#21 & a little DIY

Wolf #21

Mus #21

Het is weer december. Dat merk ik doordat ik rond deze tijd elk jaar weer teveel dingen in te weinig tijd probeer te proppen. Het is druk op mijn werk, het is druk met allerlei projecten rondom Zilverblauw en op de valreep neem ik ook nog een stel optredens aan, zodat mijn weekend-blogtijd geminimaliseerd is. Gelukkig had ik tussendoor nog even tijd om een mooie bladerenkroon te maken met de jongens.

Wolf #21a

Mus #21a

Het maken van zo’n kroon is supersimpel: zoek een stel mooie bladeren en stik ze vast op een reepje vilt. (met naaimachine of met de hand) Vervolgens knip je aan beide uiteinden van het vilt een gaatje, doe er een touwtje doorheen en strik vast om het hoofd van je kind. Het kan natuurlijk ook met een stukje elastiek. Tadaa!

DIY autumn crown

Making this crown is super easy: just use the leafs you like and stitch them onto a piece of felt. You can do it by hand or use the sewing-machine. Then, cut two holes in the ends of the felt and use some thread or wool to fasten to the head of your child. You can also use elastic band. Have fun!

‘Kindjes’ is gebaseerd op dit schitterende project. In Nederland en België doen FieMamajulesbrusselsDebArnika, Sacha,Denise, Renate, Sofie, Suus, Marieke, Rosalie, Tessa, Janneke, Jolanda, Batseba, Elogent, Eef, Ilse, Frullemieke, Sharmayne, Jane, Janneke, Nininoes, Stephanie, Liesje, Vanessa, Inge, Corine, Minette, Petra, Eliza, Ineken, Fijnedag, Sandra, Moira, Dani, Astrid, Lidia en Maai met mij mee. Meedoen kan nog steeds. Laat hieronder in de comments een link achter en ik zet je bij de volgende post op de lijst. Fijne avond allemaal!

p.s. Ik ga de winterdierenpagina nu updaten, heb weer fantastische inzendingen binnen gekregen! Heb je je winterdier geprobeerd te sturen, maar lukte het niet? Mijn mailbox was gisterenavond vol, vandaar. Inmiddels doet ‘ie het weer.

, , ,

15 Responses to #21 & a little DIY

 1. Rosanneke 1 december 2013 at 16:54 #

  Prachtige foto’s van je jongens weer! Helaas is mijn dochter nog niet sterk genoeg haar hoofd lang genoeg omhoog te houden om zo’n mooie kroon te dragen 😉
  Tot hoe lang ga je nog door met de winterdieren? Ik wil nl. ook nog meedoen!

 2. Maai 1 december 2013 at 17:06 #

  Gaaf idee. En prachtige foto’s. Tjonge tis toch wel jouw gave hoor dat fotograferen! Liefs

 3. maike 1 december 2013 at 17:59 #

  Wat een heerlijke boefjes foto’s Anki!

 4. Stephanie 1 december 2013 at 18:12 #

  Prachtige foto’s van je kinderen!

 5. Eliza 1 december 2013 at 19:22 #

  Prachtige foto’s! Wat ben je toch origineel!

 6. tinajo 2 december 2013 at 06:28 #

  Aww, love these pics – gorgeous! 🙂

 7. Ingrid Jansen 2 december 2013 at 08:42 #

  mooie herfstkronen, leuk idee! en wat wordt Mus ineens groot 🙂 op de foto waar hij zijn blaadje laat zien, lijkt hij ineens zoveel op Wolf.

 8. Hanneke 2 december 2013 at 11:34 #

  Prachtige foto’s Anki!!

 9. tessa 2 december 2013 at 14:01 #

  wauw wat een bijzonder mooie foto’s dit keer!
  de kleuren, je jongens, echt heel mooi.
  en wat een leuk idee, de bladerenkroon!

 10. nurse martens 2 december 2013 at 21:11 #

  Wat een leuke foto’s! en wat is Wolf aan het veranderen in zijn gezicht!! whauw 🙂

 11. Dani 3 december 2013 at 10:18 #

  Mooi! En wat een heerlijk jasje heeft Mus aan 🙂

 12. Jenske 5 december 2013 at 21:44 #

  Mooie kindjes!

 13. Bathseba 10 december 2013 at 16:08 #

  Oooh die blader kronen zijn leuk zeg!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.