Arne, Donna & the DDW bloggersteam

by zilverblauw.nl

Bedankt voor de overweldigende belangstelling op mijn oproep voor het DDW Bloggerscafé! Ik vind het ontzettend jammer om zoveel mensen teleur te moeten stellen. Hieronder de mensen die in ‘mijn’ donderdagteam zijn ingedeeld, jullie krijgen snel meer info van me via de mail. Ben je niet ingedeeld? Vanwege de vele reacties is Lonneke nu in beraad over extra bijeenkomsten op de maandag en woensdag. Ik probeer vanavond iedereen terug te mailen met wat meer info over de andere dagen.

De volgende bloggers zijn samen met mij ingedeeld op donderdag 23 oktober:

Gabriela van Eigen-Handig
Dina van Fête des Gamins
Mariandel van Googels en Voozels
Celesta van With Love Celesta
Milou van Mevrouw Knot
Marieke van Salvetti-inc
Iris van Enigheid
Marlous van Planet Fur
Femke van Femkeido
Yvonne van Yvestown
Daan van Maandagdaandag
Joscha van Mushandmade

by zilverblauw.nl

Verder bij deze post wat foto’s van ons huis. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Donna Wilson-aanwinsten; het dienblad met het vosje en het regen-bordje. (dank Buiten de Lijntjes!) De roze blokjes met nummers zijn van Arne Jabobsen, ik kocht ze bij Moos in the City in Antwerpen en mixte ze met blokken van Hay en Hektik’s tangram. Over mijn jas schreef ik al op Instagram, hij maakt me erg blij, lekker warm en zacht, hoewel mijn dorpsgenoten me kennelijk vinden lijken op Nel Veerkamp. Fijne (regenachtige) dinsdag allemaal!

by zilverblauw.nl

Above, you’ll find a list with DDW Bloggerscafé-participants. Thanks for all your overwhelming reactions. I feel a bit sad because there are only 12 spots, I could easily fill 40. Sorry if you’re not in, Lonneke is trying to create extra gatherings on the monday and wednesday. 

I’m really in love with my new tray and plate from Donna Wilson, thanks Buiten de Lijntjes! The pink blocks with numbers are from Arne Jacobsen, I bought them at Moose in the City in Antwerp and mixed them up with blocks from Hay & Hektik. This tuesday is rainy here in the Netherlands, hope there’s sunshine wherever you are! 

, , ,

21 Responses to Arne, Donna & the DDW bloggersteam

 1. kidsdinge 7 oktober 2014 at 13:03 #

  Moos in the city is mijn favoriete winkel in antwerpen,lekker dicht bij hay en sissy-boy !
  PS: naast Moos’ in the city kan je heerlijke taart eten 😉

 2. Daan Rot 7 oktober 2014 at 13:41 #

  Ik zie er enorm naar uit 🙂 xxx

 3. Daan Rot 7 oktober 2014 at 13:42 #

  en die jas dikke vette LOVE

  en ja taart naast Moose bij Juliette/ienne te lekker!

 4. Hanneke // Petit Lou 7 oktober 2014 at 13:52 #

  Tof! Wij doen mee met de dinsdag 🙂

 5. Milou 7 oktober 2014 at 14:01 #

  Oh wauw… Ik heb even een stuiter-momentje in de trein nu hoor! Ik voel me oprecht vereerd 🙂

 6. Olga | teamconfetti 7 oktober 2014 at 19:15 #

  Donna is mijn favoriet!

 7. Karin Éénig Wonen 7 oktober 2014 at 19:30 #

  Ik heb laatst ook een winterjas gekocht met panterprint. Alleen dan in grijs. Ik twijfelde wel over de ‘foutheid’ ervan, maar ik vond hem zo mooi! Laat de mensen maar denken 😉

 8. Nicole 7 oktober 2014 at 19:54 #

  Donna heeft nu ook truien! Enorm goed nieuws, vond ik!

 9. Nienke 7 oktober 2014 at 21:22 #

  La’ma lullen. Ik snap die jas.

 10. Elze 7 oktober 2014 at 22:03 #

  Hele gave nieuwe spulletjes en super leuk dat iedereen zo enthousiast is over het bloggen tijdens DDW! Ik ben dan aan het werk daar, misschien kom ik jullie nog even tegen, lijkt me heel gezellig!

 11. Fête des Gamins 7 oktober 2014 at 22:08 #

  ooooooo myyyy …. qua onverwachte mega-surprise kan dit wel tellen 😉 Miljaar * vloeken is nu wel even toegestaan, denk ik * wat ben ik blij! Dikke merci! Ik kijk er naar uit !!! (zoveel uitroeptekens… je moet me nu wel horen roepen tot ginder ;-)) Fijne avond!

 12. MUS 7 oktober 2014 at 22:51 #

  veel zin in!! tot snel x

 13. Eigenhandig 7 oktober 2014 at 23:59 #

  Wat een eer! Ik heb er ontzettend veel zin in.

 14. Denise 8 oktober 2014 at 09:42 #

  Wat een mooie foto’s en je jas is heel gaaf!

 15. Nicole 8 oktober 2014 at 22:26 #

  Jammer zit er niet bij!
  Ook geen ander mailtje meer gehad helaas…

 16. Anki 8 oktober 2014 at 22:49 #

  @Nicole stuur even een mailtje aan Lonneke: lonneke@bubblemint.nl Zij kan je meer vertellen. Wie weet zie ik je nog tijdens de DDW! hartelijke groet, Anki

 17. Nicole 10 oktober 2014 at 20:16 #

  Bedankt! Heb me nu aangemeld voor de dinsdag, hoop wat te horen!

 18. lien van deuren 12 oktober 2014 at 23:03 #

  Hier doe ik graag aan mee! Ziet er een geweldig boek uit!

 19. Mariska 15 oktober 2014 at 10:38 #

  Hoi Anki, ik vind die gekleurde mandjes op je koelkast zo leuk! Mag ik vragen waar je die gekocht hebt, of heb je ze zelf zo gespoten?

 20. Bloemkolie 23 oktober 2014 at 17:34 #

  Ik ben ook benieuwd waar de leuke mandjes vandaan komen op de koelkast, ben al heel lang opzoek naar zulke 🙂

 21. Anki 23 oktober 2014 at 17:37 #

  @mariska & bloemkolie ze zijn van PT, present time.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.