Dutch Design Week 2015 I

Dutch Design Week 2015, by zilverblauw

De laatste maanden waren druk, heel druk. Zo druk dat ik mezelf behoorlijk voorbij liep. Het boek, Snorfestival, boekfeestje, de Woonbeurs, Meet the Blogger, Tokio en ondertussen heb ik ook nog een gezin én werk ik drie dagen per week voor een baas. Als ik eerlijk ben is het eigenlijk niet te doen. Maar, zoals mede-zelfstandig ondernemers waarschijnlijk wel snappen: stoppen is geen optie, want als ik (en dat geldt uiteraard ook voor Casper) stop, stopt Zilverblauw en dat kan gewoon niet. Daarbij zijn de aanbiedingen die we krijgen té leuk en goed om niet op in te gaan, dus dan zetten we steeds maar weer even dat stapje extra. Want dit is immers wat we (uiteindelijk) willen en daarom voelt klagen heel ondankbaar en behoorlijk stom.

Een lange inleiding om te vertellen dat de Dutch Design Week gisteren voelde als een warm bad, omdat ik er zoveel herkenning vond. Lonneke, Marlous en ik waren uitgenodigd door lieve Ulrike en Willemijn om als speciale DDW-bloggers verslag te doen van het Nederlandse evenement dat ik als blogger het allerleukst vind. Want buiten een hele hoop inspiratie, is het vooral heel fijn om me even te omringen met mensen die (veelal) hetzelfde ervaren.

Dutch Design Week 2015, by zilverblauw

Als een van de eerste dingen stond een ontmoeting met Lenneke Wispelwey op het programma. Ik hou van Lenneke’s prachtige keramiek en haar stand in het Veemgebouw ziet er prachtig uit. Lenneke vertelde openhartig over haar nieuwe collectie (gericht op planten en met veel groen) en vooral over hoe zij het ervaart om creatief ondernemer te zijn. Een fijn en herkenbaar verhaal dat precies op het juiste moment kwam. Sowieso is het Veemgebouw absoluut de moeite waard om te gaan kijken, naast Lenneke vind je er nog veel meer werk van inspirerende ontwerpers.

Dutch Design Week 2015, by zilverblauw

Ik maakte nog veel meer foto’s en zag nog veel meer mooie dingen, maar die ga ik bewaren voor komend weekend, meteen het laatste weekend van de DDW. Als je de kans hebt zou ik zéker nog gaan kijken in Eindhoven, het is zonde als je het mist. Hier vind je alle informatie. Fijne vrijdag allemaal!

A few images I made at the Dutch Design Week in Eindhoven yesterday, where Lonneke, Marlous and I had a really great time. I will share more about my favorite Dutch event this weekend, but for now I want to encourage you to go to Eindhoven and see for yourself. You can read more about the Dutch Design Week 2015 here, if you like. Happy weekend!

, ,

3 Responses to Dutch Design Week 2015 I

  1. Judith 23 oktober 2015 at 16:00 #

    Ik ben van de week ook geweest. Super leuk! 🙂 XO

  2. Marlous 23 oktober 2015 at 19:45 #

    Ik vond het zo’n fijne dag! Echt heel erg gezellig xx

  3. Jesuishert 23 oktober 2015 at 20:18 #

    Ik vind het sowieso enorm bewonderingswaardig dat jullie nog rechtop kunnen lopen! Ik kom niet eens aan bij die evenementen uit vermoeidheid! Respect en dikke kus! Owja en die kandelaar van Lenneke heb ik echt nodig toch?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.