DDW Bloggerscafé – de laatste voorbereidingen

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

Gisterenochtend vroeg verzamelden Lonneke, Suus, Esther en ik in het café van Coffeelovers voor de laatste voorbereidingen voor het Dutch Design Week Bloggerscafé. Wat cool om te zien hoe al het harde werk van Lonneke vorm heeft gekregen.

Yesterday, Lonneke, Esther, Suus and I met -way to early- for the last preparations of the DDW Bloggerscafé. So cool to see how Lonneke’s hard work pays off.

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

In het bloggerscafé, onder boekhandel van Piere, vind je zogenaamde ‘Like-tafels’, waarop wij vieren producten die ons vertegenwoordigen mochten uitstallen. Een leuk klusje. De ‘Like-tafels’ blijven de hele DDW staan, dus ga gerust eens kijken als je in de buurt bent.

In the bookstore, where the bloggerscafé is located, you’ll find our so-called ‘like-tables’, where the four of us display items we find representative for our blogs.

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

Na de nodige voorbereidingswerkzaamheden in het bloggerscafé gingen we de DDW in om vast wat van de sfeer op te snuiven. Erg leuk vind ik het terrein van SPACE-S, wat het toneel is van mini-festival OPEN UP. Er is van alles te beleven en te zien, zoals workshops, exposities van studenten van Design Academy en pop-up stores van Social label en Uitgeverij Snor.

After arranging our stuff at the ‘Like-tables’ we went to check out some DDW spots. I really like the SPACE-S-area, and, of course, Piet Hein Eek and the Ketelhuisplein. Great experience and so much fun! 

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

Piet Hein Eek en het Ketelhuisplein stellen nooit teleur, het was er gezellig druk en inspirerend. Bij Piet Hein Eek vond ik het een leuke verrassing om Liekeland met haar mooie spullen tegen te komen en was ik erg onder de indruk van de tentoonstelling van Ontwerpduo.

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

Na een kort rondje door Eindhoven keerden we weer terug naar het bloggerscafé voor de puntjes op de i én om natuurlijk de eerste ‘like’-stickertjes te plakken op de DDW kaart. Hieronder is de kaart met hotspots nog maagdelijk leeg, inmiddels zijn er al heel wat tips gegeven. Wat een fijne eerste DDW-dag was het, wat hebben we gelachen. (Getuige onder andere deze foto) Op naar meer!

After some touring we went back to the bloggerscafé for the finishing touches. We placed the first ‘like-stickers’ on the map below. It’s so much fun to work with this girls, I had such a good time. (see this pic, OMG) And there’s even more to come, I can’t wait.

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

DDWbloggerscafé, by zilverblauw.nl

Het bloggerscafé bij Coffeelovers is er de hele DDW, je bent er welkom gedurende de openingstijden en hoeft niet vooraf te reserveren. Iedereen is welkom.  Het adres is Nieuwe Emmasingel 44 in Eindhoven, op 5 minuten lopen van het centraal station. Op dinsdag vind je er Esther met haar team met kids-bloggers, op vrijdag Suus met een club interieurbloggers en op donderdag ben ik er met mijn Lifestyle-team. De rest van de week kun je ook terecht in het café, Lonneke is er elke dag. Kom gerust even binnen voor een kop koffie of om even hallo te zeggen en laat vooral je visitekaartje achter. We vinden het ook hartstikke leuk als gastbloggers hun tips achterlaten op de DDW-kaart. Graag tot daar!

, ,

17 Responses to DDW Bloggerscafé – de laatste voorbereidingen

 1. Susan 19 oktober 2014 at 10:12 #

  Ik moet zeggen dat je blogje over de Dutch Design Week al heel aanlokkelijk klinkt, alleen krijg ik manlief niet snel mee naar dit soort evenementen. Na het lezen van je blogje ging ik eens kijken bij de DDW website en zo kwam ik weer uit op Social label, ik werk zelf ook op een sociale leer werkplaats, mode en textiel dus heel herkenbaar…wie weet dat we volgend jaar eens vanuit het werk hierheen kunnen ;), ik ga het zekers aan onze werkbegeleidster voor leggen.
  Heel veel plezier verder op de DDW! Warme groetjes van Susan, oh ja die walnoten cake ziet er heerlijk uit! Prachtige foto’s maak je!

 2. Stephanie Koster 19 oktober 2014 at 10:31 #

  ziet er super uit Anki! Ik hoop er vrijdag bij te zijn. Fijne week!

  groeten, Stephanie

 3. Lonneke 19 oktober 2014 at 12:09 #

  Prachtig! Dank je wel xx

 4. Hillevi 19 oktober 2014 at 14:24 #

  Het ziet er nu al gezellig uit!
  Ik ga ook nog even kijken, maar, misschien beetje een rare vraag, als je geen blogger bent (ik ben pas 16 ;)) is er dan ook iets leuks te doen in de trant van de bloggers? Want ik vind jouw blog en de andere blogs wel heel leuk om te bezoeken! Is er bijvoorbeeld niks van jullie te koop (aangezien jullie eigenlijk ook wel designers zijn ;))?

 5. Elsbet | La Vie Pure 19 oktober 2014 at 14:40 #

  Oh, hoe gezellig!

 6. Olga | teamconfetti 19 oktober 2014 at 15:12 #

  Het ziet er ZO leuk uit! Jammer dat ik zo ver weg woon en daarom ook geen tijd heb om langs te komen. Heel veel plezier nog!

 7. Anki 19 oktober 2014 at 15:14 #

  @Hillevi dat is helemaal geen rare vraag! Er liggen inderdaad producten van ons in het bloggerscafe, je kunt ze er niet kopen maar wel ‘in het echt’ zien. En we zijn er dus zelf een aantal dagen, dus als je wilt kun je een praatje komen maken, ik vind het altijd erg leuk om lezers te ontmoeten. In het café kun je onder het genot van een kopje koffie/thee/fris de sfeer opsnuiven. Zoals hierboven al staat: iedereen is welkom, ook als je geen blogger bent. Kom gerust even kijken!

 8. Gras_vd_Buren 19 oktober 2014 at 15:29 #

  Wat een super evenement weer. Leuk om te lezen.

 9. Marloes Thuis 19 oktober 2014 at 16:22 #

  Het ziet er allemaal weer picobello uit! Mijn complimenten! XxX

 10. Hanne Houben 19 oktober 2014 at 17:52 #

  He anki wat leuk, een foto van de foodtruck van mijn broer! Dat waren de Houben worstenbroodjes waar ik je eens over tipte!

 11. Anki 19 oktober 2014 at 20:25 #

  @Hanne wat leuk! Het zag er echt heel sfeervol uit, die truck. En volgens mij hebben we vorig jaar (was hij er toen ook? Ik denk het wel) zo’n worstenbroodje geproefd, lekker!

 12. Fête des Gamins 19 oktober 2014 at 21:32 #

  Hoe geweldig om jullie fijne voorbereidingen te zien… Nu even de indrukken van de bloggerstour verwerken, zo geweldig allemaal!!! Ik kijk nog meer uit naar donderdag, haha! Fijne avond, Dina

 13. Femke Dekker - ter Meulen 19 oktober 2014 at 22:04 #

  Erg veel zin in! Tot donderdag! X

 14. Ana 20 oktober 2014 at 16:08 #

  nice!

 15. Jannie 22 oktober 2014 at 13:51 #

  Ik kom donderdag en vrijdag langs :). Afgelopen vrijdag al heel even snel een handje kunnen geven (zelf eigenlijk druk bezig toen). Zin in!

 16. Jannie 22 oktober 2014 at 14:16 #

  EDIT:
  Handje gegeven aan Lonneke ;).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.