Kwantum keet & Snorfestival

kwantum keet, zilverblauw.nl

kwantum keet, zilverblauw.nl

De afgelopen maanden werkte ik samen met Lonneke aan het project Kwantum keet. We onderhandelden, fotografeerden, verfden, poetsten, zochten meubels uit, reden heel Nederland door, stylden, ontwierpen en realiseerden ‘from scratch’ een vergaderplek in de nieuwe Snorfabriek in Utrecht. Heel graag laat ik jullie de binnenkant (en een klein stukje afgestylde buitenkant) zien.

kwantumkeet-3

De poster ontwierpen Lonneke, Casper en ik speciaal voor dit project, hij hangt in de Kwantum keet.

kwantum keet, zilverblauw.nl

Alle spullen en materialen die we gebruikten, komen van Kwantum. Kort nadat we klaar waren met de binnenkant, werd het tuinmeubilair geleverd. Het maakt het plaatje helemaal af!

kwantum keet, zilverblauw.nl

kwantum keet, zilverblauw.nl

We lieten de Kwantum keet voor het eerst aan het publiek zien tijdens het Snorfestival afgelopen weekend. Tijdens het festival organiseerden we ook de bloggersmarkt ‘Uit het huis van’, waar ik hier eerder over schreef. Door alle drukte lukte het me niet om daar zelf foto’s van te maken, maar gelukkig schreven een aantal collega-bloggers een verslag van de dag. Bijvoorbeeld Marij, Wimke, Elske en mijn partner in crime Lonneke (zelf ook een blog geschreven over de bloggersmarkt? Laat je link achter in de comments, leuk!).

kwantum keet, zilverblauw.nl

kwantum keet, zilverblauw.nl

De Kwantum keet is te huur als vergaderruimte. Neem contact op met de Snorfabriek als je daarover meer informatie wil. Iedereen mag ‘m huren. Je kunt er bijvoorbeeld workshops in geven of meetings in organiseren. Misschien ga ik ‘m zelf binnenkort wel gebruiken voor een van onze workshops fotografie.

kwantum keet, zilverblauw.nl

Nu dit gigantische project is afgerond, heb ik eindelijk weer een beetje tijd voor andere dingen. Dit blog, bijvoorbeeld. Dit weekend geef ik nog een workshop tijdens de Meet the blogger-conferentie en zit ik daar in een panel, maar daarna reserveer ik even tijd voor mezelf en onze kinderen. Ik boekte zelfs een vakantie (tijdens onze vakanties afgelopen zomer hebben we helaas vooral gewerkt), naar dit fantastische appartementencomplex. Want zelfs na maandenlang letterlijk dagelijks met roze bezig te zijn geweest, ben ik het nog niet beu. Wens jullie allemaal een fijne avond!

kwantum keet, zilverblauw.nl

, , , ,

9 Responses to Kwantum keet & Snorfestival

 1. Veerlez 28 september 2016 at 19:39 #

  Het ziet er fantastisch uit! Ik heb er enorm van genoten vorige week! Ik heb in mijn weekoverzicht van afgelopen week ook wat foto’s zitten 🙂

 2. MonDepot 28 september 2016 at 20:04 #

  Prachtig! In zo’n ruimte zou ik ook wel willen vergaderen.

 3. Mireille 28 september 2016 at 21:22 #

  Wat een werk hebben jullie verzet en met prachtig resultaat! Zo’n gave vakantie bestemming ook. Arno heeft daar om de hoek gewoond. Heerlijke plek, jullie gaan vast genieten. X

 4. MUS 28 september 2016 at 23:46 #

  ????????????
  En oh ricardo bofill… ik ben gek op zijn werk/architectuur. Ben een paar keer in Parijs (Seine saint denis) geweest ❥ lekker genieten straks!!

 5. MUS 28 september 2016 at 23:47 #

  grrr die “???” waren emoji’s 😉

 6. Marielle 29 september 2016 at 09:42 #

  Het is heel mooi geworden. Ik vind de wandplankjes ook heel gaaf en handig. Hebben jullie die zelf samengesteld of waren het kant en klare wandboxen? Ik vind ze namelijk niet in de collectie van Kwantum.

 7. Judith 29 september 2016 at 11:30 #

  Zo’n mooi project Anki!! Vooral ook dat het niet tijdelijk is en gebruikt mag en kan worden. En woahhhhhhh naar La Muralla Roja is wel heel erg gaaf!! Alvast veel rust, rose en liefde gewenst 😉 En tot zaterdag!

 8. Ruth 29 september 2016 at 19:34 #

  Wauw! Heel veel vakantie plezier! En het was/is prachtig in de keet!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Relax Mama-weekmenu 38 – Club van relaxte moeders - 16 oktober 2016

  […] om mooie dingen voor de club te bedenken. Overdag gaan we ‘de hei’ op in de Snorfabriek (kijk hier eens hoe leuk) en ’s avonds eten we samen bij ons thuis, waar Henno ons een rijsttafel […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.