Philips Hue + give-away

Philips hue - zilverblauw.nl

De mannen in mijn leven sprongen een gat in de lucht toen Philips Hue ons vroeg of we iets over hun lampen wilden schrijven. Casper jubelde dat hij eindelijk zijn set uit kon breiden (een tijdje geleden kochten we de starterset al zelf), de kinderen juichten vanwege nog meer huiskamerdisco en vriend Cristian, wiens hele huis volhangt met Hue’s, vertelde enthousiast dat hij onlangs heeft ingesteld dat de lampen in zijn woonkamer de kleur aannemen van zijn laatst geplaatste foto op Instagram (dat is geen grap, dit soort dingen doen mannen. Vinden ze leuk). Jullie snappen, ik moest dus wel ja zeggen.

Philips hue - zilverblauw.nl

Philips Hue is een draadloos systeem waarmee je verschillende ruimtes in huis sfeervol kan verlichten. Je bedient het systeem met je smartphone. Elke Hue-lamp kan verschillende tinten aannemen. Je kunt de ideale kleurtint kiezen om bijvoorbeeld bij te ontspannen, te lezen of bijvoorbeeld kerstsfeer te creëren. De kinderen combineren het liefst de meest gekke kleuren, maar ook als je geen techniek-minnende man bent is het systeem prettig in gebruik. Zo stelden we afgelopen zomer vanaf onze smartphones een speciale afwezigheid-routine in voor tijdens onze vakantie en gaan nu in de winter standaard de lampen aan als de zon onder gaat. Ik heb aan den lijve mogen ondervinden dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Nu kan ik hier nog veel meer schrijven over hoe handig en leuk Philips Hue is, maar je kunt het beter zelf ervaren. Daarom mogen we een Philips Hue starterset White & color ambiance weggeven (t.w.v. 199,95 euro). Het enige dat je hoeft te doen, is hieronder een reactie achterlaten. Voor een extra kans kun je eventueel ook een reactie achterlaten op Instagram. Volgende week vrijdag maken we de winnaar bekend. Wil je wat meer lezen over Philips Hue en de mogelijkheden, kijk dan hier. Alvast een fijn weekend!

Philips hue - zilverblauw.nl

(De kat heeft niks met lampen te maken, maar wil zich gewoon heel graag overal mee bemoeien. Dus als ik boven een lamp fotografeer, gaat hij mee. Gezellig.)

, , ,

163 Responses to Philips Hue + give-away

 1. Mickey 21 december 2016 at 19:47 #

  Ik hou van de kleuren roze tot roze en alles daar tussen. Ik bouw graag een feestje, zoals Mus dat doet en hoe hilarisch zou het zijn als mijn lampen, net als bij Cristian (echt geniaal bedacht Cristian), meekleuren met mijn Instagramfoto’s <3

 2. Léonie de Koning 21 december 2016 at 20:28 #

  Hoi Anki, Wat een leuke blog weer, maar bovenal je interieur. I love it! Heerlijk al die kleuren, dan raak je niet snel in een winterdepressie :-). Jullie huis straalt de lente/zomer uit. Ons huis kan ook wel wat kleur gebruiken. Bij ons is het vooral wit. Toevallig dat ik net de accent kleuren weer eens omgegooid heb naar blauw/pastel geel, maar ik blijf altijd steken in mijn oude patroon. Ik denk dat hue maar daar wel eens bij zou kunnen helpen en we met kleur kunnen gaan experimenteren. Ik heb al zo vaak de reclame spot gezien van hue, en dan zie je echt wat licht met de sfeer in huis kan doen dat wil ik ook mee experimenteren in huis, dus ook ik doe graag mee. Fijne feestdagen!

 3. Daphne 22 december 2016 at 08:43 #

  Ohh, ik doe niet met iedere giveaway mee maar deze jongens staan al erg lang op het verlanglijstje!
  X!

 4. Marleen (ig @new_oldiez) 22 december 2016 at 10:10 #

  Heerlijk om je blog te lezen, elke keer weer met een glimlach op m’n gezicht ? Je schrijft zo gezellig dus allereerst m’n complimenten daarvoor! Ik doe heel graag mee met deze toffe giveaway, m’n man wil heel graag een hue systeem en nu ik je blog zo lees ben ik ook enthousiast geworden! Ik had geen idee wat je ermee kon doen, maar dit klinkt echt heel leuk!!!!

 5. Marieke 22 december 2016 at 17:53 #

  Yes! Feest in huis, lijkt me heerlijk.

 6. Lotte 22 december 2016 at 18:15 #

  Ja! Wat lijkt me dat fijn! Thuiskomen en vanuit de auto alvast de lichten bedienen 🙂

 7. Lieke Verbeek 23 december 2016 at 09:09 #

  Ik ben normaal niet zo van de give-aways, en , voor dit ik dit stukje gelezen had, zou ik ook niet zomaar warm gelopen zijn voor deze lampen gok ik. Maar, nu ik het gelezen heb, gok ik maar zo dat mijn lief hier wel heel erg enthousiast van wordt! Dus doe ik toch graag op de valreep nog mee voor hem.

 8. Nena Driehuijzen 23 december 2016 at 14:45 #

  Oh heerlijk! Ja graaaaaag!
  ?????????

 9. Lusan 23 december 2016 at 16:27 #

  Superleuk voor in ons nieuwe huis praktisch bij jou om de hoek, in Tilburg.. nog steeds beetje zoekende naar verlichting en hoe deze dan te plaatsen…… de hue zal ons vast kunnen helpen!

 10. Harald 23 december 2016 at 16:29 #

  Voor in ons nieuwe huis waar we sfeer missen, leuk mannendingetje waar toch mijn vriendin ook heel blij van zal worden! Ben benieuwd naar de instagram-functie…….;-)

 11. Judith 24 december 2016 at 18:44 #

  Dit lijkt me heerlijk, ik houd van kleur en licht in mijn huis!

 12. Debbie 26 december 2016 at 11:06 #

  Oh wauw, wat een toffe giveaway. Kan ik nog meedoen?! Dit systeem vind ik zo vet, ik houd van subtiel, gekleurd licht.

 13. Lizet 28 december 2016 at 22:47 #

  Klinkt gaaf! Ik heb er al veel over voorbij zien komen op Instagram 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.