Lomo-saturday

Het eerste deel van de lomo-reeks Antwerpen, gemaakt met de Diana Mini, structureel op de nachtstand dus vandaar allemaal zo licht en bewogen. Hoe vager, hoe beter. Lomo is voor mij het gevoel hebben alsof alles stiekem een sprookje is. Voor meer lomo-saturday, check Casper’sIris’Mireille‘s en Marrit‘s blog. Fijn weekend allemaal!

First lomo-photo’s from Antwerp, with the Diana Mini on the ‘night’-mode. I love the bright grey, vague photo’s, they make me believe everything’s secretly a hidden fairytale. Check Casper’s, Iris’, Mireille‘s and Marrit‘s blog for more lomo-saturday. Hope you all have a nice weekend!

6 Responses to Lomo-saturday

 1. Gekakel 5 februari 2011 at 17:52 #

  Antwerpen is een sprookje op zich! Jullie ook een fijn weekend!

 2. Iris Vank 5 februari 2011 at 18:38 #

  Ben het met je eens, hoe vager, hoe sprookjesachtiger, hoe beter! Al heb ik ook wat foto’s waarvan ik niet meer kan achterhalen wat het is, dat gaat me nogal ver. 😉

 3. mireille 5 februari 2011 at 21:37 #

  Ohhh een sprookjeskasteel!

 4. helmi 5 februari 2011 at 22:25 #

  Je bent de laatste. Ik heb het rijtje lomo-foto’s afgewerkt. Een fijne zondag.
  grt, Helmi

 5. Marrit 6 februari 2011 at 09:18 #

  Antwerpen honderd jaar terug, zo’n gevoel geven de foto’s en mooi dat zandkleurige in het gehele plaatje, zowel de gebouwen als de lucht. Ik zou ook best wel eens lomo-lensjes in mijn ogen willen hebben, dan ben opeens in een heel andere dromerige wereld…

 6. Carla 6 februari 2011 at 14:55 #

  Ooooooo, ik hou er ook zo van, van jullie lomokiekjes!!!!!! Die eerste…wow..wat een plaatje!!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.