WOW! – WOWN!

WOWN! Zilverblauw

Afgelopen maandag ging ik nietsvermoedend aan het werk. Natuurlijk, het was de dag dat de WOWN!-collectie voor het eerst verkrijgbaar zou zijn, maar ik had een aantal afspraken en er was, zoals altijd, genoeg te doen. Al snel had ik echter door dat dit geen gewone maandag zou worden. Het begon al heel vroeg in de ochtend. Ik kreeg berichten van mensen die speciaal ‘s nachts opgestaan waren om de collectie online te bestellen. Die vóór openingstijd al voor een winkel stonden te wachten. Toen ik klaar was met werken en tijd had om mijn telefoon te bekijken, waren er meer dan 1000 berichten. Complimenten, vragen, nog meer vragen en een heleboel reacties van lieve mensen die foto’s van hun aankopen stuurden, of een screenshot van hun online bestellijst. Het was een gekkenhuis.

We hebben lang en hard gewerkt aan WOWN!, maar wat er maandag gebeurde, overtrof onze stoutste verwachtingen (en ook de stoutste verwachtingen van Kwantum, die nog nooit zo’n goede dag in hun online shop draaiden). Casper en ik hebben altijd het gevoel dat we in een niche werken. Dat onze kleurrijke, soms een tikje gewaagde ontwerpen niet voor iedereen zijn en een selecte doelgroep aanspreken. Dat past ook wel bij ons. We doen graag ons eigen ding, maken wat we willen maken en niet per definitie wat zakelijk slim is en houden niet van concessies. Dat onze producten nu op zoveel plekken te koop zijn is al gaaf, maar dat jullie ze ook daadwerkelijk willen hebben en kópen, man, dat is fantastisch. Fantastisch en bizar. En geweldig. Allemaal tegelijk. Echt.

Het is voor ons én voor Kwantum de eerste keer dat we zo’n grote, in Nederland en België verkrijgbare specifieke productlijn neerzetten. Dat betekent dat niet alles vlekkeloos verloopt. Ik krijg berichten dat niet bij alle filialen de producten goed voorradig zijn en een aantal producten zijn wat verlaat, zoals onze grote posters, die volgende week pas verkrijgbaar zijn. We doen ons best, maar zijn behoorlijk overweldigd door het succes. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.

WOWN! team

Ik kan moeilijk in woorden uitdrukken hoe geweldig het is om onze spullen in jullie huizen te zien staan. Ik ben zo trots op Lonneke, op Souraya, Suus en Marlous, op Mariska van Kwantum (die vanaf het begin geloofde in Lonneke’s plan en keihard heeft geknokt om WOWN! bij Kwantum binnen te krijgen. Hierboven rechts op de foto). Daarnaast wil ik ook graag de ‘onzichtbare’ mensen bedanken, die bij Kwantum achter de schermen en in de winkels werken en hun stinkende best doen om alles in goede banen te leiden. Maar vooral wil ik jullie bedanken, de bloglezers en volgers. Ik heb het vaker gezegd maar het is een waarheid die het verdiend om herhaald te worden: zonder jullie geen Zilverblauw. Dankjewel!

Hierboven het digimagazine dat speciaal is uitgegeven ter ere van de lancering. Er staan leuke stylingtips en achtergrondinformatie in.

Vind je het leuk om ons te volgen? WOWN! heeft een site, een Instagramaccount en een Facebookpagina. Klik hier om direct naar de WOWN!-webshop van Kwantum te gaan. Wens je alvast een fijn weekend!

, , , ,

5 Responses to WOW! – WOWN!

  1. Iris Vank 23 maart 2018 at 12:06 #

    Zoveel liefde!!! <3 <3 <3

  2. Kidsdinge 23 maart 2018 at 12:18 #

    Proficiat met jullie prachtige collecties!

  3. Mickey 23 maart 2018 at 14:36 #

    Zo ontzettend verdiend <3

  4. Gertrud Prins 23 maart 2018 at 17:29 #

    Lieve Anki, dubbel en dwars verdiend X

  5. Alet 25 maart 2018 at 09:17 #

    Jullie Zilverblauw collectie is fantastisch Anki.
    Ontzettend blij voor jullie!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.