Life lately…

schommel

Ik nam me voor hier wat vaker zomaar foto’s te posten, gewoon omdat ik dat leuk vind en omdat beelden vaak veel meer vertellen dan woorden. Bij deze dus wat foto’s die ik afgelopen weken maakte in en om het huis. Er zitten ook foto’s bij die ik maakte voor het mooie Belgische merk Wünder, die ons twee geweldig vormgegeven buitenproducten opstuurde: hun bijl ‘The Axe‘ en hun zogenaamde ‘The Blow Poke‘, waarmee je een vuurtje kunt opstoken. Wünder maakt naar eigen zeggen ‘ongecompliceerde en een beetje bijzondere’ dingen. Ze houden niet van gedoe, wel van ongekunstelde eenvoud. En van het gevoel een beetje speciaal te zijn. Een aanbeveling waard als je bijvoorbeeld nog zoekt naar een mooi cadeau voor vaderdag, Casper is erg in zijn nopjes met de vetste pook die ik ooit heb gezien en hun bijl-met-geel-accent, die qua kleur goed bij onze gele trap past.

wünder

wünder the blow poke

Met de kippen gaat het erg goed, ze zijn ondertussen goed bijgekomen en krijgen steeds meer veren. Beetje bij beetje worden ze meer ‘kip’. Als je me volgt op Instagram heb je kunnen zien hoe dol ze zijn op maïs, hoe ze twijfelachtig reageerden op een tompouce die over was van m’n verjaardagsfeestje en hoe ze smulden van kikkererwten. Kippen houden is zó leuk, het zijn zo’n lieve en dankbare dieren. Het doet me echt goed dat ik op Instagram berichten krijg van mensen die zeggen dat ze door onze filmpjes ook overwegen om kippen te gaan houden. Het is leuk om inspiratie te delen op het gebied van interieur, maar het geeft me echt een goed gevoel om mensen te inspireren om iets goed voor de natuur te doen, of het nu gaat om het planten van stokrozen, het groener maken van je tuin of het houden van kippen (mocht je het houden van kippen overwegen, lees dan eens deze blogpost uit 2013).

urbans and indians

Dit weekend werken we weer verder aan onze a-frame boomhut. Op Instagram kun je ook daar het proces van volgen. Ik zal er dit weekend weer eens wat ‘echte’ (spiegelreflex)foto’s van maken en die hier posten. Wens je een goed weekend, geniet van het weer!

De winnaars van de stokroosposter en -zaadjes zijn Marije, Dieuwkemassy (Instagram) en Steilstudio (Instagram). Gefeliciteerd, Casper heeft jullie een bericht gestuurd.

, , , ,

3 Responses to Life lately…

  1. Dolly Breuer 12 juni 2020 at 19:22 #

    Wat een gezelligheid weer bij jullie!!

  2. Rachel 15 juni 2020 at 08:26 #

    wauw wat heb je een prachtige foto’s gemaakt zeg, ziet er goed uit!

  3. Sandra 15 juni 2020 at 17:06 #

    De filmpjes van de kippen op jouw instagram stories zijn echt geweldig!
    En ik hou van dit soort posts, gewoon over het leven van alledag.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.