Herfst

zilverblauw.nl

Zaten we twee weken geleden nog in de zon in Spanje, eenmaal thuis is het volop herfst. We steken onze kachel weer aan en ik kijk reikhalzend uit naar kerst. Vandaag kwam een filmploeg van Westwing ons huis filmen en fotograferen. Zo’n productie, waar we nog maar zelden aan meewerken, vereist altijd heel veel voorbereiding. We zijn dagenlang aan het opruimen, sorteren en poetsen. Wel lekker dat het huis na afloop zo georganiseerd is.

Last week we cleaned and reorganized our home for a production from the company Westwing. Collaborations like these are fun, but also time-consuming and exhausting. One of the good things about it is that our home is rarely as tidy as it is now, so I can start thinking about the decorations for Christmas, yay!

zilverblauw.nl

Ik sprak met mezelf af dat ik pas na vandaag mocht beginnen met nadenken over de kerstdecoraties voor dit jaar. Stiekem heb ik al allerlei ideeën voor zelfmakers en projecten. Wat al zeker is, is dat we dit jaar geen kerstboom neerzetten. Pjoes vindt het veel te leuk om dingen om te gooien. Wel adopteerden we deze week een grote cactus die misschien als vervanger kan dienen.

zilverblauw.nl

In januari zal de productie over ons en ons huis online verschijnen, ik zal jullie op de hoogte houden. Voor nu een fijne avond!

zilverblauw.nl

, ,

6 Responses to Herfst

 1. jeanne-marie 9 november 2016 at 23:16 #

  WauW wat een mooi huis! En zo’n toffe vloer!!!

 2. Eva 11 november 2016 at 15:46 #

  Ik kan ook echt niet wachten tot de kerst dit jaar. Normaal kan ik echt van de herfst genieten maar hij is dit jaar zo grijs en grauw dat ik dan het liefste ook gewoon echt winter heb met kerstdecoratie en alles. Ben erg benieuwd naar jullie versieringen 🙂

 3. Annelies 12 november 2016 at 09:47 #

  Ik ben benieuwd naar je kerstdecoratie! Daar kijk ik dan weer elk jaar naar uit hier 🙂

 4. Lizet 13 november 2016 at 13:22 #

  Vind de lamp ‘liefde’ ook zo gaaf! Ik moet zelf nog erg wennen aan de korte dagen, weinig licht…. ben toch meer van de zomer – al vind ik deze tijd van het jaar ook altijd wel weer heel gezellig 🙂

 5. afke 17 november 2016 at 10:17 #

  Mooie foto’s. Grappig zo’n grote cactus in huis. Ik heb zelf niks met de cactus plant maar leuk om te zien wat jij er mee doet.
  p.s ga je weer die winter animals doen of iets anders?

Trackbacks/Pingbacks

 1. ¡Cactus por todos sitios! - 25 september 2017

  […] Imagen de Zilverblauw […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.