Count your blessings

De hoogtepunten van deze week hebben allemaal te maken met verbinding:
Iris en ik ontmoetten Yvonne, Nina en Rosa, die ons enorm verwenden met mooie cadeautjes voor Wolf en Mus. We hadden een ontzettend leuke middag. Zo bijzonder en inspirerend om hen te leren kennen! Absoluut voor herhaling vatbaar. Bloggen brengt me zoveel leuke dingen.
De ‘Lily bird’ van Alessi is een vriendschapscadeautje wat ik kocht voor een lieve vriendin. Een voor haar en een voor mij, als een soort alternatieve vriendschapsketting, die we vroeger als tiener hadden. Inmiddels bezegelen we onze vriendschap graag met sushi, vandaar een sojasaus-houder. Ik genoot van Mus en Wolf, omdat ik zie dat ze lol hebben samen. (“mama, Mus lacht naar me!”) En ik ben trots op een lieve vriend, die gisteren zo dapper op een ontroerende manier sprak tijdens de afscheidsdienst van zijn moeder. Knap. De kracht van vriendschap was voor mij, ondanks of misschien juist dankzij dit verdrietige moment, heel duidelijk voelbaar.
Wat waren jullie hoogtepunten?
Edit: Ik lees steeds vaker dat medebloggers ook op zondag hun zegeningen tellen. Ik zal een lijstje maken van blogs die meedoen. Dit lijstje kunnen we dan allemaal onder ons bericht plaatsen. Stuur me een mailtje op anki@zilverblauw.nl als je wil dat jouw blog op het lijstje komt.

This weeks highlights are related to friendship and meeting new people:
Yvonne, Nina and Rosa visited me and Iris and it was wonderful. They spoiled Wolf and Mus with beautiful, sweet presents. So nice and inspiring to meet them! Blogging brings me great things. Alessi’s ‘Lily Bird’ is a present for a friend. I bought one for her and one for myself, as a sort of token for our friendship. When we were younger, we used rings and necklaces to carry out the friendship, now a soya sauce holder. (we both looove sushi) The great connection between Wolf and Mus is making me smile. And a good old friend made me very proud, because he spoke beautiful true words on the farewell ceremony for his mother. This sad event made me extra aware of the power of friendship.

, , , ,

20 Responses to Count your blessings

 1. mireille 3 juli 2011 at 13:17 #

  Wat een bijzonder mooie week.
  Mus wordt steeds knapper zeg!
  Ik genoot deze week van:
  * Lou-Lou haar diploma eindelijk op zak.
  * Met alle meiden op de bank (komt nog maar zo weinig voor dat ze er alle drie tegelijk
  zijn)
  * mijn ouders weer veilig terug van vakantie.
  * Mijn Mac weer veilig thuis
  * iPhoto weer terug op de Apple
  * Zaterdagochtend geluk aan de ontbijtafel met Ari.
  * Een “Mireille” jurk die ik kocht voor maar 10 euro.
  * Een middagje schilderen bij een lieve vriendin.
  * Winkelen met Djuna en Lou-Lou
  en nog veel meer.
  Ik denk iedere keer dat ik het eigenlijk ook zou moeten bloggen
  mijn blessings, zodat ik ze niet vergeet.
  Misschien doe ik dat wel!

 2. Hartje 3 juli 2011 at 14:20 #

  Wat een superleuke foto die tweede, wat een knappe kinderen ♥♥

  Genoot deze week van;

  -Het eerste weekje vakantie !
  -Het samenzijn met familie
  -Bloggen 🙂
  -Nieuwe spullen kopen voor mijn (misschien) nieuwe kamer!
  -En van het rapport-uitreikings-feest op het strand

  Morgen geniet ik van mijn 5 lieve broertjes waarvan er 1 alweer 12 word 🙂

  Eigenlijk wil ik ook best wel meedoen aan ‘count your blessings :)’

 3. silly old suitcase 3 juli 2011 at 14:27 #

  ik doe deze week ook mee met zegeningen tellen…kijk maar…

  fijne dag!

 4. marie 3 juli 2011 at 17:52 #

  Vandaag met een hoop buren lekker naar ‘t park en gezellig Viking-Cube-spel spelen!
  Alle leeftijden bij elkaar en veel gelachen!
  Mus heeft zo’n schattig kopje!
  x

 5. Effie maakt 3 juli 2011 at 18:29 #

  Ik genooot deze week van heel veel feestelijkheden;

  mee op schoolreisje met mijn zoontje van 6
  Het festival Deventer op Stelten in onze eigen stad
  het Afrikafestival, vooral om de kinderen te zien genieten
  twee boekjes met japanse naaipatronen die ik kocht
  drie studenten van mijn die hun eindgesprek goed doorstonden en volgende week hun diploma ophalen!

  Ik maak op mijn blog nog een overzichtje 😉

 6. Debora 3 juli 2011 at 18:48 #

  Hè wat mooi toch, fijn om te lezen. Die broertjes ook, schitterend. Ze zullen elkaar vast nog wel eens in elkaar meppen, maar dan kun je ze altijd deze foto nog weer laten zien. Heb je alweer gelopen? Ging het goed? Fijne week!

 7. Fienke 3 juli 2011 at 19:22 #

  Wat een lieve tekst schreef je en die broertjes: onbetaalbaar!

 8. rva Reipas 3 juli 2011 at 20:03 #

  Beautiful pictures here. Very inspiring!

 9. Linda 3 juli 2011 at 20:27 #

  Wat een sterke week. En wat een mooie foto van Wolf en Mus. Wat kijkt Wolf ontzettend lief naar zijn broertje. En wat kijkt dat broertje weer lief naar jou. Ook verbinding dus. Mooi!

 10. Iris Vank 3 juli 2011 at 21:00 #

  Mooi, vooral de kiek van de broertjes. Ik denk dat we deze week op ongeveer dezelfde manier hebben beleefd, hij heeft indruk op me gemaakt.

 11. Effie maakt 4 juli 2011 at 07:24 #

  Bedankt voor je berichtje! Als je een lijstje maakt, wil ik er graag op. Ik vind het fijn om zo bewust bezig te zijn met de blessing, ook gedurende de week al!

 12. Agata 4 juli 2011 at 08:09 #

  what a great colorfull place, I’m happy I found it.
  I have also to boys (5 year old and 9month) and love to see the growinng connection…;-D
  I wish you many blessing.
  Agata

 13. Caroline 4 juli 2011 at 09:52 #

  Hi Anki,
  Dat klinkt heel gezellig. En ook op de blogs van Nina en Yvonne lees je een mooie beleving van het bezoek.
  Mijn ‘count your blessing’ begin ik liever morgen. Als ik weet dat ik samen met mijn schatje naar de eerste echo ben geweest en hij niet toch morgen in alle vroegte weg geroepen wordt voor een werkklus in Spanje.
  Dat zou wel heel erg ‘boehoe’ zijn.
  Groetjes,
  Caroline
  PS: zijn de foxies goed gearriveerd?

 14. Miss T 4 juli 2011 at 10:22 #

  Klinkt als een mooie en intense week!

  Ik zou eigenlijk ook wel willen bloggen over mijn zegeningen.
  Die worden vast duidelijker voelbaar nu we naar de benedenverdieping verhuisd zijn!
  En voilà, meteen mijn hoogtepunt van de week 🙂

 15. Lotte 4 juli 2011 at 18:52 #

  Ik ben blij met mijn nieuwe kralen en vooral ook met mijn eerste echte eigen spiegelreflexcamera! En wat was het heerlijk om er afgelopen weekend op uit te trekken om kiekjes te gaan nemen!

 16. Bloem 4 juli 2011 at 19:21 #

  Oh, die foto van Wolf en Mus…echte broederliefde (smelt)

 17. Polkadotjes 4 juli 2011 at 19:49 #

  Zoooo lief die tweede foto!

 18. Esther 4 juli 2011 at 22:03 #

  Jij hebt echt de allerleukste mannen! Wat een zegen! Liefs, Esther

 19. ysabje 5 juli 2011 at 12:19 #

  ik denk dat ik ook ga meedoen. maar wacht nog even met me tussen het lijstje te zetten. Het moet eerst lukken he 😉
  ik heb in ieder geval blessings genoeg!

 20. Jolanda 5 juli 2011 at 18:51 #

  Amsterdam! Maar daar volgt later in deze week vast een uitgebreid verslag over

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.