Dawanda give-away

Ik leerde DaWanda kennen toen ik sprak op de Hive, afgelopen jaar. Ze sponsorden het event. Ik had destijds nog nooit van hen gehoord. DaWanda is de online designmarkt voor alles wat bijzonder, uniek en handgemaakt is. Er worden schitterende spullen verkocht. (ik kocht er al het bordje en de betonnen cupcake uit deze post) Afgelopen week mailden ze me dat ik een Dawanda-voucher kreeg ter waarde van 20 euro, om iets leuks uit te zoeken voor mezelf. Als ik dat deed, mocht ik ook nog een voucher van 20 euro weggeven aan een bloglezer. Hoera, dat laat ik me geen twee keer zeggen! Ik koos deze broche van Daniëlle Vroemen. Wil je een Dawanda-voucher winnen? Laat een reactie achter. Zaterdag kies ik een winnaar.

I first heard about DaWanda at last years Hive, where I was a speaker. DaWanda was one of their sponsors. DaWanda is the online marketplace for unique and handmade items. There are more than 150,000 shops on DaWanda that offer you products handmade with love, products that can be customised to match your ideas. A couple of days ago, the DaWanda-team send me an e-mail: I could spend 20 euros on their marketplace using a DaWanda-voucher. If I did, I could also give away one of these vouchers to a blogreader. Yeah! I chose this lovely brooch by Daniëlle Vroemen. Wanna win a 20 euros Dawanda-voucher? Just leave a comment, saturday I’ll pick a winner.

Er zijn meer bloggers die Dawanda-vouchers mogen weggeven, vergroot je kans en houd ook de blogs van MartineYvonneCaroline en Moniek in de gaten. Fijne avond allemaal!

, , ,

111 Responses to Dawanda give-away

 1. Sandra 30 november 2012 at 15:48 #

  Wauw, dat zijn de leuke kadootjes! Natuurlijk maak ik graag een kansje…

 2. Marjolein 30 november 2012 at 20:19 #

  jij hebt alvast een goede keuze gemaakt! Neutraal van kleur maar toch opvallend door zijn unieke vorm.
  Echt mooi!

 3. nurse martens 30 november 2012 at 21:46 #

  Hoi, ik wil ook een kans wagen.

 4. Miriam 30 november 2012 at 22:22 #

  Wow, nog nooit van DaWanda gehoord, maar ziet er goed uit!
  Ik doe graag mee met de verloting.

 5. Corine 1 december 2012 at 11:06 #

  Ik doe graag mee! Wat een leuke spulletjes!

 6. tIENE 1 december 2012 at 13:58 #

  IK DOE HEEL GRAAG MEE!!

 7. tIENE 1 december 2012 at 13:58 #

  ik vergat men blog te vermelden http://www.tie-ne.blogspot.be/

 8. Lonneke 1 december 2012 at 15:42 #

  Misschien op de valreep… maar ik doe graag mee!

 9. Fien Tondeleir 1 december 2012 at 17:59 #

  Wat mooi! Ik waag ook nog snel mijn kans 🙂

 10. Maren 3 december 2012 at 08:53 #

  Ik doe heel graag mee!!!
  Maren

 11. http://google.com 15 februari 2013 at 00:08 #

  I actually Think that blog post, “Dawanda
  give-away | Zilverblauw” ended up being fantastic! I actuallycouldn’t see eye to eye together with you even more! Finally seems like I personallydiscovered a blog truly worth looking through. Thanks a lot, Aileen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.