Snorfestival give-away

snorfestival

Het is een beetje ironisch dat het offline werk dat we hebben dankzij onze online business momenteel zoveel is dat ik er steeds maar niet aan toe kom om ons blog en social media een beetje fatsoenlijk bij te houden. Casper en ik cancelden onze meivakantie zodat we een berg werk konden verzetten. Gelukkig mochten de kinderen met Casper’s ouders mee naar Zeeland. Niet zo gezellig, maar wel heel productief. Ik maakte de tekst voor het nieuwe boek af en we staken een hoop tijd in het nieuwe concept (EYE, via Instagram te volgen @eyecreatives) waar we aan werken en waarvoor ik onlangs in Kopenhagen was. Ondanks de drukte zijn we erg dankbaar dat het nog steeds zo goed gaat met Zilverblauw, dat we onze passie en ons hart kunnen volgen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe waardevol dat is.

Aanstaande zondag houdt uitgeverij Snor de voorjaarseditie van hun inmiddels beroemde Snorfestival. Voor het eerst kan ik er zelf niet bij zijn, omdat Mus z’n zesde (!! waar blijft de tijd?!) verjaardag viert. Het wordt weer een fantastisch feestje met allerlei leuke workshops, de lancering van vier nieuwe boeken en gezellige activiteiten. Lees hier meer op de Snorsite en hier op de Facebookpagina van het event. Ik mag drie gezinstickets weggeven (twee kinderen en twee volwassenen per ticket). Vind je het leuk om bij het Snorfestival aanwezig te zijn en mee te feesten? Laat dan hier op mijn blog, op Instagram of op onze Facebookpagina een reactie achter (of op meerdere plekken als je meer kans wil maken). Meedoen kan tot donderdagavond middernacht. Als je gewonnen hebt, krijg je de tickets via mail toegestuurd. Succes!

 

, , ,

9 Responses to Snorfestival give-away

 1. Dina 2 mei 2017 at 17:33 #

  Top! Komt goed … en vakantie vieren zal dan eens zoveel deugd doen 😉 Veel liefs uit de Provence!

 2. Krista 2 mei 2017 at 18:01 #

  Heeeeeeeel jammer dat jij er zelf niet bij kunt zijn. Maar het wordt vast alsnog een feestje voor de gelukkige winnaars. Ik ding graag mee!

 3. Arianne 2 mei 2017 at 18:23 #

  Ja lijkt mij superleuk. Ik denk dat mijn man blij wordt van de gave locatie. Ik van alle leuke stands en workshops en voor de kids is het een leuke afsluiting van de meivakantie. Wij doen heel graag mee!

 4. José 2 mei 2017 at 22:53 #

  Ik doe graag mee, kan ik m’n zus en haar zoontje verrassen! ?

 5. Naomi Nagtegaal 2 mei 2017 at 23:19 #

  Graag!!!!!! ?

 6. Amarens 3 mei 2017 at 08:18 #

  Ja leuk! Stond al op de planning, natuurlijk helemaal leuk als we voor niks naar binnen mogen :). Houden we extra geld over voor al die leuke workshops en boeken enzo….
  Groetjes, Amarens (en fijne verjaardag zondag!)

 7. Bette 3 mei 2017 at 08:29 #

  O, dat lijkt me echt super om eens mee te maken! Alleen de naam al! Om die reden ben ik ook ooit begonnen met de soepkalender. Groetjes van Bette

 8. Alet de Boer 3 mei 2017 at 08:52 #

  Leuk, ben nog steeds nooit geweest ? , dus heel benieuwd om al het.leuks en moois te beleven!

 9. Amarens van der Meulen 5 mei 2017 at 10:03 #

  Hoi,
  Ik deed mee aan deze actie, maar helaas komt er iets tussen waardoor ik zondag niet naar Utrecht kan…. Kan je mijn reactie verwijderen? Groetjes, Amarens

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.