Save the date: Snorfabriek, Snorfestival & Uit het huis van

Snorfabriek, by zilverblauw.nl

Snorfabriek, by zilverblauw.nl

Een van de dingen die ik heel graag nog zou willen doen in mijn leven, is het opknappen van een fabriekspand (je zou kunnen zeggen dat dat op nummer 1 van mijn ‘wishlist’ staat, haha). Mijn enthousiasme was dan ook groot toen mijn uitgever Snor vertelde over hun plannen om een oude industriële NS-loods om te gaan toveren tot de Snorfabriek, een multifunctionele werk- en ontmoetingsplek. Toen ik de fabriek voor het eerst zag barstte ik bijna uit elkaar van alle indrukken en inspiratie, wat een fantástische plek met eindeloze mogelijkheden!

My publisher Snor has amazing plans: they’re creating their own multifunctional work- and meeting place in an old industrial building near the centre of Utrecht. The opening of the Snorfabriek, as they call it, and their yearly Snorfestival, will be held at september 24th and 25th. Lonneke and I are organizing a second hand market with lots of amazing bloggers on the 24th, you can read here more about the event. The page is in Dutch but don’t hesitate to contact me if you need any help. Love to see you there.

Snorfabriek, by zilverblauw.nl

Momenteel wordt er door de Snorren heel hard gewerkt om de fabriek op tijd af te krijgen voor de opening in het weekend van 24 en 25 september. Ook Lonneke en ik zijn hard aan het werk, want wij mogen weer een bloggersmarkt organiseren. Daarnaast zijn we bezig met een supertof project in de fabriek zelf, waarover later meer (daar gaan we weer, nog een project waarover we niet teveel kunnen zeggen, klik hier voor een bijpassend spannend muziekje).

Snorfabriek, by zilverblauw.nl

Snorfestival & opening Snorfabriek
In het weekend van 24 en 25 september viert Snor feest rondom de nieuwe najaarsboeken en de nieuwe locatie. Voor het eerst openen ze de deuren van de Snorfabriek in Utrecht. Er zijn workshops, een circus en véél lekker eten en drinken. Snor’s nieuwe boeken worden gelanceerd (die je gelijk kunt scoren), je kunt auteurs en illustratoren in het wild spotten en genieten van de ambiance van de fabriek. Op Facebook vind je alle informatie over het Snorfestival en de Snorfabriek (deze pagina wordt regelmatig ge-update).

Snorfabriek, by zilverblauw.nl

Uit het huis van
Lonneke en ik organiseren op de zaterdag van het openingsweekend een bloggersmarkt, die we ‘Uit het huis van’ hebben genoemd. Op de markt verkopen bloggers en Instagrammers boeken, kleding, (interieur)accessoires, vintage en design. Je vindt er spullen die te mooi zijn om zomaar weg te gooien en die een tweede leven verdienen. Dingen voor volwassenen, maar ook kinderkleding en speelgoed, rechtstreeks uit de huizen van de bloggers die de spullen aanbieden. Een ideale plek om schatten te vinden voor zachte prijzen, gezellig te struinen en de online wereld eens offline ervaren.

Omdat in het organiseren van de markt behoorlijk wat werk zit, zijn Lonneke en ik net als bij de voorgaande editie op zoek gegaan naar een sponsor. Kwantum heeft aangegeven de markt graag mogelijk te willen maken. Hierdoor zijn Lonneke en ik de gelegenheid om iets moois van de markt te maken. We vinden het erg sympathiek dat Kwantum gelooft in onze plannen zonder zelf specifiek op de voorgrond aanwezig te willen zijn.

De bloggers die een kraampje op de markt hebben zijn Marij van entermyattic, Marlous van Oh Marie!, Ilaria van Ida Interior Lifestyle, Daan van maandagdaandag, Joscha van MUSwerk, Judith van judithinwonderland, Iris van Enigheid en Wendel van middleclasswhitegirl. Daarnaast sluiten Instagrammers Gras_vd_buren en Eeflillemor aan en vind je Lonneke en mij uiteraard ook op de markt. Save the date dus, we zien je graag daar!

uithethuisvan-poster-versie2

Snorfabriek, by zilverblauw.nl

De foto’s maakte ik voor Snor in hun fabriek, kort nadat ze de sleutel kregen.

8 Responses to Save the date: Snorfabriek, Snorfestival & Uit het huis van

 1. Babette | StudioBabsie 30 augustus 2016 at 12:38 #

  Wauw wat een toffe en inspirerende plek!! En de plannen voor de bloggersmarkt klinken ook al super leuk, dat wordt vast weer een geslaagde dag!

 2. Sanne 30 augustus 2016 at 12:47 #

  Wat supertof! Ik ben wel eens langs de fabriek gefietst en elke keer kriebelt het om gewoon over het hek te klimmen en een kijkje te gaan nemen. Jammer dat ik zo’n held op sokken ben, haha.

 3. variouskinds 30 augustus 2016 at 13:01 #

  Ik zag de locatie al enkele keren verschijnen. Wat een fijne locatie en initiatieven.

 4. Nicole 30 augustus 2016 at 15:16 #

  Ik had eerder niet door dat de Snorfabriek in Utrecht is. Dat biedt perspectieven 🙂 Veel succes met de verdere voorbereidingen!

 5. gras vd buren 30 augustus 2016 at 22:20 #

  Mooie foto’s en die loods is echt fantastisch dus ik snap je helemaal <3.

 6. D'abord Roze 1 september 2016 at 10:03 #

  Zo veel leuke dingen in 1 post. Het ziet er allemaal geweldig uit. Ook de poster en naam” Uit het huis van” zijn mooi en origineel. TOP!

 7. Sarah | szaar 1 september 2016 at 20:12 #

  Ooh wat is dit ontzettend gezellig geworden! Ik kijk er nu al naar uit! 😀

Trackbacks/Pingbacks

 1. And the Winner is... - Enter My Attic - 18 september 2016

  […] meedoen! Ik hoop jullie alsnog te zien in de mooie nieuwe Snorfabriek op de Bloggersmarkt “Uit Het Huis Van“! Tickets kun je hier […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.