Keep calm…

‘Keep calm and carry on’ hangt sinds kort aan onze slaapkamermuur, naast de man met baard en drie zwaluwen. Dit om me eraan te herinneren dat ik rustig aan moet doen, me niet zo druk moet maken, de lat eens wat lager moet leggen, maar daar ben ik zó slecht in. Nog vijf weken, dan mag ik met zwangerschapsverlof en móet ik wel. Aftellen…

‘Keep calm and carry on’ is the slogan hanging on our bedroom wall. I should read it more often, or at least do my best to keep calm until my maternity leave. 5 weeks to go…

, , , ,

9 Responses to Keep calm…

 1. Judith 2 februari 2011 at 20:30 #

  Ja moeilijk he…kalm blijven…vooral als je zoveel wilt en leuk vindt! Kalm blijven tot het lente wordt, kalm blijven tot het weekend is en ik kan gaan dansen, kalm blijven tot het zaterdagochtend is en ik naar het asiel kan gaan om te kijken of ze toevallig de ideale kat voor me hebben (en die mij dan ook leuk vindt)……pfff soms zou je de tijd vooruit willen spoelen!

 2. Iris Vank 2 februari 2011 at 20:36 #

  Hangt mooi! En symbolisch goed op zijn plek. 😉 (Komt dat deukje van het krukje?)

 3. elianne 2 februari 2011 at 20:38 #

  misschien toch accepteren dat het een levensmotto is 🙂

 4. Anki 2 februari 2011 at 20:39 #

  @Iris tis de weerspiegeling van de flits en had ff geen zin/tijd om ‘t te retoucheren…

 5. Iris Vank 2 februari 2011 at 21:15 #

  @Anki Gelukkig!

 6. Ysabje 2 februari 2011 at 23:26 #

  de man met de baard houdt je wel in het oog. hij ziet er een beetje streng uit.

 7. stephanie 3 februari 2011 at 02:57 #

  blessings to you while you wait! 😉

 8. Wendel 3 februari 2011 at 10:20 #

  Ik vind het ook nog steeds een leuke poster, en een goed ‘gezegde’ om te onthouden! Helemaal als alles wat stressig is. Bij mij hangt de poster in de gang.

 9. hinke 4 februari 2011 at 10:26 #

  hhhm, die slogan zou ook wel wat voor mij zijn! Ik heb ook echt behoefte aan even helemaal niks en alleen maar dingen die je graag doet omdat het leuk is en niet om dat het moet. Sterkte, een voorjaarszonnetje zou het ook wel goed doen, denk ik!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.