg jullie slaapkamer! Top.
    Ik was positief verrast door de 101 kollektie van Leenbakker eerlijk gezegd.
    De draadmanden zijn favoriet hier.

  45. Elsbet | La Vie Pure 17 november 2014 at 18:01 #

    Nu ben ik jaloers! Wat mooi!

  46. Claudia 17 november 2014 at 18:22 #

    Super leuke post met mooie accessoires. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik niet vaak naar Leen Bakker ben geweest in de afgelopen 10 jaar. Het nieuwe frisse logo maakt ze wel een stuk interessanter en leuker om naar te kijken! Plus deze leuke post!

  47. Paulien 17 november 2014 at 18:29 #

    Die rechthoekige 101 manden vind ik mooi! En jullie behang ook <3.

  48. anke 17 november 2014 at 18:36 #

    ik vind die koperen draadmandjes zooo tof! fijn dat leenbakker weer hip voor een leuk prijsje doet!

  49. Marlie 17 november 2014 at 18:53 #

    Het witte bankje is geweldig!

  50. Jannet 17 november 2014 at 19:20 #

    Als echt ‘krukjesmens’ kan ik natuurlijk de kruk 101 niet weerstaan!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.