Blogst, hobbyboek van de maand & the real life

the real life, by zilverblauw

Dank voor al jullie lieve reacties op mijn vorige post. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen als ik geen baan meer heb. Misschien ga ik niet op zoek naar een nieuwe maar slaan we met Zilverblauw een nieuwe weg in, ik weet het echt nog niet. Gelukkig heb ik nog wat weken om mijn hoofd erover te breken.

Goed nieuws: Shoot! is ‘hobbyboek van de maand november’ bij bol.com! Ik ben trots en heel blij dat ons boek zo goed ontvangen wordt en er zoveel aandacht voor is! Dank aan jullie allemaal voor de lieve woorden, hashtags (#shoothetboek) en foto’s online, ik waardeer ze zeer (en probeer zoveel mogelijk te reageren, maar soms wil ik er nog wel eens eentje missen, sorry).
shoot! fotograferen met je hart

Ik had heel veel geluk bij de kringloop deze week, want ik vond nóg een letterbord (met dank aan Iris). Deze is heel groot en komt duidelijk uit een café. Voorlopig laat ik de prijslijst erop staan. 🙂

Morgen gaan Casper en ik naar Keulen voor Blogst, waar ik een presentatie ga geven over Instagram. Echt leuk, ik heb er zin in. Mochten jullie nog tips hebben voor Keulen, leuke winkels, restaurantjes of bezienswaardigheden: we horen het graag!

letterbord, by zilverblauw.nl

Yeah, our book Shoot! is ‘hobby book of the month November’ at Hollands largest online bookstore Bol.com. We’re really proud! This weekend Casper and I will visit Cologne for Blogst, where I will speak about Instagram. Can’t wait. Tips for Cologne are welcome!

p.s. De bovenste foto maakte ik vanochtend, zo ziet ons huis er dus normaliter uit. Gestylde plaatjes zijn fijn, maar soms is het ook best leuk om een foto van ‘the real life’ te zien, toch?

, ,

12 Responses to Blogst, hobbyboek van de maand & the real life

 1. Monique | WritingMonique 12 november 2015 at 14:46 #

  Wat gaaf! Gefeliciteerd!

 2. Hanneke 12 november 2015 at 14:49 #

  Tof van het hobbyboek van de maand!
  En wauw vet tof dat letterbord! Ben er ook al lange tijd naar op zoek… als je er nog eens eentje tegenkomt? 😉

 3. Elsbet | La Vie Pure 12 november 2015 at 19:40 #

  Proficiat! Ik zag je boek liggen op de Boekebeurs en heb er eens in gebalderd, het is echt nog leuker dan ik dacht!

 4. Alet 12 november 2015 at 20:55 #

  Niet leuk, die onzekerheid als je je baan verliest.
  Ik hoop dat je er uit komt en een oplossing zult vinden maar dat gaat vast en zeker goed komen.
  Misschien niet gestyled maar de eerste foto ziet er gezellig uit.
  Het letterbord is geweldig en het boek echt tof.
  X

 5. D'abord Roze 12 november 2015 at 21:39 #

  Wat leuk van je boek. Hier staat het op de verlanglijst voor kerst. Minder leuk van je job. Maar altijd weten waar de ene deur sluit, gaan andere deuren open. De foto’s zien er geweldig uit. Zo gezellig!

 6. Femke 12 november 2015 at 21:54 #

  In Keulen is de vestiging van Muji (Japans warenhuis) natuurlijk een aanrader. En ook het Duitse warenhuis Manufactum bezoeken wij altijd. Veel plezier!

 7. Arida 12 november 2015 at 22:07 #

  Anki, ga je nog iets doen met je Japanfoto’s, in de zin van verkopen? Ik zou graag een foto van je kopen.
  Die trappen zijn zo gaaf!

 8. Stephanie Koster 12 november 2015 at 22:15 #

  Ik moet je boek nog steeds bestellen! dacht hem mezelf kado te doen met Sinterklaas 😉 Waar zijn overigens je mooie roze gordijnen gebleven? ik mis ze direct 😉

  Groetjes,

  Stephanie

 9. pieke 13 november 2015 at 11:14 #

  Wat een goed bord! lijkt me een tof cafe, met karnemelk en jaegermaister op de kaart.

 10. Lizet 13 november 2015 at 23:11 #

  Veel plezier in Keulen! Superjaar dat het zo goed gaat met het boek 🙂

 11. Rensina Steursma 15 november 2015 at 15:09 #

  Jaa leuk!
  Vond het zo leuk om het boek te reviewen en uit te kiezen als hobbyboek voor de maand november.
  Mocht je het leuk vinden om te lezen, ik heb ook een uitgebreid review (met foto’s) geschreven en gedeeld op mijn blog.
  Groeten, Rensina

 12. l 16 november 2015 at 13:58 #

  http://infusedwithpastels.tumblr.com/
  ook al krijg je vast een ‘overload’ aan inspiratie en ken je het al; wat mooie beelden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.