Kerstposter

Kerstposter Zilverblauw

We maakten een nieuwe kerstposter, een lekkere grote. Ik kan niet wachten tot het Kerstmis is. Of nou ja, tot ik het huis kan gaan versieren. Ik heb allerlei leuke DIY-ideeën en ben al wekenlang materialen aan het verzamelen. Vandaag nog precies 29 dagen tot kerst!

We made a new Christmas poster. You can find it in our shop, we ship worldwide. Happy holidays! (only 29 more days)

Hoe hang je die megaposter op? IKEA heeft geen lijsten in die maat!
Ik hoop dit weekend nog een DIY te plaatsen van het supersimpele latjessysteem dat wij in elkaar knutselden. Je kunt de kerstposter natuurlijk ook op een houten plaat plakken, zoals ik bijvoorbeeld met onze IXXI deed. Bij de bouwmarkt zagen ze stukken hout voor je op maat, daar kun je met een paar stukjes dubbelzijdig tape de poster opplakken en klaar ben je. In plaats van een houten plaat kun je ook forex gebruiken, dat is lekker licht maar misschien wel wat moeilijker verkrijgbaar.

Kerstposter Zilverblauw

De poster is echt groot, je hebt haast geen echte kerstboom meer nodig als je ‘m ophangt. Dat komt ons wel goed uit, want met een jonge kat in huis is de kerstboom sowieso niet veilig. Wens jullie allemaal een fijn weekend!

, , ,

2 Responses to Kerstposter

  1. Rensina Steursma 27 november 2016 at 10:21 #

    Wat is het toch een gave poster!
    Mooi ontwerp weer en helemaal hip met die mooie kleuren.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kerst in mijn huis - Bringing Happiness - 24 december 2016

    […] lijstjes met afbeeldingen. Dat hing al een aantal jaren zo en ik was het helemaal beu. Ik wilde de kerstposter van Zilverblauw graag ophangen en die is vrij groot. Daarom grepen we gelijk de gelegenheid maar […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.