Friday Favorites

exota limonade, by zilverblauw.nl

Allereerst hartstikke bedankt voor jullie lieve woorden over de cover van ons boek. Na al die maanden ermee bezig te zijn geweest is het heel fijn om alle reacties te lezen. Vooral goed om te lezen dat jullie Zilverblauw erin herkennen, dat was voor ons heel belangrijk. Het is echt óns boek geworden, een verlengstuk van dit blog en ons ‘merk’. Met dank aan de dames van Snor natuurlijk, die ons de ruimte gaven om dichtbij onszelf te blijven. (Dat lijkt wel een tegenstelling, maar is het allerminst.)

Vandaag geniet ik dus, van een dagje thuis met Mus, alle lieve woorden en de zon. En van bovenstaande plaatjes die ik afgelopen week maakte, van mooie flessen Exota limonade, onze nieuwe roze bank (later meer!) en verse eieren van onze kippen.

De winnaars van de mooiwatplantendoen.nl give-away zijn:

Instagram: tessahop & wit.lof
Facebook: Patrice A.
Blog: Patty vd Boogaard & Stephanie (Plantenfestijn)

Winnaars: stuur een mailtje naar casper@zilverblauw.nl, dan zorgen we dat jullie de planten thuisgestuurd krijgen. (Gek hè, planten via de post? Ze sturen ze op in een speciale doos, heel bijzonder en grappig.) Allemaal een heel fijn weekend gewenst!

Thank you so much for all your sweet words about the cover of our book. It was such a relieve to finally show you (a small part of)  what we’ve been working on so hard this year. Today I’m at home with Mus, re-reading all the lovely comments, enjoying the sun and our new couch (more to come about that). And enjoying this pictures I made last week, of simple things that caught my eye. The lemonade is Exota, I just love the design and colors. Above you’ll find the winners of the mooiwatplantendoen.nl give-away. Hope you enjoy the weekend to come!

6 Responses to Friday Favorites

 1. Tryntsje 10 juli 2015 at 14:08 #

  Mmm.. Ziet er lekker uit die limonade! De rose lijkt me wel wat 🙂

 2. Babette 10 juli 2015 at 15:35 #

  Wauw, wat een mooie foto’s weer!! Ik ben heel erg benieuwd naar de roze bank, de kleur ziet er in iedergeval al super uit!!

 3. patty 10 juli 2015 at 18:13 #

  Juuuuh!!! Gewonnen. Wat fijn!!
  Xx

 4. Janna 10 juli 2015 at 19:13 #

  Nu al verliefd op die bank! En weer prachtige foto’s natuurlijk 🙂

 5. Lizet 10 juli 2015 at 22:50 #

  Mooie foto’s ook weer… Die limonade ziet er erg lekker uit!

 6. Monique | WritingMonique 11 juli 2015 at 09:16 #

  Prachtige favorieten! Die flesjes limonade zijn prachtig inderdaad!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.