Zuiver voor HEMA

Zuiver voor HEMA, by zilverblauw.nl

Goedemorgen! Vandaag wil ik graag een paar foto’s delen uit een blogpost voor HEMA. De blogs voor HEMA hebben we al een paar maanden geleden gemaakt. Om ze dan na een tijdje terug te zien is superleuk en voelt steeds weer als een soort verrassing. De post over dit gele tafeltje van Zuiver staat nu online, je kunt het hier bekijken als je wilt. Fijne dinsdag, ik ga vandaag nog even werken bij mijn overdag-baan en tel ondertussen af tot de vakantie. (Nog vier dagen!)

Zuiver voor HEMA, by zilverblauw.nl

Good morning! Today I want to share some photo’s I made for a HEMA-blogpost. The post is about the yellow table by the Dutch brand Zuiver. You can read the entire post here if you like. Hope you all have a nice Tuesday!

, , ,

7 Responses to Zuiver voor HEMA

 1. Babette 14 juli 2015 at 09:55 #

  Ik zag gister al het artikel bij de HemaBlog, maar vind het tafeltje zo mooi in jullie interieur staan! Oogt heet fris en zomers, ik wordt er blij van!!

 2. Anne 14 juli 2015 at 10:26 #

  Het tafeltje heb ik ook, maar dan ‘gewoon’ met een wit onderstel! Met geel ook erg leuk.

 3. Anneke 14 juli 2015 at 10:38 #

  ik ben een mega fan van de neonverlichting in jullie woonkamer, zo ook de kast die er onder hangt. Enige tips waar je deze kunt verkrijgen?

 4. Stephanie 14 juli 2015 at 14:07 #

  Fris!

 5. Anki 14 juli 2015 at 19:38 #

  @Anneke De neonverlichting is op maat gemaakt door Luc van neondesigns.nl Neon op maat laten maken is kostbaar, maar wel heel erg de moeite waard. De kast is van IKEA, model Besta, we hebben er zelf een OSB-plaat van de bouwmarkt op gelegd.

 6. Ruth 14 juli 2015 at 23:17 #

  Wij hebben er twee in t wit. Maar met deze mooie gele plaatjes, ga ik toch weer twijfelen 😉 wat grappig dat ze nu te verkrijgen zijn bij Hema. Veel plezier met aftellen!

 7. Suzanne 16 juli 2015 at 10:07 #

  Ik heb zojuist jouw boek besteld. Blij!
  Wens jullie alvast een heerlijk begin van de vakantie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.