Vriendenboek

Vriendenboek, by zilverblauw.nl

Het is inmiddels al een tijd geleden dat ik bij de boekpresentatie van het vriendenboek van Esther (Babyccinokids) en Julie (Fam. Summerbelle) was. Een leuke en mooie versie van het bekende vriendenboek zoals ik dat zelf vroeger had. Na de boekpresentatie eiste Wolf onze kopij van het vriendenboek op en ik zag het niet meer terug tot afgelopen week, inmiddels al bijna vol en voorzien van de nodige extra decoratie op de voorkant. Een beetje jammer dat dit blog daardoor zo lang op zich liet wachten, maar terugdenkend aan mijn eigen vriendenboekjes van vroeger is het eigenlijk de enige manier waarop het hoort te gaan met vriendenboeken, toch? Die moeten vooral bij veel vrienden zijn, dat maakt ze bijzonder en mooi.

Vriendenboek, by zilverblauw.nl

De boekpresentatie was in de mooie nieuwe kinderconceptstore De Kleine Parade, een mix van winkel, atelier en horeca. In het atelier knutselden de kinderen (en hun ouders) aan hun vriendenboekje, (hierboven zie je Diana en haar dochter) terwijl andere genodigden rondkeken in de winkel of genoten van lekkere drankjes en taartjes in het horeca-gedeelte.

Vriendenboek, by zilverblauw.nl

Hoogtepunt voor onze kinderen was de volkswagen-fotobus, waar je foto’s kon laten maken om je vriendenboekje een persoonlijke touch te geven. Op de eerste foto zie je dat Wolf en Mus er geen genoeg van konden krijgen. Marlous en ik vonden het trouwens ook erg leuk om met allerlei gekke accessoires op de foto te gaan.

Het vriendenboek is door Wolf meer dan goedgekeurd. Leuk voor op school, maar ook bijvoorbeeld voor op vakantie om daar je vakantievrienden een bladzijde te laten invullen. Je koopt het vriendenboek hier. Fijne zondag!

Vriendenboek, by zilverblauw.nl

We visited the book presentation of Esther and Julie’s vriendenboek a while ago. It was a fun gathering at the new conceptstore for kids De Kleine Parade. We had a lot of fun with the Volkswagen fotobus, where we took the most amazing pictures. The vriendenboek is only available in Dutch for now, but I hope there will be an English version soon. Read here more about the vriendenboek. (In English) Happy Sunday!

,

8 Responses to Vriendenboek

 1. Janna 5 juli 2015 at 13:13 #

  Wat een leuk boekje!

 2. Elsbet | La Vie Pure 5 juli 2015 at 14:58 #

  Ah zo leuk! Doet me denken aan vroeger, toen had ik ook altijd zulke boekjes 🙂

 3. Elisa van Propvol 5 juli 2015 at 18:57 #

  Oh zo leuk!

 4. gerhilde maakt 5 juli 2015 at 20:34 #

  Ik word er een beetje nostalgisch van. Mooi!

 5. KOPERROZE 5 juli 2015 at 22:18 #

  Super dat boek, moeten we zeker aanschaffen.

 6. Kim 6 juli 2015 at 11:03 #

  Wat een leuk boekje zeg. 🙂

 7. Nicole 6 juli 2015 at 15:18 #

  Hi Anki,

  Fan van je site en jullie werk, dus hopelijk kun je een goed bedoeld advies waarderen (ben tekstschrijver dus beroepsdeformatie ben ik bang): ‘vriendenboek dat’ moet het zijn ipv ‘die’. Ik weet, kommaneuker, maar vind je site te mooi om het niet te zeggen 😉

  groetjes!
  Nicole (NuNicole op IG)

 8. Anki 6 juli 2015 at 15:56 #

  @Nicole thanks, heb het meteen aangepast!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.