Blij!

Na minstens anderhalf jaar twijfelen, vergelijken en sparen heb ik deze week de knoop doorgehakt en een nieuwe camera gekocht. De donkere januarimaand gaf de doorslag, mijn Fuji S9600 (supercamera, mede de reden van de lange twijfel) voldeed niet meer. Nu heb ik een Nikon D90 met 18-200 mm lens. Een beetje eng vind ik het wel, want het is een echte grote-mensen-camera en ik weet nog niet precies hoe ‘ie werkt. Maar ik word nu al blij van de foto’s, vooral van die zonder flits. Ik ga lekker het hele weekend met mijn nieuwe speelgoed spelen!

(p.s. iemand interesse in de Fuji? Hij staat hier op marktplaats, het liefst doe ik ‘m weg naar iemand die goed voor ‘m zorgt.)

After at least one and a half year of doubt I finally bought myself a new camera, a Nikon D90. I’m gonna play with my new toy the whole weekend long!

, ,

15 Responses to Blij!

 1. Suzanne 4 februari 2011 at 19:08 #

  Veel speelplezier het weekend!
  Ik heb naast mijn compactcamera ook zo’n grote-mensen camera. Beide camera’s hebben zo hun voordelen. En ja, foto’s zonder flits blijven toch wel het allermooist. Je gaat er vast schitterende plaatjes mee schieten.

 2. kidsdinge 4 februari 2011 at 19:32 #

  Jullie hebben een prachtig huis ! Zoveel inspiratie ! Wow ! Mooi !

 3. Iris Vank 4 februari 2011 at 20:31 #

  Oh wat een prachtfoto’s met de nieuwe camera! Ik ben stikjaloers, want die donkere januarimaand maakt mij ook echt chagrijnig op fotogebied. Ben benieuwd naar je foto-experimenten!

 4. nina 4 februari 2011 at 20:45 #

  Wow, dat ziet er al super goed uit, wat een kleuren! Was wel een rib uit je lijf vrees ik, of niet? 😉

 5. Barbara 4 februari 2011 at 21:00 #

  your home is absolutely perfect!!

 6. Anki 4 februari 2011 at 21:20 #

  @Nina Dank! Het was wel een investering ja, daardoor ook lang getwijfeld. Wilde beslissen voor de baby er is en dat is gelukt. 🙂 Bij City Photo in DB hebben ze me een eind op weg weten te helpen. Nu wil ik ook nog zo’n mooi portretlensje, maar het geld is even op. Komt nog wel…

 7. aukje 5 februari 2011 at 05:31 #

  Veel plezier met de grote mensen camera, de foto’s zien er goed uit!

  Hier in de kast staat een boek over babyfotografie met allerlei tips en ideeën. Ik moet bekennen dat ik het niet vaak heb gebruikt, maar wil je het een keertje lenen, dan laat het maar weten, dan breng ik het wel een keertje langs.

 8. Jolanda 5 februari 2011 at 05:52 #

  Wow, een grote mensen camera! Laat je ons meegenieten dmv tips?

 9. Hoepzika 5 februari 2011 at 07:59 #

  Mooie fotoos hoor, ik begin ook steeds meer te denken aan een serieuze camera. Wat een ellende met die grijze dagen! Succes met fotograferen.

 10. mireille 5 februari 2011 at 09:03 #

  Ow keek op het linkje
  wat Froukje hier boven neer zette…
  to cute gewoon!
  Een baby in een zakje,
  wie wil dat nou niet!
  🙂

 11. Lisette 5 februari 2011 at 09:23 #

  Een nieuwe camera is zeker leuk speelgoed! Inderdaad een behoorlijke investering, maar met de hoeveelheid foto’s die jij volgens mij maakt helemaal de moeite waard!

 12. Judith 5 februari 2011 at 10:07 #

  Wow, wat een leuk kleurrijk huis!

 13. Marrit 5 februari 2011 at 11:00 #

  Als er een schaap over de dam is… volgen er meer. Ik loop al een tijdje met het idee van een ‘echte’ camera rond, maar ga het nu ook DOEN! Dankjewel voor deze inspiratie!
  En ondertussen blijf ik natuurlijk ook lomo-en!

 14. Liene 5 februari 2011 at 13:48 #

  Veel plezier dit weekend 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.