HEMA circusletters & DDW

HEMA circusletters, by zilverblauw

Na onze geweldige tijd in Tokio en een fijn weekend om bij te komen daarna, dienden zich deze week helaas allerlei vervelende problemen aan op werkgebied, die een hoop van mijn tijd innamen (en al mijn inspiratie uit Tokio ergens in een laatje deden verdwijnen, dat is misschien nog wel het ergste). Ik benoem het hier omdat het internet vaak zo’n ‘shiny’ uitstraling heeft, alles gaat maar goed met iedereen terwijl, laten we eerlijk zijn: life ain’t no ponyfarm. Tenminste, niet altijd. Anyway.

Een tijdje terug, voordat de rage losbarstte, maakte ik een post over de nieuwe HEMA circusletters. Ik hou van letters en typografie, dus het stylen en fotograferen van dit product vond ik erg leuk om te doen. Er staan nog meer foto’s online op het HEMA-blog, als je de letters leuk vindt moet je daar zeker een kijkje nemen.

Morgen ben ik samen met Lonneke op de Dutch Design Week, zoals ik een tijdje terug al aankondigde ben ik een van de geselecteerde DDW-bloggers. Na alle toestanden deze week kan ik amper wachten tot het morgen is: heerlijk mezelf onderdompelen in de fijne wereld van design. Ik ga mijn best doen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden, hier en via Instagram. Fijne woensdag lieve bloglezers!

Oh wacht, ik vergeet bijna te vertellen dat Shoot! weer op voorraad is! Je kunt ‘m bestellen via onze shop, of via andere verkooppunten zoals bol.com of de boekhandel. En we zagen ‘m ook bij Sissy Boy liggen deze week, dat vinden we echt een eer (Casper maakte deze foto).

HEMA circusletters, by zilverblauw

After our great time in Tokyo and a nice weekend afterwards this week had a pretty shitty start. I won’t bore you with the details but want to mention it because life on the internet always seems so shiny and glittering. Well, mine ain’t, at least not all of the time. Sometimes it just sucks, you have to make stupid decisions and you’re feeling yourself surrounded by idiots.

So, I’m really looking forward to visit the Dutch Design Week tomorrow and soak up all the prettiness there. I’ll keep you posted here and on Instagram. The images are from a blogpost I made for HEMA about their new circus letters, since I love letters this was an easy project for me. If you want te read more, head over to the HEMA-blog. Happy Wednesday!

, , ,

16 Responses to HEMA circusletters & DDW

 1. Elske 21 oktober 2015 at 11:30 #

  Laat je niet uit het veld slaan Anki! Jullie boek gaat als een speer en ik hoop dat je toch nog kunt nagenieten van Tokio. Zo’n bijzondere reis! Fijne dag morgen op DDW. x

 2. Annelies 21 oktober 2015 at 11:52 #

  Die zijn echt supergaaf! Ik ben helemaal verliefd op dit soort woonaccessoires. Gewoon bij de HEMA zeg je? Daar moet ik toch echt eens even naar gaan kijken.

 3. Eva 21 oktober 2015 at 13:09 #

  Oh die letters zijn echt heel tof! Ik hoop dat alle chaos en problemen langzaam overwaaien en jullie nog even flink kunnen nagenieten van Tokio!

 4. oon 21 oktober 2015 at 13:26 #

  Jullie zijn zo goed bezig, Anki! Ik hoop dat alles snel goed komt.
  Jullie boek wordt een cadeautje voor mezelf op de boekenbeurs in Antwerpen, volgende week. Hopelijk vind ik het daar!

 5. Afke 21 oktober 2015 at 13:35 #

  Hoi, sterkte met de dingen! Ook heel veel succes op de DDW! Had er wel bij willen zijn.
  Die letters zo heb je mooi gedaan!

 6. Carla 21 oktober 2015 at 13:44 #

  Hoi Anki,hopelijk kan je snel het laatje met herinneringen van Tokio weer open doen.Ik ga binnenkort naar de boekenbeurs in Antwerpen en ga er zeker op zoek naar jullie boek en verschillende anderen die op mijn verlanglijst(je) staan.

 7. Elsbet | La Vie Pure 21 oktober 2015 at 13:45 #

  Ik vind ze zo mooi! Jammer dat ze in Belgie 17 euro kosten..

 8. Puck 21 oktober 2015 at 16:44 #

  Ik zag ze ook staan vandaag bij de HEMA. Weet nog niet waar ik ze zou kunnen plaatsen, anders had ik ze meteen gekocht…

 9. Fête des Gamins 21 oktober 2015 at 17:23 #

  O, djuu toch. Werk en je (moeten) laten beperken of bepalen door iemand anders, ik vind het ook *** . Dat heb je vorig jaar gemerkt op de DDW, he… tss ik vind het nog steeds balen! Ik werk gestaag aan ander werk en hopelijk komt het voor jou ook snel goed 😉 Veel liefs, Dina

 10. Judith 21 oktober 2015 at 19:54 #

  Jaaaa ik vind ze zooo leuk! Veel plezier morgen op de DDW, ik ben vandaag geweest 🙂 XO

 11. Anna 21 oktober 2015 at 20:03 #

  Ik ben morgen ook op de DDW! Ik heb er veel zin in! Veel plezier en wie weet zie ik je nog.

 12. Lonneke 21 oktober 2015 at 20:24 #

  xxxx

 13. Nele 21 oktober 2015 at 20:39 #

  Ai dat klinkt helemaal niet leuk maar hoort inderdaad bij t leven.. Sterkte!..
  Ik geniet van iedere post en hoop stiekem dat t er weer meer worden nu shoot! Af is ????

 14. Dominica 23 oktober 2015 at 08:29 #

  wat erg dat zo één vervelend iets je totaal uit je lood kan slaan ; begrijpelijk, jij ziet zoveel meer dan de meeste onder ons, daarmee bedoel ik dat je voelsprietjes hebt voor prachtige dingen en kleuren. Het jammere is dat je dan ook met deze gave alles opzuigt als een spons waaronder ook minder leuke dingen en die nog meer uitvergroot lijken dan ze zijn.
  Kop op ! We laten je gewoon voelen dat wij 100% achter alles wat jij doet staan en trust me, die Tokyo inspiratie die komt gauw wel weer opsteken. En misschien gewoon nog eens een reden om terug te gaan !

  groetjes en fijn weekend.
  PS wat een mooi Sissy-Boy filiaal in Tilburg !

  https://instagram.com/marble_is_the_new_black/

 15. Alexxa 26 23 oktober 2015 at 11:33 #

  Me encantan las letras y símbolos con luces
  ¡Voy a tener que hacerme con algunas ya! jeje
  ¡Un beso!

 16. sammie 17 november 2015 at 15:13 #

  Oh die letters zijn zo gaaf! Misschien dat ik ze toch maar bestel.. 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.