Lomo-saturday

Wij wonen in een dorp met veel mooie, oude panden. Het huis op de bovenste foto staat tegenover ons huis. In vergelijking met deze kolossale, statige sprookjesvilla lijkt ons jaren ’30 huisje van poppenhuisformaat. Als ik op onze slaapkamer sta, kan ik een beetje naar binnen kijken bij dit sprookjeshuis. Ik vraag me af wie er wonen. Vroeger als kind, toen ik er nog niet tegenover woonde maar er elke dag langs fietste als ik terugkwam van de middelbare school, vroeg ik me dit al af. Tot op heden heb ik geen idee. Maar eigenlijk is dat juist wel leuk, zo’n mysterie, het maakt me alleen maar nieuwsgieriger. De andere twee foto’s zijn genomen in het centrum van ons dorp. Voor meer lomo-saturday, check Casper’sIris’Mireille‘s en Marrit‘s blog. Fijn weekend allemaal!

We live in a village (or actually a small town) with a lot of old, beautiful houses. The house on the first photo is located on the other side of our street. Doesn’t it look like a fairytale? Compared to this great, old villa our house almost looks like a dollhouse. Ever since I was a teenager, I’m wondering who lives in the fairytale-villa. Still don’t have a clue, even now we’re neighbors we haven’t met the people who live in this beautiful house. It makes the mystery and so my curiosity grow… The other photo’s are taken in the centre of our town. Check Casper’s, Iris’, Mireille‘s and Marrit‘s blog for more lomo-saturday. Hope you all have a nice weekend!

, , ,

11 Responses to Lomo-saturday

 1. Gekakel 12 februari 2011 at 17:10 #

  Wat leuk! Ik vraag me dit ook altijd af, wie er in bepaalde huizen wonen/ gewoond hebben. Fijn weekend!

 2. Carla 12 februari 2011 at 17:51 #

  Zal ik het mysterie maar het mysterie laten dan ;-)??

 3. Anki 12 februari 2011 at 18:08 #

  Weet jij het echt Carla? Ben wel héél nieuwsgierig! 🙂

 4. mireille 12 februari 2011 at 18:32 #

  Super gaaf uitzicht!
  Zou er gewoon een keer een kopje kennismakingsthee
  gaan drinken!
  🙂
  Mooi durp wonen jullie!
  Kleur foto’s weer helemaal sprookje!

 5. Fienke 12 februari 2011 at 18:44 #

  Ik dacht aan het kopje suiker lenen, maar met Carla hierboven is dat wellicht niet nodig?

 6. Casper 12 februari 2011 at 18:46 #

  Ahoeks, ahoeks, toetankali! Gelukspiemels!!

  Sorry about that…

  C.

 7. Marjolein 12 februari 2011 at 22:02 #

  Dan woon jij in een heel mooi dorp. Wat een prachtige boom. En dan al die statige panden. Ziet er sjiek uit!
  En jullie huis is dan misschien niet van het formaat van de villa er tegenover, het is wel een geweldig huis van binnen. Zo heerlijk licht en vrolijk! En met een supergaaf tuinhuis buiten.

 8. Iris Vank 12 februari 2011 at 22:10 #

  Oeh Carla, ik vraag dat ook mijn hele leven al af! Spill it!

 9. Liene 13 februari 2011 at 10:28 #

  Ik word altijd heel nieuwsgierig van dit soort logjes! Het grote huis komt me enigszins bekend voor, maar die mooie boom op een binnenplaatsje heb ik niet eerder gezien … 😉

 10. Marrit 13 februari 2011 at 15:16 #

  Chique de friemel jullie dorp!
  Wel zo knus een ‘poppenhuis’ en praktisch ook, ik ben al weer een paar uur zoet met het poetsen van mijn 50 vierkante meter…

 11. Carla 13 februari 2011 at 21:54 #

  Ja, ik weet het echt..als ze er nog wonen tenminste. Zo’n 10 jaar geleden woonde er een jongen die bij mij in de klas zat.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.