Vrijdag

How Blogs Work - Stephanie Duval, by zilverblauw.nl

How Blogs Work - Stephanie Duval, by zilverblauw.nl

Hier wat foto’s van wat ik deze week zag. Het wordt eindelijk echt wat kouder buiten, de winter voelt steeds dichterbij. (nog 40 dagen tot kerst) Casper bracht bloemen voor me mee en zelf kocht ik hyacinten die ik op een schaal van de kringloop zette. De Bionina-sap maakt me altijd blij vanwege de mooie kleur en het label.

Een tijdje terug werkte ik mee aan een interview voor in het boek van Belgische blogger Stephanie Duval: How Blogs Work. Het is een boek met tips en tricks voor bloggers. Naast algemene tips vind je er inspirerende (vind ik) verhalen van allerlei soorten bloggers. Ze vertellen hoe ze zijn begonnen, wat hen inspireert en hoe ze hun blog hebben opgebouwd. Wat ik heel bijzonder aan Stephanie vind, is dat het haar echt gelukt is ons verhaal over Zilverblauw te ‘vangen’. Mocht je geïnteresseerd zijn, je kunt het boek hier inkijken en eventueel bestellen. Fijne vrijdag allemaal!

How Blogs Work - Stephanie Duval, by zilverblauw.nl

Here are some pictures of what I saw last week: some pretty flowers Casper brought me, the first flower bulbs of the season (I somehow link flower bulbs to winter) and pretty pink Bionina juice.

A while ago, Belgian blogger Stephanie Duval interviewed me for her book How Blogs Work. The book is all about tips and tricks for bloggers. Stephanie documented the stories of some Belgian and Dutch bloggers, including ours. I really enjoyed reading all the different stories.  The book is in Dutch, but I hope there’ll be an English version too. Enjoy your friday!

How Blogs Work - Stephanie Duval, by zilverblauw.nl

, ,

19 Responses to Vrijdag

 1. Danielle 14 november 2014 at 11:41 #

  Oh wat tof, ik vroeg me al af of het boek wat zou zijn en of ik het zou bestellen. Maar nu ben ik overtuigd, als ze zo’n mooie blog als deze in de spotlight zet 😉

 2. Denise 14 november 2014 at 11:49 #

  Wat een fijne foto’s. En wat een mooi boek voor bloggers! Die komt op me verlanglijstje voor de Sint!

 3. www.mwordmag.com 14 november 2014 at 11:50 #

  mmm bionade

  http://www.mwordmag.com

 4. Susanne Otter 14 november 2014 at 12:05 #

  Ik hoop dat het de achterliggende verhalen van de bloggers naar voren haalt. Eerlijk gezegd begin ik een beetje huiverig te worden van alle voorlichting omtrent bloggen. Ik weet dat het niet zo gewenst is kritisch te zijn en daardoor houd ik vaak mijn mond maar ik merk dat het zo moeilijk is voor velen om hun eigen weg te vinden in dit alles en zij maar doen wat ze denken dat hoort. Hoe vaak ik al heb gehoord dat een blogger niet snapt dat ze niet meer gelezen wordt terwijl ze zich aan alle ‘blogregels’ houdt en alles doet wat haar wordt geadviseerd, zo jammer. Dan maar minder volgers, dan maar minder lezers maar wel je eigen weg bewandelen.. Het lijkt alsof er tegenwoordig meer en meer wordt begonnen met bloggen om geld te verdienen, of gratis items te ontvangen dan vanuit een passie..
  Ik gebruik hierin jou altijd een beetje als voorbeeld, door juist niet te doen wat al die anderen doen, door een eigen stijl te ontwikkelen en vast te houden kun je ook ver komen..

 5. Anki 14 november 2014 at 12:21 #

  @Suzanne ben het helemaal met je eens. Je kunt je aan alle regels houden, maar als je niet werkt vanuit passie en gevoel kom je nergens. Het mooie aan bloggen vind ik ook dat je juist je eigen regels kunt maken: het is immers jouw plek op internet die je kunt maken zoals jij wilt. Eigenheid rules! 🙂

 6. Lucie Beck 14 november 2014 at 19:53 #

  Leuk Anki! Ik heb het boek gelijk maar besteld;-)
  Nu al zin om het te lezen, creatieve groetjes Lucie

 7. Gras_vd_Buren 14 november 2014 at 20:41 #

  Mooi weer 🙂

 8. Ruth 14 november 2014 at 21:44 #

  Wat leuk dat je in dat staat! Het ziet er in ieder geval al mooi uit. Blogregels, tja. Ik kijk gewoon naar wat bij mij past. Sommige tips vind ik eyeopeners, andere tips negeer ik lekker.

 9. Elke 15 november 2014 at 09:00 #

  <3 de roze foto's!

 10. Els04 15 november 2014 at 19:01 #

  Wat een fijne week 🙂

 11. Elsbet | La Vie Pure 15 november 2014 at 20:04 #

  Ik heb dat boek ook!

 12. Karin | la vie de Karin 15 november 2014 at 21:01 #

  Dat boek is echt iets van mij, bedankt voor het delen!

 13. Gras_vd_Buren 16 november 2014 at 02:20 #

  Lieve Casper en Anki, dank voor de kleur die jullie in mijn leven brengen.

 14. Suzanne 16 november 2014 at 10:08 #

  Lijkt me een gaaf boek, heb het besteld! En inderdaad, eigenheid vanuit passie is wezenlijk. Ben evengoed geïnteresseerd in tips, om er uiteindelijk mijn eigen weg in te kunnen bewandelen.
  Bedankt voor het delen, Anki en mooi dat Zilverblauw écht in het boek staat. Ben benieuwd.
  Buiten is het grijs vandaag, des te meer reden voor kleur in jezelf! Fijne zondag.

 15. Joyce 16 november 2014 at 16:35 #

  Super, deze boekentip!

  Ben al langer op zoek naar een boek met handige tips en tricks.
  Met name hoe je je blog onder de aandacht brengt op een positieve manier, en daardoor ook bezoekers krijgt.
  Hopelijk helpt dit boek me in bepaalde inzichten, ik ga het meteen bestellen 🙂

  En Anki, ga zo door! Ik vind je foto’s werkelijk prachtig en verheug me soms alleen daarvoor al op je nieuwe blogpost!

  Liefs, Joyce

 16. bibi 16 november 2014 at 21:44 #

  Mooie foto’s weer!!!

 17. kleurendurf 17 november 2014 at 13:02 #

  Als het boek volstaat met zulke inspirerende verhalen als de jouwe dan loont de aanschaf zeker!

 18. Lizet 17 november 2014 at 21:31 #

  Mooie foto’s ook weer! Boek lijkt me ook leuk om eens te lezen 🙂 Vind de vormgeving al leuk, dan heb je mij al om, haha!

 19. Rebekah @ Ritzy Reba 19 november 2014 at 07:56 #

  That juice packaging is beautiful. I just love your taste!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.