Home sweet home

Lief Casper kreeg vorig jaar het Fermob-bankje als verjaardagscadeau, van zijn ouders en van mij. Wij zijn dol op het meubilair van Fermob; prachtig en degelijk. Het bankje staat het hele jaar buiten en dat kan dat prima hebben. Het roze vogelhuisje kreeg ik deze week cadeau van vrienden, eerst hing er een groene. Het komt van de HEMA. De plastic bloemenmandjes zijn van Kitsch Kitchen. Home sweet home is een initiatief van Barbara.

The Fermob-bench was a birthday gift to Casper from his parents and me. We really love Fermob; durable and stylish. (unfortunately expensive too) The birdhouse was a gift from friends, it’s from HEMA, a great Dutch store.
Barbara started Home Sweet Home. She wants to be more satisfied with her own, nice home instead of just comparing her home to the beauty of other houses. Every monday she publishes photo’s of her home to remember herself that her own house really is her home.

, , ,

16 Responses to Home sweet home

 1. ilse 7 februari 2011 at 17:20 #

  Geweldig dat jouw vrienden zo goed weten wat bij je past!

 2. Fienke 7 februari 2011 at 17:43 #

  zelfs jouw tuinbank is kleurig, leuk hoor (ik zat gelijk gretig door te klikken, zegt zoon achter me – dat pàst toch helemaal niet bij ons. O.)

 3. Nienke 7 februari 2011 at 18:14 #

  De groene is toch niet gejat, he?!

  Fijn bankje! Alleen die kleur al fleurt de hele straat zo’n beetje op. En ik houd ook van dat ‘simpele’ maar degelijke design.

 4. Spoediez 7 februari 2011 at 18:52 #

  Dat bankje is echt gaaf in het oranje! Zou ook leuk zijn bij ons in de tuin. De rest ook, leuk leuk leuk!

 5. Marrit 7 februari 2011 at 19:04 #

  Wat een mooi kleurig geheel! Echt mooie kleuren bij elkaar en mijn gedachten gaan gelijk uit naar de tijd dat we weer lekker in het zonnetje buiten kunnen zitten, mmm. Bij mij vandaag trouwens ook home sweet home!

 6. Judith 7 februari 2011 at 19:45 #

  Mooi mooi mooi he, Fermob? Ik denk er zelfs over ze als eetkamerstoelen te nemen ooit (OOIT!). Moet je eens bij Villa Augustus gaan lunchen in de zomer: het hele terras is Fermob….zucht…

 7. Iris Vank 7 februari 2011 at 19:59 #

  Hé wat leuk, een nieuw vogelhuisje! Maarre, valt er iets te vieren met al die cadeaus?

 8. jOrG 7 februari 2011 at 20:17 #

  Oranje & Roze, Roze & Oranje, just good friends!

 9. mireille 7 februari 2011 at 20:30 #

  Moooooi!
  De bank is geweldig (ik vind de stoelen van Fermob ook zo leek),
  en de bloempotjes daar staat helemaal mijn naam op!
  😉

 10. Janne 7 februari 2011 at 20:58 #

  Gaaf bankje, helemaal in mijn lievelingskleur 🙂
  Vogelhuisje trouwens ook 😉

 11. prentje 7 februari 2011 at 21:05 #

  Haha, jij hebt echt dezelfde smaak als ik. Die bank vind ik geweldig en he, heb ik ook niet zo’n bloempot? En zo’n vogelhuisje? 😉 Geniet ervan!

 12. Liene 7 februari 2011 at 22:07 #

  Lekker kleurig! Zie ik daar een koolmeesje met een hele lange snavel?!

 13. Jolanda 8 februari 2011 at 01:19 #

  Oh, wat een feest om naar te kijken! Prachtig.

 14. Barbara 8 februari 2011 at 08:17 #

  Wat een kleurige en fleurige boel toch altijd bij jullie!
  Ik kom graag bij jullie binnengluren…. 😉

  Groetjes van Barbara

 15. Bloem 8 februari 2011 at 08:27 #

  Nog even en je kan weer heerlijk op het leuke bankje zitten in het zonnetje 🙂

 16. Carla 8 februari 2011 at 11:27 #

  Wat een kleur in jullie tuin! Ik krijg er helemaal lentekriebels van. Tof!!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.