Count your blessings

Wat een fijne, herfstige week! Mus besloot te gaan liggen in de herfstbladeren, geef hem eens ongelijk. We bakten croissants voor het ontbijt op zaterdag en Casper en ik hadden sinds maanden weer eens een gezamenlijk vrije zaterdagavond. We legden de kinderen op tijd in bed zodat we samen konden eten en keken een film. Heerlijk! (plankje via Makeroom)

Last week we enjoyed fall. Mus decided to take a rest in the fallen leaves. We cosied up baking croissants for breakfast and drinking hot cocoa near our stone stove. Casper and I had our first saturday-evening together without work in months, which we enjoyed having diner together. Lovely.

More ‘Count your blessings’? Check the ‘Count your blessings’-page. (Ik loop weer eens vreselijk achter met mijn mail. Heb je me gemaild betreffende CYB, graag nog éven geduld, het komt uiteindelijk goed…)

, , , , , ,

24 Responses to Count your blessings

 1. tinajo 25 november 2012 at 22:17 #

  Love the first pic, would like to do the same! 🙂

 2. Marieke 25 november 2012 at 22:19 #

  Geniet van je blessings met je kids, je man en al het ander moois in het leven! Die mails komen wel een andere keer (en ik mag het zeggen want die van mij zit er ook tussen, haha)!

  Fijne week!

 3. Daan Rot 25 november 2012 at 22:20 #

  Jeuh! lekker, Anki!
  Mus is een held!

 4. Femke 25 november 2012 at 22:23 #

  Geweldig, die eerste foto! Ik vond de foto met de zwarte billen van Mus ook zo geestig, die ik voorbij zag komen op Instagram. Misschien dat ik zelf ook met een CYB ga beginnen!

 5. Chantal 25 november 2012 at 22:24 #

  En niemand die hem dan gek aankijkt als hij lekker in de bladeren gaat liggen. Zal bij ons vast heel anders zijn… *maakt plan om dat morgen te testen* 😉 Fijne foto’s weer en een super leuk bord met die groene insecten!

 6. Lore 25 november 2012 at 22:25 #

  Oh wat fijn allemaal en mooie foto’s!

 7. Stephanie 25 november 2012 at 22:26 #

  Wat een lieve herfstfoto van Mus! Prachtig bord trouwens, is het van studio job?
  Fijne avond!

 8. jolanda 25 november 2012 at 22:31 #

  Ha die Mus, volgens mij willen we allemaal wel even in de bladeren rollen 😉 en ja wat is het lekker hè een avondje samen op de bank. Geniet er nog maar van, onze oudste is 12 en gaat altijd rond 9 uur naar bed maar voor ie ligt is het al snel half 10. Dan hebben wij nog even tijd voor onszelf en blijven we lekker lang zitten en ‘s ochtends er niet uit te branden natuurlijk haha.

  Fijne week, XX

 9. Ria. 25 november 2012 at 23:08 #

  Ik krijg spontaan zin om weer eens in de herfstbladeren te gaan liggen…!!
  Fijne nieuwe week!

 10. andrea 25 november 2012 at 23:12 #

  aww, die eerste foto! zo lief 🙂

 11. Eva Maria 25 november 2012 at 23:59 #

  Haha, Mus in die bladeren is geweldig!

 12. Martine 26 november 2012 at 08:23 #

  Hoi Anki,
  Mooi, de eerste foto! Make Room heeft prachtige items, pas ook geshopt.
  Fijne week, Lieve groet Martine.

 13. Debora 26 november 2012 at 09:34 #

  Lieve, mooie foto’s zeg. Fijne week Anki!

 14. karin 26 november 2012 at 10:52 #

  wat een geweldige foto van Mus.
  fijne week

 15. Anouk 26 november 2012 at 12:55 #

  Geef mus idd eens ongelijk! Het toverde in ieder geval een glimlach op mijn gezicht.. Heerlijke foto’s 🙂

 16. mamajulesbrussels 26 november 2012 at 14:10 #

  die Mus heeft groot gelijk!!! wat een heerlijk kereltje!

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

  xx

 17. Sanne 26 november 2012 at 22:10 #

  Aah lekker is dat dan hè! Lekker samen eten, hapje & drankje en een filmpje. Helaas val ik dan al snel als een blok in de slaap op de bank ;-).

 18. A 27 november 2012 at 13:34 #

  Hihi je kent ze vast al wel maar kwam t tegen http://www.goedvantoen.nl/nieuw-jongens-maillots/

 19. L 27 november 2012 at 13:36 #

  Hihi je kent ze vast al wel maar kwam t tegen http://www.goedvantoen.nl/nieuw-jongens-maillots/

 20. Suzanne 27 november 2012 at 20:16 #

  Ha Anki, heerlijk hoe Mus daar tussen de blaadjes dweilt…

  Ik reageer nog even op je vraag over ideeën over opleidingen die fotografie en vormgeving combineren.

  Mijn ervaring is dat je veel (ook of juist) kunt leren zonder een specifieke opleiding te volgen.
  Zelf heb ik door de jaren heen de nodige korte fotografiecursussen gevolgd. Daar heb ik op het gebied van techniek zeker het e.e.a. geleerd. Tegelijkertijd ontdekte ik: hoe meer kennis ik kreeg, hoe groter mijn behoefte me creatief te uiten. Ofwel: kennis is mooi, maar mijn hart lag en ligt bij het ontwikkelen van mijn eigen stijl. Hiervoor moet ik bepaalde kennis soms juist loslaten, zodat ik mijn eigen weg durf te gaan, soms ook tegen de gebaande fotowegen (regels) in. Voor mij staat de techniek nadrukkelijk in dienst van wat ik wil laten zien.

  Ik heb al heel wat foto’s van jouw hand voorbij zien komen en nog steeds weet je me regelmatig te raken met je beelden. Ik wil maar zeggen: je hebt blijkbaar al heel wat kennis in huis en beschikt bovendien over een dosis lef om je eigen kijk op de wereld vast te leggen.
  Durf verder te experimenteren!

  Zelf ontdek ik steeds weer nieuwe invalshoeken voor een serie foto’s. Me een tijdje toeleggen op een thema werkt goed voor mij, wie weet voor jou ook.

  Je bent goed bezig Anki!

 21. Julie 28 november 2012 at 13:53 #

  Schitterende taferelen! En wat een zàlig bordje, met die insecten… waar wordt die ergens verkocht?
  Fijne week verder!

 22. kleurendurf 1 december 2012 at 18:26 #

  Ik blijf deze konijnenkandelaar ontzettend mooi vinden. Het is van Pols Potten, toch?

 23. Anki 2 december 2012 at 23:02 #

  @Julie ik kocht het bordje ooit bij store without a home, maar weet niet of ze ‘m nog hebben. Het is van het Franse Domestic. (www.domestic.fr)

  @kleurendurf Klopt! 🙂

 24. Jolanda 3 december 2012 at 21:58 #

  Ik word hier zo blij van (maar volgens mij zeg ik dat wel vaker).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.