Count your blessings

Deze week werd ik gelukkig van:
De heerlijke zelfgemaakte worteltaart die vriend Herwin ons kwam brengen. (zomaar! Wat een goede verrassing!)
Het bezoek van onze vrienden Jorg en Froukje en hun kindjes Ravin en Nox. Ravin en Wolf zijn bijna net zo oud en ‘beste vrienden’, leuk! We zijn lekker in het bos geweest.
Het enthousiasme waarmee lief Casper is begonnen aan zijn opleiding voor IVN-natuurgids. (haha, hij wordt een soort boswachter) Grappig om hem die wandelschoenen te zien dragen, weer eens wat anders dan Adidas of Puma.
Het ontzettend lieve cadeautje wat vriend Jorg meebracht voor mij, een Andy Warhol-lomocamera! Vier foto’s, na elkaar genomen, in vier verschillende kleuren. Speciaal voor mij besteld uit Engeland. Ben er heel blij mee!
Mijn nieuwe camera, en mijn nieuwe camera, en oja, ik heb een nieuwe camera. 😉
Waar werden jullie gelukkig van afgelopen week?

This week I really enjoyed:
The homemade carrotcake friend Herwin baked us; delicious!! A visit from friends Jorg and Froukje and their children,  Wolf and their son Ravin are ‘best friends’. Jorg brought me a gift; an amazing Andy Warhol-lomo camera!! So exciting! Casper started with his IVN-education to become a nature guide, I enjoyed his enthusiasm. Oh, and my new camera, and my new camera, have I alreaydy told you that I finally bought a new camera? 😉 What made you happy last week?

, ,

10 Responses to Count your blessings

 1. Judith 6 februari 2011 at 19:24 #

  Waar ik gelukkig van werd deze week? Zie mijn blog, een nieuwe liefde! Ze heet Lieske en spint als je naar haar kijkt!

 2. Carla 6 februari 2011 at 20:39 #

  Die camera…wow! Ik wil wel een keertje met Casper op pad in het bos als ie straks is afgestudeerd. Wens hem maar succes, leuk joh!
  Even denken…waar werd ik gelukkig van? Oja, tuurlijk, ik weet het: Ik werd deze week gebeld door de Volkskrant dat ze een opdracht voor me hebben (yes!!!), Onze kleine man die zo blij is met zijn megatoby pak en Megamindy “mijn vrouw” noemt, vanmiddag heerlijk gezwommen terwijl ik er eigenlijk niet van houd en het nu toch heel leuk vond, een lekker etentje met fijne collega’s bij een tapasrestaurantje in het dorp, en mijn papa en mama die altijd klaar staan als we oppas nodig hebben.

 3. Iris Vank 6 februari 2011 at 21:23 #

  Fijn-fijn-fijn jouw weekend, ik hoop dat het je energie geeft! En wat een geweldig cadeau van Jorg! Is het digitaal dat ‘ie er vier verschillende kleuren van kan maken, of werkt het met een flits ofzo?

  En jaja die nieuwe camera, hoe jaloers wil je ons hebben? 😉

 4. Ysabje 6 februari 2011 at 21:57 #

  ik heb mijn blessings ook nog eens gecount. ik ben ook blij.

 5. Anki 6 februari 2011 at 22:04 #

  @Carla Wauwww, die Volkskrant-opdracht, dat klinkt te gek zeg! (en die megamindy-echtgenoot; geweldig!!)

  @irisvank de lenzen zijn gewoon gekleurd, het plastic ervoor zeg maar. Ben erg benieuwd naar het resultaat. Lief cadeau hè? 🙂

 6. Marlous 7 februari 2011 at 08:44 #

  Van de Paperchase die ik ontdekte in de Bijenkorf in Arnhem! Geweldige kaarten, notitieboekjes…ik ging helemaal over mijn cocosmacroon 😀

 7. Jolanda 7 februari 2011 at 11:12 #

  count your blessing: -hardlopen (ik als niet sporter, die vond dat sporten voor mensen waren die niet wisten wat ze met hun vrije tijd moesten doen)
  -give a waysneeuwbloemen van verwonderland
  – jazzconcert met mijn vader

  Het is goed om af en toe stil te staan.

 8. hinke 7 februari 2011 at 11:25 #

  van het feit dat ik een heeele drukke week geslaagd af kon sluiten en het uiltje wat op het plankje staat bij ons thuis :), dankjewel!

 9. Hiskia 7 februari 2011 at 18:28 #

  je bent een gezegend mens 🙂 die Andy Warhol-lomocamera!!!!!!!!!

 10. Hiskia 7 februari 2011 at 18:28 #

  ben benieuwd naar de foto’s die eruit komen, btw! *hint* 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.