Lomo-saturday

Stel je voor; je bent bijna 37 weken zwanger, het is 23 graden buiten en je wilt je lomo-rolletje laten ontwikkelen. Je man is de kelder aan het behangen, want dat heb jij hem opgedragen, dus je zult zelf naar het dorp moeten lopen/waggelen om het rolletje weg te brengen. Balen zeg. Bezweet langs alle terrasjes, want die heeft het dorp toevallig erg veel. De mensen gapen je een beetje meelijwekkend aan, maar je blijft stoer doorwaggelen. Ontwikkelen dat rolletje. Hup naar de fotograaf, want het is immers lomo-saturday. Vervolgens kom je uiteindelijk bij die fotograaf aan, wat blijkt, FOTOMACHINE STUK! Op z’n vroegst dinsdag gemaakt. Aaaarrggghh! Dat overkwam mij vandaag, dus vandaar dat jullie het met een compositie van ‘leftovers’ moeten doen. Ook leuk, toch? Nog meer leuks; vanaf vandaag doet Nikki van Lief Geval ook mee aan lomo-saturday, welkom Nikki! De overige deelnemers zijn CasperIrisMireille en Marrit. Fijn weekend allemaal!

This morning, I dragged myself and my 37-weeks pregnant belly to the photographer to develop my new lomo’s. I walked all the way through our touristic small town, as a sort of attraction. (I felt like ‘the woman with the huge belly’, or something like that) Finally there, the photographer tells me that the photomachine is broke, aaaarrrrgghhh!! So today some leftovers for you. There’s also good news; today Nikki from Lief Geval is joining lomo-saturday. Welkom Nikki! The other participants are CasperIrisMireille and Marrit. Hope you all have a nice weekend!

,

11 Responses to Lomo-saturday

 1. Marjolein 2 april 2011 at 14:33 #

  Ik kan het niet helpen: heb het met een lach zitten lezen. Sorry. En ach, deze doet het heel prima, hoor.
  De komst van jullie kindje komt nu echt wel dicht bij. En nu mag het ook. De laatste loodjes. Nog even met z’n drietjes. Nog even alles vertrouwd (behalve het waggelen dan, voor een bezig type als jij, denk ik). En dan al gauw een prachtig klein kindje.
  Ik ben iniedergeval al heel nieuwsgierig! Fijn weekend voor nu.

 2. Eefje 2 april 2011 at 16:29 #

  Deze zijn ook mooi hoor! Waggel-waggel.

 3. Linda 2 april 2011 at 19:18 #

  Ach, arme jij… al dat gewaggel en dan met niets terug komen. Heb je tenminste even in het zonnetje op één van de terrasjes gerust? En was de kelder mooi bij terugkomst?
  Fijn weekend verder!

 4. mireille 3 april 2011 at 02:09 #

  Nog even Anki
  en dan is het gedaan
  met het waggelen!
  Leuk de foto van
  Wolf in een rioolbuis.
  Ben benieuwd naar
  de klus resultaten
  in de kelder!

 5. Suzanne 3 april 2011 at 05:46 #

  Heb je evengoed nog een beetje kunnen genieten van het uitzonderlijk lekkere weer?

 6. Petra 3 april 2011 at 08:25 #

  Ik had niet graag dat hert willen missen! Succes met de pinguinpas, nog maar even…

 7. Hartje-Bloem 3 april 2011 at 08:49 #

  Leuke foto’s!
  Maar dat komt natuurlijk door die lieve camera!!

  x.

 8. Barbara 3 april 2011 at 09:09 #

  Aaaah wat zielig voor je! Ik bewonder je doorzettingsvermogen en je Wil om toch naar het dorp te waggelen..

  Fijne zondag!

 9. Elianne 3 april 2011 at 09:20 #

  En ook dan nog gewoon “zijn”…..

 10. Barbara 3 april 2011 at 19:05 #

  love this lomo moments.
  i would like to live with deer, specially when I see this photo<3

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.