Count your blessings

Oeh, het was weer een heerlijke week! Zo’n baby in de lente met bijbehorend verlof, ik kan het iedereen aanraden. Ik geniet me suf van de stilte voor de storm. Afgelopen week de volgende highlights:
Het ophangen van mijn Donna Wilson-bordje boven de koelkast, de barbecue bij vrienden (heerlijk weer!) waar Wolf leuk speelde met vriendje Jip, ons bezoek aan het prachtige Villa Augustus vorige week zaterdag (niet helemaal deze week maar het was wél fijn) en het feit dat we het kleine konijntje wat poes Thijs -het monster- ving, konden redden. De dierenambulance haalde het arme diertje op en het is nu in de opvang, waar het mag aansterken voor ze het weer vrij laten. Waarvan werden jullie gelukkig afgelopen week?

I had a lovely week with a lot of blessings. The following highlights:
Our new Donna Wilson-plate finding it’s place above our refrigerator, a delicious bbq with friends where Wolf and friend Jip had a really good time together, our Villa Augustus-visit, (wonderful place!) and the fact that we could save the baby rabbit monstrous cat Thijs caught. What made you happy last week?

20 Responses to Count your blessings

  1. oontje 3 april 2011 at 16:46 #

    Van het mooie weer, de kinderen die de hele tijd buiten speelden, de planten en bakken die ik kocht, en van 48 uur computerloos door het leven te gaan. Dat voelde eens goed.

  2. Gekakel 3 april 2011 at 16:46 #

    Nog nooit van gehoord; net even de site van Villa Augustus bezocht: gaaf!

  3. SophieSweetVintage 3 april 2011 at 16:50 #

    Ik heb net je blog ontdekt en daar werd ik blij van 😀 Plus de zonnige dagen van de afgelopen tijd!

  4. Doinja 3 april 2011 at 17:01 #

    Jaaaaa… Villa Augustus staat ook op mijn lijstje van places to go to!
    Ik werd deze week nog blijer dan anders van een bezoek van lieve vriendin en van een dochter die eindelijk weer een paar goede punten haalde op school!

  5. Louise 3 april 2011 at 17:02 #

    Hee wat leuk dat je in Villa Augustus bent geweest! Ik wilde je het een keer tippen want het past volgens mij bij je. Lekker creatief!
    VA is een van mijn favo’s; een soort van stamkroeg. Gezellig met vriendinnen, met z’n tweeën is ook heerlijk en ook met kids is het ideaal. Er is altijd wat te zien en te smullen. Gewoon heel erg genieten!

  6. Soraya 3 april 2011 at 17:29 #

    Och goss… wat zielig, dat konijntje! Gelukkig op tijd gered.
    Mooi bordje boven die mooie Smeg. Wij gaan binnenkort ook eindelijk een Smeg in huis halen. Daar smacht ik al zo’n 11 jaar naar!!

    Waar ik deze week blij van werd: dat ik woensdag en vandaag helemaal NIKS in m’n agenda stond, behalve relaxen. De rest van de week was het beredruk, dus ik had die 2 dagen rust hard nodig.

    En Villa Augustus?? Wel van gehoord, maar me nog niet in verdiept. Ga ik denk ik maar eens doen!

  7. Saskia 3 april 2011 at 17:35 #

    Goed detimed zwangerschap dus ;)!
    Arm klein konijn! Wat een monsterpoes hebben jullie!
    Ik heb genoten van de zon, de kinderen, mijn breiwerk (een sprei voor peuterbedje) en ouderwets lachen met mijn vriendin.
    Alvast een fijne week!

  8. ilse 3 april 2011 at 17:36 #

    Hoe hang je zo’n bordje veilig op? Ik zou constant schrik hebben dat het loskomt.

  9. MiM 3 april 2011 at 17:44 #

    Fijne week heb je gehad:)
    Ik werd deze week heel blij van een onverwacht dagje vakantie, een studiereisje, waardevolle tijd met mijn allerliefste vriendin op de gehele wereld, Blote Benen en de geur van buiten-spelende-kinderen. Dat je je neus in de nek van je zoontje steekt na een zonnige dag buitenspelen. dat is de heerlijkste geur in de wereld!

  10. Sanderijn 3 april 2011 at 18:22 #

    Wat goed zeg, dat konijntje gered kon worden!!! Ik werd deze week blij van de glimlach die ik elke ochtend krijg van mijn Kleine man, van het heerlijke weer en van het feit dat het 1 april was (de rust keert weer op mijn werk).

  11. Franca 3 april 2011 at 18:24 #

    Van de collega die zei dat ik zo’n fijn gezin had!
    Van het dagje uit met beste vriendin en nichtje.
    Van de “nieuwe” rokjes uit de kringloopwinkel.
    Van die heerlijk zonnige dag.
    Van een heel weekend vrij!
    Van een huis wat eindelijk weer eens echt opgeruimd is.
    groetjes, Franca.

  12. Linda 3 april 2011 at 18:36 #

    Van de magnolia die in bloei staat.
    Van mijn zoon (2 jr) die me een kusje gaf en zei dat ‘ie me lief vind.
    Van mijn dochter (4 jr) die liedjes zingt terwijl ze de hele dag vrolijk tekent.
    Van een gehaalde deadline op het werk, waar wekenlang werk in zat.
    Van een lange lente en zomer in het vooruitzicht.
    Van de lentekriebels.

  13. Toaske 3 april 2011 at 19:43 #

    Van het vrijwilligerswerk dat ik afgelopen vrijdag deed.

  14. Arnika 3 april 2011 at 20:51 #

    Deze is weer erg mooi! Ik heb de mijne net gepost! Villa Augustus, dat lijkt me een fijne plek, en dat konijntje, zo lief! Gelukkig is die gered!

  15. Anki 3 april 2011 at 21:47 #

    @Ilse Je kunt bordenspanners kopen, daar kun je keramieken borden heel eenvoudig en veilig mee ophangen. Geen zorgen dus! 🙂

  16. mireille 4 april 2011 at 06:48 #

    Mijn blije lijstje:
    * Een optreden van Lou-Lou (wat een trots moederhart had ik)
    * Djuna haar pols die niet gebroken leek.
    * Corona’s drinken in de zon.
    * Eindelijk Ziggy op de foto.
    * Een etentje met vrienden en hun leuke peuterjong.
    * De baby van een vriendin voelen bewegen in haar buik.
    * Avondje film kijken met Ari.
    * Heerlijk uitgeslapen op zondagochtend.
    * Een nummer van Muse waar ik steeds tranen van krijg zo mooi.
    * Het gezellige ontbijt wat daarop volgde
    * Bezoekje aan de Amsterdam in de zon gisteren.
    T is weer een hele lijst.
    Geloof dat ik echt een blije geit ben :))
    Heb een fijne week.
    Liefs!

  17. Hanneke 4 april 2011 at 08:59 #

    Met stip op één: onverwachts tóch contractverlenging! Dus geen goed getimede werkloosheid voor mij.. 🙂

  18. Nikki 4 april 2011 at 09:52 #

    Agossie! Dat konijntje! Wat een liefje!
    En wow, een kat die een konijn vangt? Dat had ik
    nog nooit gehoord! Maar misschien was het een kadootje
    voor jullie :)?

    Liefs Nikki

  19. Nienke 4 april 2011 at 10:21 #

    Wat een gewetenloos monster ;-), maar gelukkig bestaan er nog wonderen en geslaagde reddingsacties.

    Ik werd deze week/deze periode gelukkig van bijna hetzelfde: beginnende lente en de wetenschap dat ik nog maar een paar weken hoef te werken en dan van mijn verlof mag gaan genieten. En dan… begin van de zomer… die uk erbij!
    Echt, als we ooit voor een derde zouden willen gaan, dan graag net zo! 🙂
    Dubbel fijn vooruitzicht, en het ontspant een stuk makkelijker zo begin van het voorjaar. (Bij Ocker moest ik de bloedhete zomerdagen door – daardoor moest ik mijn verlof ook twee weken eerder in laten gaan, omdat het echt niet meer ging. Om maar niets te vertellen over de benauwdheid en mijn door vocht opgezwollen lijf. ;-D)

  20. Mammalien 4 april 2011 at 10:27 #

    Ahhhh… dat konijntje… wat een snoepje!

    Geniet nog lekker even. Helaas vandaag even wat minder weer, maar dat komt wel weer. En weet je, als die baby er eenmaal is is het nog steeds mooi weer om lekker buiten mee te gaan wandelen! Goed gepland (-;

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.