Ch-ch-changes

huis zilverblauw

Na ruim twee weken klussen is onze vloer weer helemaal mooi glanzend en wit (ik maak komende week een losse blogpost met uitleg over hoe we vloer hebben geschilderd), dus deze week konden we eindelijk weer een beetje inrichten. Het helemaal leeg maken van onze woonkamer werkte haast therapeutisch. Opnieuw bewust kijken naar wat we nou eigenlijk écht willen houden in huis.

After two weeks of living in the kitchen, we finally managed to finish the painting of our floor. Removing all of our stuff from the living room felt almost like therapy, it emptied my head. Yesterday we placed the large vintage workbench, found by my mother in law on an auction site for a really good price, in the ‘new’ living room. I dislike it’s green color so there’s another painting job coming up, but I love it’s shape and form. Wish you a lovely weekend!

huis zilverblauw

Als je me ook op andere social media kanalen volgt, wist je al dat mijn schoonmoeder een oude industriële kast voor ons heeft gevonden via een Belgische marktplaatsachtige site. Na deze kast helemaal te hebben schoongemaakt, staat ‘ie nu in de woonkamer. Groen is niet mijn favoriete kleur en ik vind de kast te donker ten opzichte van de rest van onze inrichting, dus op termijn wordt hij lichtblauw, het bovenste stripje van het kleurstaaltje. Deze week is echter ook de tuinman begonnen aan onze tuin (die er een tijdje terug nog zo uitzag) dus om nu met een verfklus te beginnen is niet zo verstandig, maar ik kan niet wachten! Wens jullie een heel fijn en zonnig weekend!

huis zilverblauw

,

17 Responses to Ch-ch-changes

 1. Annelies 1 april 2016 at 11:22 #

  Groen is wel mijn favoriete kleur maar een ander groen dan je prachtige industriële kast. Geniet van je nieuw ingerichte living!

 2. Caroline 1 april 2016 at 11:30 #

  Die schoonmoeders zijn zo slecht nog niet hoor.

 3. Alet 1 april 2016 at 11:33 #

  Prachtige mooie oude kast. Ik hou wel van deze groene kleur maar blauw zal ook zeker goed staan denk ik.

 4. Babette | StudioBabsie 1 april 2016 at 11:40 #

  Wauw wat een prachtige vondst, geweldig kastje ben heel benieuwd hoe hij straks gaat staan met de blauwe kleur, al moet ik zeggen dat ik het zo ook erg mooi vind staan!

 5. Souraya | Binti Home Blog 1 april 2016 at 12:30 #

  Wat een ontzettend gave kast!!

 6. Mandy 1 april 2016 at 13:13 #

  Oh laat de kast ajb deze kleur! Heel mooi.

 7. Barbara 1 april 2016 at 13:39 #

  Dat is een hele mooie stoere kast en ik denk dat ie in het lichtblauw nog mooier is!

 8. Rensina Steursma 1 april 2016 at 19:32 #

  Wauw wat ziet het er al weer gaaf uit!
  De kast is zeker tof. Ben heel benieuwd hoe hij geverfd lijkt, maar vind hem zo ook al erg mooi hoor.

 9. Lotte 1 april 2016 at 20:43 #

  Groen is net wel mijn lievelingskleur, maar inderdaad, dat kleur van die kast is niet bepaald aantrekkelijk… Ik ben al benieuwd naar de make-over! 🙂

 10. ineken 1 april 2016 at 23:00 #

  Toffe kast! Wij kochten een drietal jaar geleden een gelijkaardige kast in de Kloosterstraat in Antwerpen. Je brengt me op ideeën om ze te schilderen. 🙂 PS Je uitgeverij reageerde positief op mijn vraag!

 11. Barbara 5 april 2016 at 01:36 #

  Heel leuk!! Benieuwd om het resultaat binnenkort te zien! Ik ben wel benieuwd naar die Belgische marktplaatsachtigr site? Ben zelf een Belgje en vroeg het me af welke je dan bedoelt 🙂

 12. Anki 6 april 2016 at 22:23 #

  @Allen Dank! 🙂
  @Barbara Dank! Het was tweedehands.be

 13. Cindy 2 mei 2016 at 18:10 #

  Hi Anki,

  Vol bewondering lees ik met regelmaat je blogs, vanuit interesse voor interieur en ook voor mede dorpsgenoten.
  Ik vroeg me af of ik je blog over het witten van jullie vloer ergens kan vinden, ik vind het prachtig, een wit gelakte vloer, maar krijg het thuisfront nog niet zover ;).

  Hoor graag! Suc6 met alles!

  Groetjes, Cindy

 14. Kim 8 juni 2016 at 17:10 #

  Hoi anki, ik heb inmiddels mijn droomappartement in den Bosch gevonden. De eiken houten vloer ga ik schuren en wil ik ook witter de wit net zoals bij jullie. Zou je me willen laten weten waarmee jullie m
  Lakken? Merk/ kleurnummer….

  Dankjewel!! X

 15. Anki 8 juni 2016 at 18:48 #

  @Kim Ja hoor! Je leest het binnen ‘n week op dit blog, nog even geduld dus… Groet, Casper

 16. Kim 12 juni 2016 at 16:54 #

  Ah dat is helemaal
  Super! Ik wacht in spanning af!

 17. Sarah 20 juni 2016 at 15:06 #

  Wow! Wat is de vloer mooi geworden! Ik heb even getwijfeld maar ik ben helemaal om. De vloer gaat wit! Kan ik de “how to” blog al ergens vinden?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.