Crioll.design Christmas brunch

Crioll.design eindhoven

Ik ontmoette Giselle en Andres tijdens een fotografieworkshop die ik gaf bij hun thuis. Het zijn lieve mensen die in 2014 een enorm grote stap hebben gezet: ze verhuisden met hun kinderen vanuit hun geboorteland Mexico naar Nederland om hier een designstudio te openen, Crioll.design. De kleinere showroom waar ze begonnen verruilden ze een tijdje terug voor een groter, schitterend nieuw pand in een van de mooiste stukjes Eindhoven, aan de Paradijslaan.

Christmas brunch Creole.design

Giselle en Andres organiseerden vandaag een pre-Christmas brunch en omdat ik enorm van kerst én van brunchen (serieus, het ontbijt is toch de allerbeste maaltijd van de dag? Er gaat niks boven een goed ontbijt. Nou ja, vind ik dan) hou en daarbij elke keer opnieuw geïnspireerd raak door de prachtige studioruimte van Crioll.design, sloot ik maar wat graag aan.

Crioll.design eindhoven

Giselle en Andres hadden voor de gelegenheid hun studio helemaal in Scandinavische kerstsfeer gehuld. Dennen- en taxustakken, eucalyptus en dennenappels gecombineerd met mooie designitems én lekker eten: ik werd er erg, erg blij van.

Crioll.design Eindhoven

Het grappige is dat ik inspiratie vaak haal uit werk van mensen die een andere stijl hebben dan ik. Hoe groter het verschil, hoe inspirerender. De cleane, strakke stijl van Giselle en Andres vind ik echt fantastisch, ik werd verliefd op de geverfde betonvloer en het ingetogen kleurgebruik. Ik vertrok met een hoofd gevuld met ideeën voor ons toekomstige nieuwe huis (ooit, ooit…).

Studio Crioll.design eindhoven

Crioll design eindhoven

Mocht je het leuk vinden om ook eens te gaan kijken op deze inspirerende plek: Crioll.design is gevestigd in het centrum van Eindhoven. Hier kun je meer informatie vinden. Wens jullie een fijne zaterdagavond!

Crioll.design studio

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

, , ,

7 Responses to Crioll.design Christmas brunch

 1. Iris Vank 19 november 2017 at 10:08 #

  Jalooooers, wat ziet het er gaaf uit!!

 2. Anki 19 november 2017 at 11:47 #

  Dank Vank, het was echt superleuk!

 3. Karlijn 19 november 2017 at 12:10 #

  Het ziet er zo mooi uit! Ik haal al inspiratie uit de foto’s, kan mij voorstellen dat het nog mooier en meer inspirerend is in het echt! Fijne zondag. X

 4. Kirsten 19 november 2017 at 15:18 #

  Wat een mooie, inspirerende foto’s! Vooral die roze-rode stoel vind ik heel erg mooi.

 5. Anki 19 november 2017 at 17:35 #

  Dankjewel Karlijn, jij ook!

 6. Anki 19 november 2017 at 17:36 #

  @Kirsten ja die is mooi hè, dat vind ik ook. Ben vergeten te vragen waar ‘ie van is, ben er een beetje verliefd op geworden. 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Kleur in huis maar dan anders - Meubeltrack Inspiratie - 28 mei 2018

  […] // 1. Boer Staphorst // 2. Zilverblauw // 3. Mevrouw Blond // 4. Brabantia // 5. Flexa // 6. Roodbosch // […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.