Vrijdag

by zilverblauw.nl

Deze week verwijderde ik per ongeluk 4 jaar Zilverblauwmail. Ik ben alles kwijt; mailadressen, belangrijke mailtjes, onbeantwoorde mailtjes. Toen ik mijn fout ontdekte was ik even in paniek. Terwijl Casper angstvallig probeerde alles terug te halen (wat niet lukte) voelde ik per seconde de paniek wegebben. Er kwam iets heel bijzonders voor in de plaats: rust. Ik hoef geen weet-ik-het-hoeveel mails meer te beantwoorden, want ik heb ze niet meer.

Ik bedacht me dat ik bijna altijd haast heb, er moet zoveel, in eigenlijk te korte tijd. Ik ben zo druk bezig dat ik vergeet stil te staan wat er is, vandaag, nu. In mijn hoofd is het al morgen (dan moet ik ergens optreden) of zelfs zondag. (dan is het voorbij en ben ik vrij) Al bijna herfstvakantie, bijna kerst, wat gaan we eigenlijk doen met oud op nieuw? Dus vandaag doe ik niks, nou ja niks, ik maak dit blogje, ga Wolf uit school halen en even met hem een broodje eten en vanavond komen er vrienden op bezoek. Een oase van rust, vandaag.

p.s. Tussen alle mail die ik kwijt ben, zit ook veel mail van lieve mensen die nog steeds op een antwoord wachten. Mail me gerust nog eens, hoor, dat vind ik niet vervelend. Heb je gewoon een simpele vraag of gaat het om iets zakelijks, mail Casper: casper@zilverblauw.nl

by zilverblauw.nl

Bovenstaande bol is een herfsttijloos, ik zag hem vorig jaar voor het eerst op het blog van Zoete Kers. (wat inmiddels helaas niet meer bestaat) Ik hoop dat deze net zo mooi wordt als die van haar vorig jaar. Fijn weekend!

I accidentally deleted 4 years of Zilverblauw-mail, everything is gone. So if you’ve emailed me and still wait for an answer, please send your mail again, thanks! Here are just some pictures I took today, I still like documenting everyday life. Enjoy the weekend!

, ,

16 Responses to Vrijdag

 1. Sandra 5 september 2014 at 13:23 #

  En wat staat er op je kast.. Hey, it’s ok!

  Dus….

 2. Rianne 5 september 2014 at 13:35 #

  Van de ene kant is het natuurlijk fijn dat je nu rust hebt, maar wel balen dat je je mail verwijderde! Geniet van je avond met vrienden (en de rest van het weekend)! 🙂

 3. tessa 5 september 2014 at 14:03 #

  wat mooi. ik herken het zo goed ook. zou zo mooi zijn om dit gevoel niet kwijt te raken. geniet van deze rust in je hoofd, en je fijne momenten met je gezin! x

 4. Dina 5 september 2014 at 14:03 #

  Aan de ene kant ontzettend balen dat je alle mail en mailadressen kwijt bent, MAAR dat gevoel van rust overwint alles! Fijn weekend!♡

 5. Stephanie Koster 5 september 2014 at 14:33 #

  Het ruimt lekker op Anki! (don’t worry)
  Fijn weekend!

  Groetjes,

  Stephanie

 6. Roos 5 september 2014 at 14:36 #

  Ach, dingen die echt belangrijk zijn, duiken wel weer op, toch? Enjoy the peace!

 7. Anneke 5 september 2014 at 14:45 #

  Wat lief van jou, Ik moest ervan blozen 🙂
  Maar wat vervelend zeg van al je mails… Mijn foto’s zijn ook weg. Dus ik weet hoe je je kan voelen.

  Ik wens je een fijn weekend met veel rust.

 8. Barbara 5 september 2014 at 15:33 #

  Doe je goed zeg! Ctrl/Alt/Delete 😉

  Ik wens je een fijn en rustig weekend toe samen met je mannetjes!

 9. Liesbeth 5 september 2014 at 15:56 #

  we hadden het er deze middag nog over op het werk: hoe alles altijd maar sneller moet precies en hoe we onszelf voorbijlopen… je bent niet de enige!

 10. Nynke 5 september 2014 at 16:34 #

  Ai, vervelend! Maar inderdaad ook een rustig gevoel lijkt me (:

 11. Ruth 5 september 2014 at 21:23 #

  Oh nee! De paniek kan ik me geheel voorstellen. Maar wat fijn wat er vervolgens gebeurde! Kan je nagaan. Zo’n digitale ‘illusie’ is toch substantieel…

 12. Readkapke 5 september 2014 at 22:11 #

  Ooh zo herkenbaar, eerst de paniek, dan de rust, ik heb het ook een keer gehad met foto’s en zelfs dat gaf uiteindelijk rust!

 13. Marloes Thuis 6 september 2014 at 08:28 #

  Oeps, heel misschien heeft het zo moeten zijn. Geniet van jullie welverdiende rustige weekend!
  Groetjes…

 14. merula 6 september 2014 at 20:28 #

  oef das schrikken! een druk op de knop en ‘kabats’. Geniet van je rust 🙂

 15. Maaike | Gekkiggeitje 7 september 2014 at 13:10 #

  Aiii… Maar inderdaad mooi om te ontdekken wat ervoor terug kwam.
  Iets wat hetzelfde effect heeft: Op een drukke dag ontdekken dat je internet eruit ligt.En dan, na een uur bellen, proberen, knoeien en prutsen, tot de conclusie komen dat het misschien helemaal niet zo’n ramp is omdat je dan de hele dag andere dingen ‘mag doen’.
  Geniet van je opgeruimde mailbox! (En echt, niet alle mailtjes hoeven beantwoord te worden. Ik zeg altijd: Nee is ook een antwoord.)

 16. MUS 10 september 2014 at 22:29 #

  ik <3! jouw reactie …dat is nou net de modus waar ik (na een flinke vloek) dan ook vrede mee zou hebben.
  hier voor de zomer mailbox entourage gecrashed. kocht software om de mail weer weer terug te vinden, maar het op de eoa manier blijft een gedoe…

  Tot snel x

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.