Berlijn

Berlijn zilverblauw.nl

Berlijn zilverblauw.nl

Ik bracht een bliksembezoek aan mijn goede vriend Cristian in regenachtig Berlijn. Hoe kort een citytrip ook is, het geeft me altijd het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Berlijn zilverblauw.nl

Berlijn zilverblauw.nl

Ik heb al veel geschreven over Berlijn hier op dit blog (gebruik de zoekfunctie als je die berichten wil lezen of kijk hieronder bij ‘aanbevolen berichten’) maar dit blijven mijn absolute favorieten op het gebied van winkels en restaurantjes:

Do you read me – ik schreef er hier al eens over, fantastische magazines

Soda – tijdschriften en boeken, inspirerende plek.

Westberlin – trendy koffiebarretje, mooi ingericht.

Voo store – prachtige conceptstore, niet missen!

Burgeramt – fantastisch hamburgertentje, ook vegetarische en vegan opties.

Michelberger hotel – al verbleef ik er deze keer niet omdat mijn vriend Cristian er een appartement om de hoek heeft, het Michelberger is de fijnste plek als je een goed en betaalbaar hotel zoekt in Berlijn.

Berlijn zilverblauw.nl

Winnaars kaartjes Snor give-away: gefeliciteerd Naomi Nagtegaal, Alet de Boer en Noor Schouten, jullie hebben elk een gezinskaart voor het Snorfestival gewonnen! Ik zorg dat de kaartjes via email jullie kant opkomen. Heel veel plezier morgen!

Berlijn zilverblauw.nl

Geniet van de zonnige zaterdag!

, ,

2 Responses to Berlijn

  1. Cristian 6 mei 2017 at 23:40 #

    Het was fantastisch! <3

  2. Ingeborg 15 mei 2017 at 08:55 #

    Die kleuren!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.