Tokyo streets

Tokyo streets, by zilverblauw

Sinds gisteren zijn Lonneke en ik weer thuis, maar ik hoop dat jullie me vergeven dat ik de komende dagen nog wat foto’s deel. De foto hierboven is misschien wel mijn favoriet uit Tokio: een klein cafeetje in de schemering, bijna opgeslokt tussen de grote, hoge gebouwen. Tokio is een stad vol tegenstellingen, maar bovenal een hele vriendelijke, haast schattige stad (ofwel ‘kawaii’ zoals de Japanners dat zelf noemen). Alsof ze er alles aan doen om het drukke, veeleisende leven zo ‘zacht’ mogelijk te maken met vriendelijke muziekjes en mooie vormgeving. Geniet van het weekend!

Tokyo streets, by zilverblauw

Tokyo streets, by zilverblauw

Tokyo streets, by zilverblauw

Lonneke and I flew home yesterday, but I hope you don’t mind me sharing some more pictures with you. The first image might be my favorite from the Tokyo streets: a little bar during sunset, surrounded by huge buildings. For me, the best word to describe Tokyo is cute, or ‘kawaii’ as the Japanese say. It’s seems like the people of this city do everything to make the busy, demanding life as soft and friendly as possible, with cute music and nice, colorful designs everywhere you look. Enjoy the weekend!

Tokyo streets, by zilverblauw

Tokyo streets, by zilverblauw

, ,

12 Responses to Tokyo streets

 1. miksname 17 oktober 2015 at 16:06 #

  Heel blij dat we een beetje mee mogen reizen in de bevreemdende sprookjesachtige pastelwereld.
  Geniet van het thuis komen, ik geniet van je foto’s.

 2. Elsbet | La Vie Pure 17 oktober 2015 at 17:22 #

  Wow, alles lijkt wel recht uit een pretpark of een tekenfilm!

 3. Marloes 17 oktober 2015 at 23:26 #

  Oh ik ben echt helemaal verliefd geworden door je beelden! Wat een fijne sfeer, heel bijzonder. Staat hoog op mijn lijst van snel te bezoeken plekken!

 4. Danique | OAK & FIR 17 oktober 2015 at 23:42 #

  echt zulke mooie foto’s! dat cafeetje inderdaad! hoop ooit zelf naar Tokio te mogen reizen <3

 5. dominica 18 oktober 2015 at 08:28 #

  ontzettend genoten van al je foto’s van Tokyo tot hiertoe ; geeft een mens echt zin om er heen te gaan

  http://seeyouatnine.blogspot.be

 6. Monique | WritingMonique 18 oktober 2015 at 09:21 #

  Wauw! Zo gaaf! Die bus zou eigenlijk hier ook moeten rijden; veel gezelliger zo haha!

 7. Hanneke 18 oktober 2015 at 10:56 #

  Ohhh ik wil ook naar Tokyo!!!

 8. Carla 18 oktober 2015 at 14:15 #

  Hoe leuk,hoe tof,hoe kleurrijk zijn de foto’s…ik heb in mijn eigen appartement niets van pastelkleuren maar ik geniet hier altijd mee van jou thuis,jouw foto’s en jouw ideeën!!!

 9. Lizet 18 oktober 2015 at 14:37 #

  Wat gaaf allemaal! Heb gelijk even je andere blogposts bekeken/gelezen… Wat een leuke foto’s! Wat een hoop inspiratie zul je er hebben opgedaan… Echt tof!!

 10. Suzanne 18 oktober 2015 at 19:34 #

  Blijf jij maar lekker Tokio-beelden posten. Kan ik fijn nog even meegenieten. 😉
  Heerlijk, zo’n a-toeristische kijk op een stad. Verademend.
  Wat zal je veel inspiratie hebben opgedaan!

 11. Liza 18 oktober 2015 at 20:33 #

  Wat een fijn avontuur hebben jullie beleefd en wat ben ik blij dat wij het op deze manier een klein beetje mee kunnen beleven.

 12. Aline 19 oktober 2015 at 10:59 #

  Hoi! Ik volg je nog niet zo lang maar… wat heb ik genoten van je Tokio verslag! Wat een bizar inspirerende stad!! Love to go there some day…
  Dankjewel voor het delen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.