De magie van fotografie

la muralla roja zilverblauw.nl

Ik was vergeten dat ik deze foto maakte, op vakantie in Spanje afgelopen oktober. Om ruimte te besparen in mijn koffer nam ik alleen mijn kleine oude Macbook Air mee op vakantie. Omdat die laptop zo traag is, importeerde ik alleen de foto’s waarvan ik in eerste instantie dacht dat het de beste waren. Het mooie van fotografie is echter dat het vaak ongrijpbaar is. Het blijft je verrassen, zelfs als je denkt dat je jezelf als fotograaf en je camera toch prima kent. Deze foto vond ik dus ineens terug, verstopt en vergeten.

I found this forgotten photo from our stay at La Muralla Roja on one of my memory cards and fell in love with this beautiful place all over again. Photography never fails to surprise me, it’s such a strong medium.

Op het moment dat ik dit beeld zag, herinnerde ik me direct weer dat ik het maakte. Ik stond die ochtend vroeg op, om La Muralla Roja vast te leggen voor het spel van de zon grip kreeg op de gebouwen. Hoe langer ik naar deze foto kijk, hoe mooier ik ‘m vind. Wens jullie allemaal een fijne zaterdag!

, , , ,

9 Responses to De magie van fotografie

 1. Saskia 18 december 2016 at 08:52 #

  Daarbij voel je je instant vrolijk! Waren deze ? werkelijk zo roze of kleurde je wat bij?

 2. gerhilde maakt 18 december 2016 at 11:25 #

  Magisch, inderdaad.

 3. Mickey 19 december 2016 at 13:01 #

  Zo mooi <3

 4. Luna 20 december 2016 at 09:29 #

  Zeker mooi!

 5. Alet 22 december 2016 at 21:29 #

  Je weet het iedere keer zo mooi vast te leggen…….
  Prachtig!

 6. Sabine 23 december 2016 at 12:37 #

  Echt prachtig!

 7. Karin 23 december 2016 at 13:48 #

  Net snoepgoed. Mooi hoor! En inderdaad, dat is het mooie aan foto’s. Je kan er steeds weer wat nieuws in ontdekken.

 8. Lizet 28 december 2016 at 22:45 #

  Vind’m prachtig! Soms zie je de juweeltjes niet meteen, maar moet je na een tijdje je foto’s nog eens terugkijken. Heb ik ook met fotosessies, op de een of andere manier kijk je dan ineens anders 🙂

 9. Carla 11 januari 2017 at 20:33 #

  Hoi Anki,
  een prachtige foto. Ik heb je hierover een mailtje gestuurd met een vraag. Zou je daar naar kunnen kijken en mij kunnen antwoorden? Dank, Carla

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.