Tokyo colors

Tokyo colors, by zilverblauw

Tokyo colors, by zilverblauw

Voor mij werkt het ‘t beste om mijn blog synchroon te laten lopen met mijn leven. Daarmee bedoel ik dat ik ‘bij’ probeer te blijven en zo snel mogelijk blog over de dingen waar ik graag foto’s van wil laten zien. Ik geloof dat mijn Tokio-foto’s een uitzondering op die regel zijn: ik heb nog zóveel fijn beeld om te delen met jullie dat het haast voelt als een schande als ik het zomaar ongezien en onbewerkt op mijn computer laat staan.

I like my blogposts to be a reflection of my present life. It’s my way to keep up with blogging and preventing myself from getting lost in all the photos I take and stories I want to tell. Tokyo seems to be an exception to the rule: I still got so many cute photos to share it almost feels like a shame to just keep them for myself.

Tokyo colors, by zilverblauw

Tokyo colors, by zilverblauw

Hierbij dus weer wat gekleurd beeld uit de fijnste stad die ik ooit heb bezocht. En mocht je een slecht humeur hebben of gewoon even willen lachen: het logo met de grote poes die het kleine poesje draagt op de tweede foto, staat symbool voor een Japans transportbedrijf. Soort DHL, of PostNL. Dit is hun website, fantastisch hè? Stel je voor dat onze PostNL-website er zo uit zou zien, met van die poezenhoofden en hysterische teksten, dat zou toch geweldig zijn (en een beetje raar ook wel)?

So here are some Tokyo colors, because color is what Tokyo is about, if you ask me. And when you’re in a bad mood, take a look at the second picture, the logo with the big cat carrying the smaller cat and watch this: it’s the website of one of Tokyo’s largest courier delivery services. Can you imagine a serious company having a website like that? Amazing! (And a bit odd as well.)

Tokyo colors, by zilverblauw

Tokyo colors, by zilverblauw

Verder is er ook nog een bedrijf dat ik heel graag wil bedanken, omdat ze min of meer onze reis hebben gered toen KLM ineens onze vlucht cancelde: dankjewel Blacklane, voor jullie flexibiliteit en geweldige service. Mocht je ooit vervoer nodig hebben als de nood aan de man is, dan ben je bij hen aan het juiste adres. (En anders ook, kan ik me voorstellen.) Fijne maandagavond!

There’s also a company I want to thank for their amazing job saving our trip when KLM decided to cancel our flight at the last minute: thank you Blacklane for the amazing service and flexibility. If you’re ever in (desperate) need for a driver, I can highly recommend them. Happy Monday!

Tokyo colors, by zilverblauw

, ,

10 Responses to Tokyo colors

 1. Ageeth Mooij 26 oktober 2015 at 19:49 #

  Fantastische beelden! Blijf maar delen hoor 🙂

 2. Alet 26 oktober 2015 at 21:09 #

  Schitterende foto’s. Erg mooi om te bekijken.

 3. Suus 26 oktober 2015 at 21:16 #

  Vooral blijven delen!Mooie en fascinerende foto’s!
  Suus

 4. Wimke 26 oktober 2015 at 22:39 #

  zo gaaf! We hebben meer kleur nodig

 5. Eva 26 oktober 2015 at 22:51 #

  Ik had niet verwacht dat ik ooit naar Tokyo zou willen maar na al jouw foto’s móet ik echt een keertje, wat geweldig!

 6. Elisa van Propvol 27 oktober 2015 at 07:05 #

  Geweldige beelden, wel blijven delen hoor 🙂

 7. Klaasje 27 oktober 2015 at 08:46 #

  Ik ben niet zo reislustig maar oh Tokio (en de rest van Japan erbij), ik wil daar zó graag eens heen! Ooit ga ik het doen, met mijn oudste dochter hoop ik 🙂

 8. Danique | OAK & FIR 27 oktober 2015 at 10:09 #

  oh my god die postwebsite!!
  en jaaa meer beelden van Tokyo = beter, vind het zo bijzonder om te zien hoe cute en kleurrijk alles daar is!

 9. Donata 27 oktober 2015 at 12:48 #

  Ik voel weer een boek opkomen!!! 🙂

 10. Nienke 28 oktober 2015 at 15:25 #

  Bizarre ‘wereld’, toch! En dan bizar op een zoete manier, waarvan je inderdaad zou willen dat het vaker toegepast zou worden – ook en juist in bijvoorbeeld het bedrijfsleven en de kantoorplekken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.