vtwonen, meet the blogger & uitstelgedrag

vtwonen meet the blogger award, by zilverblauw.nl

vtwonen meet the blogger award, by zilverblauw.nl

vtwonen meet the blogger award, by zilverblauw.nl

Ik bevind me in een soort oncomfortabele stilte voor de storm. De vakantie is voorbij en over drie weken is het Snorfestival en de lancering van ons boek. Vanaf dat moment staan er een hoop belangrijke dingen te gebeuren. In plaats van daar heel druk mee bezig te zijn, wat eigenlijk moet natuurlijk (iets met een TED-talk, een workshop, een boekfeestje en oh ja, ik spreek ook op Meet the Blogger dit jaar, snel meer daarover) spendeer ik mijn vrije tijd aan het kijken van ‘Weeds’ en ‘Pretty little liars’ op Netflix. Alles om te voorkomen dat echt wordt hoeveel er nog moet gebeuren. De kop-in-het-zand techniek, bewezen effectief sinds mijn studententijd. Ik ben een fantastische uitsteller.

Vandaag geef ik mezelf een schop onder m’n reet. Want kijk eens, wat mooi, het vtwonen blogazine! Wat ben ik trots dat we erin staan met zoveel goede medebloggers en wat is het een prachtig blad geworden. Als klap op de vuurpijl zijn we genomineerd voor een vtwonen Meet the Blogger award, in de categorie ‘advanced’. Een hele eer. Het is precies wat ik nodig had om me eraan te herinneren hoe dicht Zilverblauw ligt bij wie ik ben en met hoeveel passie we dit blog maken. En dat resultaat nooit zonder actie komt, dat ook. Hier kun je stemmen op het publieksgedeelte van de prijs. Dankjewel! (Series kijk ik wel weer na de kerst.)

vtwonen-meet-the-blogger-award-4

Lisanne van de Klift is de winnares van de twee kaartjes voor het Snorfestival. (Zou je je adresgegevens willen sturen naar casper@zilverblauw.nl, dan zorgen we dat de kaartjes jouw kant op komen.) Ik wens jullie allemaal een fijne dag!

I admit: I’m a procrastinator. And a pretty good one, too. I can spend entire evenings watching ‘Weeds’ and ‘Pretty Little Liars’ at Netflix while there are highly important things I should actually be doing. Like preparing my speech at Meet the Blogger, (yes, I’ll be there this year!) My TED-talk and workshop for the Snorfestival and my book party. Somehow I’m so busy I get stuck and I simply stop doing anything. Except for watching Netflix, is that.

Yesterday I got a wake up call: the beautiful vtwonen blogazine with 8 pages about our blog. We’re accompanied by a bunch of the best bloggers of the Netherlands and abroad. It made me remember how proud I am of what we’re making here and how much I love it. In the evening I received an email that Zilverblauw is nominated for a vtwonen meet the blogger award in the category advanced. You can vote for me here. Thank you so much. I’ll watch Netflix again later.

, , , , ,

16 Responses to vtwonen, meet the blogger & uitstelgedrag

 1. Makien Verkroost 2 september 2015 at 12:25 #

  Hoewel de andere bloggers ook super zijn, heb ik toch op jou gestemd! Word nog altijd vrolijk van je prachtige foto’s 😀

 2. Anki 2 september 2015 at 12:27 #

  Wat lief Makien, thanks! 🙂

 3. Denise Beckand 2 september 2015 at 12:35 #

  Vond het geweldig jouw prachtige blog tegen te komen in de lijst, direct m’n stem uitgebracht!!! Gefeliciteerd en nu duimen voor de grote prijs 🙂

 4. patricia from pop-a-porter 2 september 2015 at 15:00 #

  What you’re human too and know the word procrastination ? 😉 Congrats on your nomination, just voted for you !

  A giveaway to win a golden ticket to the meet the blogger would be so nice! you are gonna have a great time there so many cool bloggers are gonna speaks there !

  Have a good day , procastination or not !

 5. Lonneke 2 september 2015 at 16:07 #

  Ik stem absoluut op jou, jij bent by far mijn favoriete blogger en ik vind de nominatie meer dan verdiend. Succes de komende tijd met al die spannende en gave dingen die op je pad komen.

 6. Anki 2 september 2015 at 16:08 #

  @Lonneke, Patricia & Denise: Thanks girls! 🙂

 7. lizet 2 september 2015 at 17:25 #

  Ik ben ook zo’n uitsteller… ik heb juist bijna vakantie en zit in de stress omdat ik nog zoveel af moet maken voor de vakantie. Alleen kan ik me er niet toe zetten! Nu wel een dagje productief (gelukkig!), maar zit nu weer jou blog te lezen, dus ben alweer afgeleid. Ik ga snel maar weer aan het werk, haha! En ik zal later nog even stemmen! 😉

 8. Nina 2 september 2015 at 17:38 #

  Wat leuk dat je komt praten op Meet The Blogger, heb er zin in!

 9. Nina 2 september 2015 at 17:57 #

  Wat leuk dat je gaat spreken op Meet the Blogger! Heb er zin in 🙂

 10. Ana Rosa 2 september 2015 at 19:22 #

  I just voted for you! I totally love your blog and style!!

 11. Vanessa 2 september 2015 at 20:30 #

  Hi Anki,

  Ik volg jouw blog al een tijd met heel veel plezier dus mijn stem heb je!! En over Netflix gesproken, Dowton Abbey is een aanrader mocht je nog tijd over hebben!

 12. Carla 2 september 2015 at 20:44 #

  Ik ga zo meteen eens kijken om te stemmen en had in het weekend de VT wonen vast waar een artikel in stond van jullie,ik leen dat altijd in de bib dus ben altijd iets later dan de anderen maar dat maakt niet uit vind ik.

 13. Elisa van Propvol 2 september 2015 at 21:57 #

  Hihi ja die techniek werkt hier ook altijd erg goed. Al moet ik bekennen dat het maar tijdelijk is.

 14. D'abord Roze 2 september 2015 at 23:41 #

  Stem uitgebracht. Weeds geweldige serie!

 15. Stephanie 8 september 2015 at 08:33 #

  Uitstel is afstel zeggen ze… Maar een goede serie op zijn tijd is ook noodzakelijk 😉

  Mijn stem heb je in ieder geval al voor Meet the blogger award.

  Groetjes

 16. Liza 17 september 2015 at 09:36 #

  Veel succes met alles!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.