Love & Blessings

Laten we het er maar op houden dat afgelopen week niet helemaal de mijne was. Ik heb stress en ben moe. Mijn mailbox zit helemaal vol, ik kom er niet aan toe om iedereen die me mailt een antwoord te sturen. Mijn foto’s en tekst worden voortdurend zonder mijn toestemming gekopieerd en gebruikt, waar ik me boos om maak. Om over al die foutieve Pinterest-links nog maar te zwijgen. Vandaar alleen nog maar foto’s met beeldmerk. (Ik vond laatst een foto van mij waar iemand anders haar beeldmerk in gezet had, de brutaliteit. Niet zo goed voor mijn gemoedstoestand en ook niet voor mijn blogplezier) Casper en ik zijn druk bezig met de posterlijn die we aan het opzetten zijn. Ik had gehoopt dat ik jullie daar wat beeld van kon laten zien, maar ook PostNL werkt deze week niet mee; hopelijk komende week wel. Gelukkig vond ik ook nog ‘n stel lichtpuntjes: deze week werd ik blij van bovenstaande foto, die ik maakte van de kindjes. Van vakantie, sinds afgelopen vrijdag, die we doorbrengen aan zee, even rust in de tent. Van gezellig bezoek en lekker eten. Van de kleertjes die ik op marktplaats zette en die ik binnen 24 uur allemaal verkocht had, dankzij jullie bloglezers. Van deze blogpost van een blog in Australië, omdat ik die foto’s eigenlijk alweer vergeten was en ik veel lol heb gehad met Wolf toen. Ik blaas hier aan de kust even stoom af en dan ben ik vast snel weer helemaal zennnn. Wat maakte jullie blij afgelopen week?

Last week wasn’t really my week. I’m so stressed; I flipped out at my job and that never happened to me before. My mailbox is totally full and I can’t find time to reply to all the senders. (sorry) I got angry because so many people copy my photo’s and even text without any permission or proper credit. I even found one of my photo’s with someone else’s signature on it, can you believe that? I was looking forward to show you some of the stuff Casper and I have been working on (we’re designing posters) but the postmen still didn’t bring the prints, argh. The photo above made me happy though, as did the holiday we’re spending at sea right now. This blogpost made me happy, because I almost forgot about these pictures and the fun Wolf and I had. Hopefully some sea, wind, friends & good food will calm me down the next couple of days. Have a happy new week!

More ‘Count your blessings’Effie – Martine – Maartje – Debora – Belinda – Marit – Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Aukje –  Jolanda – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle – Marjan – Mickey – Mieke – Margriet – Marieke –
Barbara – Anouk – Linda – Kitty – Zeeuwse mama – Janie – Cristian – Dee Amanda Russel – Jona – Fiene, and new participant Daniquewelcome! (ook meedoen, of juist afmelden? Mail me even: anki@zilverblauw.nl)

, , ,

58 Responses to Love & Blessings

 1. Julia - rock that horse 20 februari 2012 at 20:38 #

  Gelijk heb je – zit ook over watermerk na te denken. Hoe kwam je erachter dat iemand jouw foto’s had gebruikt?
  Veel plezier aan de kust!

 2. Readkapke 20 februari 2012 at 20:39 #

  Supervervelend inderdaad! Dat is één van de nadelen van internet, dat dingen zo hun eigen leven kunnen gaan lijden! Ik moet toegeven dat ik er ook wel eens wat slordig in ben geweest, ik zoek vaak via google-afbeeldingen en dan sla ik van alles op waarvan ik later dus niet weet waar ik het vandaan had maar inmiddels realiseer ik mij dat ik dat dan simpelweg niet voor mijn blog kan gebruiken. Het beeldmerk is een goede oplossing, succes met alle frustraties én vooral de leuke dingen he?!

 3. tessa Hop 20 februari 2012 at 20:56 #

  ik vind deze foto prachtig. wolf kijkt zo lief.
  snap dat jij hier blij van werd.
  na alle rottigheid die je ook beschrijft. sterkte.

 4. Fieve 20 februari 2012 at 23:26 #

  Och……hier kun je toch uuuuuuren naar kijken!!!!

 5. MUS 21 februari 2012 at 01:08 #

  gRrr tja die copycats… ze zijn verre van creatief. en het is verbazingwekkend soms hoe een reactie kan zijn wanneer je ze hier op aanspreekt.

  lekker uitgewaaid nog? heerlijk toch he die frisse zeeuwse wind 😉
  geniet maar van je mannen (en succes met de mail…)

 6. dharson 21 februari 2012 at 08:39 #

  He vervelend die copycats! Heb je nog gemaild oid naar diegene of denk je, laat maar zitten?
  Deze foto is heerlijk om naar te kijken.

 7. Noortje 21 februari 2012 at 08:46 #

  Geniet ze, aan zee, en laat de wind alle ellende lekker meenemen!!

 8. Suzanne 25 februari 2012 at 10:30 #

  Helaas nog steeds mogelijk: jatten van internet. Vervelend dat het jou veelvuldig overkomt. Hopelijk heeft de Zeeuwse wind inmiddels wat stress weggeblazen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.