Beard men & flowers

a catalogue of mysterious beard men part I, by Zilverblauw

Dit boekje kocht ik een tijdje terug bij de opening van Brainy Days, het gaat over mannen met baarden, zoals de titel al doet vermoeden. Mijn eigen man schoor zijn baard eraf afgelopen week – dat vind ik best jammer, hoewel anderen er haast hysterisch opgelucht op reageren. (‘Eindelijk ben je geen crimineel meer!’, heeft hij onder andere al gehoord. Tja.) Het boekje maakt me erg aan het lachen, vooral de vampire at night hieronder.

a catalogue of mysterious beard men part I, by Zilverblauw

I bought this little book at the opening of the Brainy Days-store, some time ago. It makes me laugh, especially since my own bearded man is beardless since last week. Have a nice day sweet blogreaders, enjoy the weather! (It’s really sunny here in Holland and I love it!)

a catalogue of mysterious beard men part I, by Zilverblauw

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de oprechte feedback, hier en op Facebook, op het bericht hieronder. Van een vrijblijvend blog-voor-de-leuk naar een wat meer professionele vorm gaat met vallen en opstaan. You live some, you learn some. Dank voor het vertrouwen, geniet van het mooie weer vandaag!

a catalogue of mysterious beard men part I, by Zilverblauw

, ,

12 Responses to Beard men & flowers

 1. Iris Vank 4 juli 2014 at 16:15 #

  <3

 2. Food Love and Happiness 4 juli 2014 at 16:51 #

  Wat een leuk boekje! Hebben!

 3. Marcha 4 juli 2014 at 18:17 #

  Ik vind baarden overschat 😉 wel een leuk boekje, dat dan weer wel. Fijn weekend!

 4. Ria. 4 juli 2014 at 19:22 #

  Heej, boekje van Helen toch?! Leuk dat jij ‘m hebt 🙂 Ze maakt ook kopjes met bebaarde mannen: http://www.helenb.be

 5. Fête des Gamins 4 juli 2014 at 22:08 #

  Bebaarde mannen… daar ken ik alles van, alez of toch van mijn eigenste sexy bebaarde man naar het meer Robinson Crusoe-type dat ik nu meegebracht heb van ons jaartje weg… hahaha! Ik vind het allemaal best ok en het geeft persoonlijkheid, alleen denken veel mensen daar anders over, bizar 😉

 6. Readkapke 4 juli 2014 at 22:30 #

  Grappig dat boekje, onze kinderen zijn bang voor mannen zonder baard :-p Nu snel naar het bericht hieronder!

 7. Koen 5 juli 2014 at 00:39 #

  Echte mannen hebben een baard….

  Jaaaaaaren geleden hebben ze een mooie hymne gemaakt over Jan, Piet Joris en Korneel.
  Dat waren nog eens tijden.
  Aaaargh. (en nu zit er een papagaai op mijn schouder)

 8. Anki 5 juli 2014 at 01:20 #

  @Koen hahaha, held! 🙂

 9. isabel 6 juli 2014 at 21:30 #

  leuk!!!

  http://www.mamajulesjeanne.be

 10. Els04 7 juli 2014 at 15:16 #

  Geweldige mannen!!!

 11. Marlous 7 juli 2014 at 19:31 #

  HAHAHAHA…geen crimineel meer?! Ge-wel-dig! De trend schijnt over te zijn, las ik. Toch hou ik van mannen met baarden en mogen ze van mij nog even wachten met scheren (inderdaad!) x

 12. helen b 13 juli 2014 at 10:11 #

  Heel erg leuk jouw blogpost! En wat een mooie foto’s maakte je van het boekje.
  Dankjewel, ik deelde het ook even op mijn helen b Facebook-pagina.
  groetjes, helen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.