Zondag

Foekje Fleur zilverblauw.nl

Vandaag genoten we van een perfecte zondag. We konden de tuindeuren open zetten, ik schikte eindelijk de bloemen die ik donderdag al van Casper kreeg in de flesvazen van Foekje Fleur en we lunchten in de zon. Het is ongelooflijk hoeveel beter alles voelt als het een ineens lente wordt. Wens jullie alvast een fijne nieuwe week!

Foekje Fleur zilverblauw.nl

Our Sunday was just perfect. We had lunch in the sun and I finally had some time to put the flowers Casper gave me in Foekje Fleur‘s vases. Spring is in the air and that simple fact is making me very, very happy. I’m so ready to leave winter behind!

Foekje Fleur zilverblauw.nl

, ,

2 Responses to Zondag

  1. @gewoonchrissie 13 maart 2017 at 08:19 #

    Heerlijk he! Je krijgt weer overal zin in. Wat een grappig kampvuur lampje 🙂
    Fijne week.
    Groetjes @gewoonchrissie

Trackbacks/Pingbacks

  1. Must Follow .Zilverblauw. - YVON - 4 mei 2017

    […] .Zondag. Source […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.