Donderdag…

Ik kan mezelf moeilijk tot iets zetten deze week, zit niet zo lekker in mijn vel. Stress, zwangerschapsvermoeidheid of een combinatie van deze twee, ik weet het niet precies. Ik heb dus veel in mijn bed gelegen en op internet rondgehangen om te kijken naar mooie dingen. Mezelf omringen met schoonheid doet mijn humeur meestal goed. Bovenstaande beauties kwam ik tegen, wil ze graag delen met jullie:

 • Via een van mijn favoriete blogs Ungtblod kwam ik terecht bij the good machinery. Mijn voorliefde voor plastic speelgoeddieren leefde helemaal op toen ik de prachtige fluoriserende plastic dieren zag, geweldig! Ook hun blog is de moeite waard.
 • Caroline van Lille Lykke blogde deze week over de prachtige nieuwe collectie van Darling Clementine. De hele collectie is om van te watertanden, maar dat dienblad hoort gewoon in onze keuken, toch?
 • Donna Wilson‘s nieuwe collectie maakt me enorm hebberig. Dat uilenbordje, die beker! Op het kussen ben ik al maanden aan het azen, ik zie het hier al helemaal op de bank liggen. Prioriteiten, prioriteiten…
 • Ik heb geen idee meer waar ik de ‘oh dear’-spreuk gevonden heb, maar hij past behoorlijk goed bij hoe ik me voel. Hopelijk gaan de verwachte temperaturen in het weekend me goed doen. (het wordt elf graden! Lente! Lente!)
 • de portretten van Fia Igelström maken me erg vrolijk! Zodra de baby geboren is en we een mooie foto van ons vieren hebben, ga ik via haar etsy-shop een familieportret bestellen bij Fia.
I’m not feeling quite well, stressed and tired. I’m spending my time surfing on the internet, looking for pretty things. On one of my favorite blogs Ungtblod I read about the good machinery. I love their plastic animals and their blog, too. Lille Lykke‘s Caroline wrote about the new Darling Clementine-collection. I want that tray! I also want the entire new collection Donna Wilson made, how lovely. I totally fell in love with the family-portraits made by Fia Igelström. They make me so happy. As soon as the baby is born, I’m gonna order a customized portrait in her etsy-shop. The ‘oh dear’-slogan fits my mood perfectly. (no idea where I found it, sorry…)

, ,

14 Responses to Donderdag…

 1. daan Rot-de Launay 3 februari 2011 at 18:09 #

  Oe zoveel moois!
  Hier ook zwangerschapslusteloosheid, alle creativiteit zit in mijn buik lijkt wel …
  welzinmaartochookweergeenzin …

 2. Janne 3 februari 2011 at 18:10 #

  Beetje warmte, beetje zon knap je vast lekker van op!
  En die spreuk is geweldig! Ga ik ophangen hier 🙂

 3. Marjolein 3 februari 2011 at 18:11 #

  Hoi Anki,
  Bedankt voor de lomo-tip. Ik ga me er eens verder in verdiepen. Lijkt me heel erg leuk, als ik jouw foto’s altijd zie.
  En heeft het speuren naar vrolijkheid op internet geholpen? Zo ja, dan ga ik ook nog even door. Ik kan dat ook wel gebruiken in plaats van een grieperig-vol-hoofd-gevoel. Ik moest wel grinniken om de spreuk die je hebt gevonden. Maar vandaag zou ik gewild hebben dat ik had kunnen zeggen: ‘Oh dear. I really ought to de something. But I am STILL in my pajamas.’ Helaas, ging dat niet op….
  Groetjes, Marjolein

 4. stephanie 3 februari 2011 at 18:36 #

  oh what a great collection. i just posted that fox print {on a pillow} the other day. i am smitten with foxes right now!
  blessings to you as you rest up for your new baby’s arrival.
  😉

 5. Judith 3 februari 2011 at 19:00 #

  Donna Wilson is ge-wel-dig he! Ze heeft ook vossensjaals trouwens als je nog zoekt!

 6. Iris Vank 3 februari 2011 at 19:18 #

  Ik stond vandaag op het punt om het vossen-kussen van Darling Clementine te bestellen, maar heb toch wat anders gekozen. Pfjoeh! Want ik vind ook dat hij als dienblad in jouw keuken hoort. Verwen jezelf, het is verdiend.

  Wat lijkt het me trouwens gaaf om een kunstwerk zoals hierboven van jullie vieren te zien, goed idee!

 7. Anki 3 februari 2011 at 20:04 #

  @mevr.vank Wat hebt u dan gekocht voor uzelve? Ben benieuwd!

 8. Iris Vank 3 februari 2011 at 20:34 #

  Zal ze via andere kanalen even laten zien!

 9. mireille 3 februari 2011 at 20:40 #

  Jaaa..
  laat t kunstwerk maken.
  Gaaf!

 10. Esther 3 februari 2011 at 21:40 #

  Bijna weekend en daarna weer een nieuwe week. Geniet van alle leuke dingen!

 11. Barbara 4 februari 2011 at 00:51 #

  Hello Anki,

  beautiful blog, beautiful family, colors and happiness!
  I’m so glad I’ve found you.

  xoxo

  ._.

 12. Nienke 4 februari 2011 at 10:33 #

  He bah, jij voelt je dus ook al zo bleeeeeeergh?

  Het wordt echt tijd voor lenteachtige taferelen.

 13. sonia 4 februari 2011 at 15:09 #

  prachtig de nieuw collectie van Donna Wilson, vanaf april verkrijgbaar! En de dienblad…. tja… mooooi! gr. sonia

 14. Caroline 8 februari 2011 at 19:20 #

  Leuk! Dat dienblad roept ook steeds ‘Anki Anki…’.
  Echt herrie in de opslagruimte 😉
  We kunnen vast wel een promo korting bedenken als we ons best doen!

  Die bekers van Donna heb ik beide in Keulen gekocht afgelopen december. En als ik deze zie denk ik: HEBBEN! Bij haar spullen denk ik wel eens ‘waarin verkoop ik nou alleen Scandinavische woonaccessoires.

  Heb ook weer inspiratie opgedaan bij je foto’s. Die vogel lamp is ideaal bij het donkere hoekje naast de bank. Ken em al een tijdje maar is goed om em ‘in aktie’ te zien.

  Je krijgt ook nog de groeten van ‘It wasn’t me’. Die begint lekker in te burgeren bij ons.

  Liefs uit R’dam,
  Caroline

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.